The Ordinarу + DECIEM (Тема № 6)

• 41 530
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
От кое сте по- доволни от Granactive Retinoid  in Squalane или от Granactive Retinoid  Emulsion?

# 91
От кое сте по- доволни от Granactive Retinoid  in Squalane или от Granactive Retinoid  Emulsion?
И мен ме интересува този въпрос. Тази есен/зима мисля да започна пак ретиноид и се чудя кой да поръчам. В сквалан ползвах най-ниската концентрация (като за първи път изобщо) и бях доволна. Аз съм с много тънка и чувствителна кожа, в началото изглеждаше все едно нищо не прави, т.е. нула реакция при нанасяне веднъж седмично. И като го засилих през ден, разбрах какво значи сухота, опъване и белене. Уж бебешка концентрация, но си работи, така че имайте едно на ум при въвеждането. Иначе никакъв проблем от сквалана, даже май това е единственото масло, което ми понася на лицето.

# 92
  • София
На мен също ми е интересно от кое сте повече доволни емулсията или сквалана. Също така заглеждам Hylamide за околоочната зона, моля някой, който го е ползвал да сподели мнения. Четох коментарите в сайта им и видях, че някои споделят влошаване на кожата и фините линии след използване. Всъщност преди година точно заради това спрях Argilerine Solution.

# 93
Hylamide SubQ за около очи, ако имаш предвид, не мога конкретно за него да дам отзиви, защото успешно си мажа този за лице навсякъде. 😀
Аргилерин-ът ми се търкаля из шкафа, никакъв ефект не видях.

# 94
Момичета, ретиноидът ми в сквалан замина 😭 Бил е леко отворен, ММ го е бутнал и изтече. По този повод ще си пускам нова поръчка от Децием. Та и аз се присъединявам към питането за ретиноида емулсия.
Какви ползи за кожата можа да очаквам от тази киселина Mandelic Acid 10% + HA?
Мисля да поръчам и Matrixyl 10% + HA .

# 95
Ох нещо не мога да се оправя със сайта им. Забравила съм паролата, въвеждам имейл за да ми изпратят парола за смяна, и, писва че е изпратена такава и да я въведа, но на имала нямам нищо. При вас случвало ли се е

# 96
В Junk/spam дали не е?

# 97
Ами не, проверих

# 98
  • София
Здравейте, искам да включа Pycnogenol 5%  в сутрешната рутина. Чета, че може да се смесва с други продукти. С кои се постига по-добър резултат?

# 99
Аз съм ползвала Granactive Retinoid  Emulsion, 3 или 4 опаковки. Ефектът беше сутрин добре подхранена и мека кожа. По принцип съм със суха кожа. След него не съм нанасяла крем. Той ми беше първа и единствена стъпка за нощна грижа след почистване на лицето. Искаше ми се нещо с по- видим ефект и затова ако някой може да направи сравнение между ретинол и ретиноид , ще съм супер благодарна 🌸💗

# 100
Аз поръчах вече. Някой може ли да ми помогне с разпределянето по дни на продуктите? Имам и това витамин Ц .

Струва ми се цяла наука. Чета, чета, взирам се в таблицата и пак нищо не разбирам. Като за човек, който до скоро и крем не е ползвал си е сложно.

# 101
Аз за околоочната зона съм най- доволна от Матриксила.
Искам и аз още нещо освен Витамин Ц и Алфа арбитина за петна и някви тъпи пъпки пак ме нападнаха Sad Възможмо ли е да е от Ниацинамида?!

# 102
Аз съм ползвала Granactive Retinoid  Emulsion, 3 или 4 опаковки. Ефектът беше сутрин добре подхранена и мека кожа. По принцип съм със суха кожа. След него не съм нанасяла крем. Той ми беше първа и единствена стъпка за нощна грижа след почистване на лицето. Искаше ми се нещо с по- видим ефект и затова ако някой може да направи сравнение между ретинол и ретиноид , ще съм супер благодарна 🌸💗
Аз ползвам и двата продукта Гранктив емулсията и ретинол 1%. Харесвам и двата, но когато кожата ми е по-чувствителна ползвам Ретинола.

JACKLIN*, След последната ми опаковка Ниацинамид и изразходени не знам си колко бутилки, 60 мл ми опъпчваше лицето и го спрях.
_limonche_, витамин Ц сутрин, вчер може да редуваш ретиноида с mandelic.
Матриксил когато прецениш, пробвай кога ти се отразява по-добре.

# 103
Като ползвам витамин ц сутрин и след него слънцезащита, нали няма опасност от поява на петна?
Матриксил може ли да се комбинира в една рутина с mandelic или ретиноида?

# 104
Като ползвам витамин ц сутрин и след него слънцезащита, нали няма опасност от поява на петна?
Матриксил може ли да се комбинира в една рутина с mandelic или ретиноида?
Специално този Витамин Ц, аз го ползвам сутрин с 50 фактор и нямам проблем.
Е киселината с ретиноид е прекалено.

Общи условия

Активация на акаунт