The Ordinarу + DECIEM (Тема № 6)

• 41 565
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
И аз май ще изхабя каквото имам и единствено бих подновила червената маска и ниацинамида. Мисля да взема обаче Subq за проба, особено ако пуснат намаление другия месец.

# 136
Случайно някой да има представа с какво мога да заменя  Alpha Lipoic Acid 5% ? Не го откривам на сайта на ТО

# 137
И аз тъгувам по нея и още не съм намерила заместител, а пробвах доста. Нищо други не ми прави такава сияйна и свежа кожа на сутринта. Все се надявам да я пуснат отново, дори и реформулирана.
Миналата година май нямаше намаление при Deciem ноември, за ЧП със сигурност, даже май не приемаха поръчки него ден, защото за тях грижата за кожата не била моментно решение за покупка, предизвикано от намаления или нещо в този смисъл.

# 138
Да, наистина това е уникален продукт ✌ Яд ме   
Че не мога да го открия.
Миналата година намаленията започнаха  от 01.11. Надявам се и сега да е така

# 139
Миналата година, целия ноември имаше намаление на всичко 23%, мисля беше.

# 140
Миналата година през целия ноември имаше намаление в сайта на децием, спомням си, че направих голямо зареждане и на приятелки поръчах, и на мен.

# 141
  • София
Спрях млечната киселина от 2 дена и мажа с акне аут активен лосион и сякаш нещата се успокоиха. Страх ме е отново да пробвам честно казано с този серум, дали ако го разредя с ХК няма да е по-лек и да причини такива щети?

# 142
Вчера пристигна моята поръчка от Децием. Веднага пробвах ретиноида емулсия. На първо ползване ми хареса повече от този в сквалан. Попива приятно, като кремче.

# 143
Вчера пристигна моята поръчка от Децием. Веднага пробвах ретиноида емулсия. На първо ползване ми хареса повече от този в сквалан. Попива приятно, като кремче.
Може би и аз ще избера емусията пред този със сквалан. А ретинола също ли е така мазен като ретиноида ако може някои да направи сравнение.
И тъкмо щях да питам дали помните кой ноември е било намалението миналата година и вие споделихте, че ебило през целият месец. Ще изчакам още малко

# 144
Чакам и аз намалението за черният петък и тази година. Надявам се да го има, защото си подготвям голямо презареждане на любими неща.

# 145
Аз да попитам, кога започнахте с червената маска? Почти никакъв опит нямам С киселини, но отдавна и имам мераци. Предната зима използвах гликоловия тоник, от месец някъде пак започнах, нямам никакви реакции, но малко ме е страх.

# 146
Аз я почнах след няколко месеца млечна киселина. Според мен изчакай още мъничко и може да почнеш с по 5 минути, после с по 10. На мен първите пъти много ме щипеше, вече почти не ме.

Поръчах си ниацинамид и червената маска. Реших да пробвам сквалена, дано да ми действа добре. Досега съм тествала и млечна киселина, марин хиалуроникс, хидратиращия крем и не ми харесаха хич, та малко се притеснявам от нови продукти. Исках и ретинол елмусията, но видях, че я нямат в момента.

Горе-долу за колко време идва поръчка от DECIEM? Със спийди ли доставят?

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 11:20 от Уейв

# 147
И тази има намаление от 23% и някои неща вече ги няма в наличност. Аз поръчах от всичко по много, да видим колко време ще им отнеме, но очаквам поне 20 дена да се забави поръчката до Франция в момента, защото Deciem са супер бавни по време на намаления и често им отнема над 10 дена само да пратят пакета.

Скрит текст:

# 148
Ей, сутринта не бяха, специално проверявах и съм изтървала това, което исках

# 149
Дам. И аз малко се разочаровах, че не са се подготвили и нали уж нямало смисъл от черен петък, защото цял месец ще е намалението, ама те като свършат повечето неща на първия ден.

В случай че пуснат ретиноидната емулсия. BHA киселините и гликоловият тоник ще ги поръчам и тях. Засега поне ниацинамида и витамин C серумите са в наличност.

Общи условия

Активация на акаунт