Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 3

• 55 196
  • 933
  •   1
Отговори
# 570
  • на брега на морето
Аз не само интима, но и под мишниците си правех миналото лято и не съм имала проблем ( изгаряне). А си ходех на плаж редовно.

# 571
  • София
Аз поглеждам къде ще светна и в момента на натискане отмествам поглед. Не е много трудно Simple Smile) Иначе за да не дразни очите трябва да е много добре осветено помещението - най-добре естествена светлина, разликата е огромна при мен относно дразненето на очите като се епилирам на дневна светлина или на лампа.

# 572
По оринцип процедурите не бива да се спират, а да се правят ежемесечно.Аз ги спирам, защото ставам много черна и имам лош опит после.Иначе си правете, в инструкциите ясно пише как се процедира преди и след слънчеви бани

# 573
Здравейте, имам въпрос относно импулсите. Могат ли да свършат и ако свършат как се зареждат нови?

# 574
Здравейте, имам въпрос относно импулсите. Могат ли да свършат и ако свършат как се зареждат нови?
Свършват някога, но след много години ползвне, не се зареждат на Лумеа.Уредът се изхвърля след това.

# 575
Аз като свършат импулсите бих го рециклирала ( т.е ще го върна в някой от магазините, където приемат такива).

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 20:51 от Plamena..

# 576
Аз като свършат импулсите бих го рециклираща ( т.е ще го върна в някой от магазините, където приемат такива).
Е, това е друга тема.Ставаше върпос, че уредът е негоден след като остане без импулси.

# 577
А колко време преди излагане на слънце трябва да се спрат процедурите? А трябва ли да има видим ефект след първа процедура, защото и аз си купих един и пробвах, но нищо не се забелязва? И защо процедурите се правят през една-две седмици? Не може ли два дена подред?

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 08:40 от celika

# 578
Много благодаря на natka за съвета. Нямам никакви сърбежи след процедурата след като си сложих лосионче за тяло. 🥰🥰🥰

# 579
А колко време преди излагане на слънце трябва да се спрат процедурите? А трябва ли да има видим ефект след първа процедура, защото и аз си купих един и пробвах, но нищо не се забелязва? И защо процедурите се правят през една-две седмици? Не може ли два дена подред?
Прочетете си упътването!

# 580
Здравейте,
някой сеща ли се за испанска марка фотоепилатори. Чел съм някъде из сайта за нея, но не мога да намеря името.

# 581
Здравейте, тази седмица си купих 1998. Минах първа процедура на ръце и подмишници. Незнам дали правя всичко правилно. Бемките ги покривам с бял молив. Ръцете ги минах на 4 степен. Подмишниците едната на 3, но ме заболя и другата минах на 2. По едно време почна да се усеща миризма на изгорели косми, при друг случвало ли се е? Не разбрах дали се бръснеш точно преди процедурата или 2 дена по рано? И през двете седмици между процедурите какво се прави с израснали те косми? Подмишницити кога може да се ползва сух дезодорант, след 2 дена или се изчаква повече?

# 582
Аз бръсна непосредствено преди процедурите ги и правя всяка седмица. Днес правих за пети път. На краката имах общо десет косъма, под мишниците по два на всяка, а на ръцете нищо. На пипане усещам много малко косъм чета, но явно са руси. Много съм доволна, чак магически ми изглежда този уред. 😊

На изгоряло мирише когато има израснал косъм.

# 583
Аз бръсна непосредствено преди процедурите ги и правя всяка седмица. Днес правих за пети път. На краката имах общо десет косъма, под мишниците по два на всяка, а на ръцете нищо. На пипане усещам много малко косъм чета, но явно са руси. Много съм доволна, чак магически ми изглежда този уред. 😊

На изгоряло мирише когато има израснал косъм.
Благодаря. Изглежда бая косъмчета съм пропуснала, щом миришеше толкова много.

# 584
Всяка седмица не е ли твърде често?
Аз чинно си чакам да минат 2 седмици от първото третиране, но вече има резултат - доста по-бавно растат космите и кожата е по-гладка.

Общи условия

Активация на акаунт