Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 3

• 55 205
  • 933
  •   1
Отговори
# 555
Случвало ми се е, макар и рядко, след процедура да си усещам кожата по-суха. Моята не е чак много суха поначало и това усещане не е обичайно за мен, та го забелязвам. Гледам след фотоепилатора задължително да слагам някакъв лосион за тяло, нещо дето иначе не винаги си правя труда. Поне при мен това е достатъчно.

# 556
  • София
При мен сърби само ако съм изгорила мястото ако е на по висока степен

# 557
Най-изненадващо проработи и отказах Филипса.  Защо, как и аз не знам. Сигурно 10 пъти го пробвах за 10 дни... Съхраняван е във висок шкаф на коридора. Влага няма. Ползвах го 45минути без проблем. Как ще е следващият път не знам. Ще очаквам преди всяка процедура да е развален. Благодаря за отговорите! Разбрах, че тези уреди развалят ли се - край. Без значение от марката. 5 години звучи добре.
Определено 80% от уредите ми работят в пъти повече от гаранцията си. Другата изненада беше, че Ровента е изчезнал от пазара. Защо ли

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 23:14 от NadyaG

# 558
Как третирате бенките - заобикаляте ги, слагате бял молив или карате през тях?

Не съм с много бенки, но имам места където има множество дребосъци и няма как да ги избегна, освен ако не искам да оставя мястото космато.

# 559
Карам през тях.Само големи заобикалям.(1 имам)

# 560
Как третирате бенките - заобикаляте ги, слагате бял молив или карате през тях?

Не съм с много бенки, но имам места където има множество дребосъци и няма как да ги избегна, освен ако не искам да оставя мястото космато.

Не мисля, че е добра идея, таргетира се пигментът, тоест като минеш през бенка третираш главно бенката. Аз ги избягвам, може и с коректор, и да, така виждаш ефекта, понеже остават косми само около бенките.

# 561
  • София
Аз също ги избягвам, понеже съм цялата в бенки. Малките третирам с бял молив и минавам през тях, но особено релефни в никакъв случай.

# 562
  • Варна
Нали съветът е да не се гледа когато светка уреда?Колкото и да не се гледа натам, пак се вижда, дразни много, а не може да се правиш със завързани очи. Как да съм сигурна дали "застъпвам" вертикалите, които правя по краката си, примерно и не оставям нетретирана зона?

# 563
Аз съвет да не се гледа не съм чела в инструкциите. Гледам и не ме дразни.

# 564
Нали съветът е да не се гледа когато светка уреда?Колкото и да не се гледа натам, пак се вижда, дразни много, а не може да се правиш със завързани очи. Как да съм сигурна дали "застъпвам" вертикалите, които правя по краката си, примерно и не оставям нетретирана зона?

Мен не ме дразни, може би са ти чувствителни очите. Не гледам директно, но се случва. И да, застъпвам и пропускам места, не е трагедия, компенсираш следващия път. Няма начин ако не се разграфиш, а това не си заслужава усилията. Sweat Smile

# 565
  • Варна

Взех този, заради приставката, функцията за плъзгане, броя импулси... За двата крака, мисля, 8 или 9 минути ги дават.

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 12:06 от ivka_smile

# 566
Това е старият модел на Браун и е доста по-бавен от серия 5 наистина.

# 567
  • Варна
Че колко по - бързи са другите, при положение, че тук дават 9 минути за двата крака? Мен и това време ми е досадно, а с Philips пък е още по - бавно...

# 568
Дс се включа и аз, не съм засичала колко време ми отнема, но ми се струва доста бързо... Все още не мога да кажа, че има някакъв успех, може би на подмишници (където почти нямам косъчета)такъв ми е късмета. Аз го взег главно заради интим. Та имам едно питане към дамите, които имат уреда от по отдавна.
Аз съм сервитьорка лятото съм по морето зимата в планината. Аз не обичам да ходя на плаж, та питанката е мога ли да продължа да си правя интима, след като не го подлагам на слънчева всетлина?

# 569
  • Варна
Разбира се, че можете.

Общи условия

Активация на акаунт