За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 85

• 24 358
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Обличам с боди с къс ръкав, тънка блуза, тип тениска и жилетка или суитчър. Надолу е с панталон/клин и чорапи. Понеже излизаме сутрин към 9:00, когато е още 13-14 градуса и мятам една пелена на краката. По някое време, като се стопли я махам.
Космонавт изобщо не знам дали ще използвам, а по това време пък абсурд.
Не е хубаво да се изнежват децата наистина.

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 16:46 от Мария

# 526
С какво мажете при подсичане...от вчера е доста червена ...дали е от зъбите ...давам к.мляко дали не е някаква реакция..мажа с Бочко,судокрем,чико Sad

# 527
Досега космонавт не съм слагала, изглежда ми топло за него.
Навън го обличам с боди дълъг ръкав, панталонче и блузка. Завивам го с едно по-дебело пухено одеало и следя нослето да не е студено.
Взела съм му яке и космонавт, но смятам, че те ще са повече за температури под 10 градуса. Когато има силен вятър избягвам да излизаме засега.

# 528
Павловича мас, от ДМ.

С какво мажете при подсичане...от вчера е доста червена ...дали е от зъбите ...давам к.мляко дали не е някаква реакция..мажа с Бочко,судокрем,чико Sad

# 529
Обличам с боди с къс ръкав, тънка блуза, тип тениска и жилетка или суитчър. Надолу е с панталон/клин и чорапи. Понеже излизаме сутрин към 9:00, когато е още 13-14 градуса и мятам една пелена на краката. По някое време, като се стопли я махам.
Космонавт изобщо не знам дали ще използвам, а по-това време пък абсурд.
Не е хубаво да се изнежват децата наистина.
И аз така,пипам гърдичките и краката,но не стъпалата а нагоре.Покривало на количката имам,не съм го вадила още.

# 530

Колко е голяма, щом е вече на кисело мляко? На Веледа оранжевия крем против подсичане е за мен най-доброто. И е адски икономичен, една тубичка изкарва безкрайно дълго.

# 531
Досега космонавт не съм слагала, изглежда ми топло за него.
Навън го обличам с боди дълъг ръкав, панталонче и блузка. Завивам го с едно по-дебело пухено одеало и следя нослето да не е студено.
Взела съм му яке и космонавт, но смятам, че те ще са повече за температури под 10 градуса. Когато има силен вятър избягвам да излизаме засега.

Не се проверява нослето, защото когато е студено навън, дори и на бебока да му е топло, съвсем естествено е нослето да изстине.
Аз винаги съм проверявала отзад на вратлето и отпрес гърдичките. Ако те са топло значи всичко е наред.

# 532
Аз го обличам с боди с къс ръкав, ромпър и Един полярен ромпър от Джъмбо и тъ на шапка. Одеало .
Скрит текст:
Иначе имам есенен и зимен космонавт. Ама си мисля, че коша ще му окъсее с тях

# 533
  • Бургас
Да, вратлето и гърдичките се проверяват. На моята носа и ръцете винаги са студени навън. Следобед вкъщи спи на отворен прозорец и също ѝ е студено нослето, но тялото е топло.

# 534
Пийк,голямо пухи изглежда!Пупу!

# 535
Честно казано, голям пухчо си стана. А беше кожа и кости Simple Smile

# 536

Колко е голяма, щом е вече на кисело мляко? На Веледа оранжевия крем против подсичане е за мен най-доброто. И е адски икономичен, една тубичка изкарва безкрайно дълго.
На 9+месеца

# 537
  • Бургас
Нека да расте, Пийк 🙂 Колко е сега?

# 538
На почти 4 месеца.

# 539
Пийк, много сладко! Blush

Общи условия

Активация на акаунт