Пазаруване от НМ, тема 45

• 41 652
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
Моите са 6. Smile

# 436
Моите 5 Simple Smile Ама едното предвидливо е анцуг (ако ни затворят Simple Smile). Само, дано съм уцелила размерите Simple Smile

# 437
Подариха ми вчера карта ваучер за 50 лв. Не съм ползвала до сега, на втора стъпка при плащане видях, че има място за въвеждане номер на ваучер и пин код, там ли се вписват данните от такава карта?

# 438
# 439
От някои профили само еднократно хвана кодът. 8 поръчки с по 1 артикул имам - фон дьо тен, чанта, палитра сенки, 2 бр. сутиени, пуловер, кецове, ...спалните к-ти ме отрязоха, не съм им простила.

# 440
аз малко изпуснах темата да ви питам кода изтече ли понеже при мен не хваща Simple Smile

# 441
  • Пловдив
Аз ходих с торби в реала...можело по 2, ам аз 4 мъкнах Wink Момичето ги взе, ама са до 31.01.21...къс е срока.
Сутиените ги видях и добре, че не пуснах. Ам те никви подплънки нямат, а пише, че има Confused
На детето дънки намерих за 15лв и се чудя дали да откажа едната поръчка ...да не му е малък тоя панталон Thinking  Уф...
Тоя Гламур до кога беше? Викате заминал...

# 442
Ееее като ви чета се успокоих. Аз само 4 поръчки чакам😅 костюмче за мен и попълних есенния гардероб на детето. Единственото, за което се прецаках е, че не разбрах, че кодът HM052 лови по няколко пъти се рових по различни пощи, ама карай.

# 443
На към 20 профила не ми хвана никъде 25%.С нищо не можах да се отчета, ще пускам пак от английския с техните кодове,те губят. 🤨

# 444
  • Стара Загора
И аз се олях този път. Чакам 6 пратки. Grinning
И да ви попитам може ли да се плаща с карта на куриерите от Еконт?

# 445
Сега видях, че и на основния ми профил имам -25%. В началото нямаше, проверявайте пак.
Пуснах си това
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0850000001.html
Някой има ли го?

ВиЙ пък сте много ненаситни, бе! Не им хващал повече от веднъж! Joy

Мистик, и аз с първите поръчани от НМ сутиени така се прецаках. Уж пише подплънки и аз очаквам нещо по-така, то най-обикновен тънък дунапрен.
После се образовах, че трябва да е пуш ъп, ако искам да има обем. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 446
На към 20 профила не ми хвана никъде 25%.С нищо не можах да се отчета, ще пускам пак от английския с техните кодове,те губят. 🤨
добра идея аз може да поръчам от немския, друг път съм викала и съм много доволна Simple Smile

# 447
  • Пловдив
М да, Дева...днес ги "опипах" и се светнах Simple Smile Мн.са готини тия, ама не са за малък бюст.
Даже има и супер пуш ъп.

# 448
И аз се олях този път. Чакам 6 пратки. Grinning
И да ви попитам може ли да се плаща с карта на куриерите от Еконт?
Може, стига да има устройство в куриера.

# 449
И аз се олях здраво.. Чакам три поръчки+ още една от милата Happy Simple Smile
И ако ни затворят хоум-офис къде ще нося тази дрехи..? Закахърила съм се..Joy
Аз затова поръчвам гащи и чорапи Simple Smile))
Шегувам се, ама напоследък само това мога да харесам от сайта.

Общи условия

Активация на акаунт