Пазаруване от НМ, тема 45

• 41 655
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
А, ясно. Ама това никъде не го пише, затова се зачудих.

# 226
  • Пловдив
Маалко преди твоето мнение някой постна инфо...

# 227
  • Mostly in my mind
Благодаря за кода много. Хвана ми. Simple Smile

# 228
Много интересно...задавам -намаление за момчета-и после каквото и да избера от менюто в ляво ме води до женските облекла Close

мъжки/ детски са по-надолу!
пиша, че натискам детско, а ми излизат дамски облекла...

Вчера ми се случи същото- филтрирам "мъжко",а ми излиза "дамско". След като изберете "детско" в ляво превъртете колонката надолу!

# 229
  • Пловдив
М да...временно беше явно.
Ще се моля да дойдат бръже поръчките, че едната е с яке /по-тънко като за сега/ за детето Simple Smile Спаси ме от обикаляне Мимс Kissing Face

# 230
  • Варна
Маалко преди твоето мнение някой постна инфо...
Не съм видяла. Ама и сега не виждам, въпреки че се връщах назад Crazy Както и да е, ще помисля какво да пусна.

# 231
  • Пловдив
Пратиха ми кода за -25 на мейл, чак не мога да повярвам.
Ето какво пише за прилагането му, не съм тествала нищо още какво реално все пак лови:
“ Индивидуалният код за отстъпка може да се използва само веднъж от клиенти ..... Тази отстъпка важи за нови поръчки и не може да се комбинира с други оферти, включващи отстъпка, или намаления на цените. Отстъпката важи за пазаруване само на hm.com. Отстъпката не важи за дизайнерски или други специални колекции. БЕЛЕЖКА: Не важи за магазините на H&M. ”
Ето...

# 232
  • Варна
Е къде тук пише, че е само за един артикул? Пише, че се ползва само веднъж, това не е същото поне според мен. Като си ползвах индивидуалния код също беше еднократен, но ми намали всичко в кошницата, не само едно нещо.

# 233
  • Пловдив
Е къде тук пише, че е само за един артикул? Пише, че се ползва само веднъж, това не е същото поне според мен. Като си ползвах индивидуалния код също беше еднократен, но ми намали всичко в кошницата, не само едно нещо.
ти се бъзикаш, нали...?  Angry
Пратиха ми кода за -25 на мейл, чак не мога да повярвам.
Ето какво пише за прилагането му, не съм тествала нищо още какво реално все пак лови:
Индивидуалният код за отстъпка може да се използва само веднъж от клиенти ..... Тази отстъпка важи за нови поръчки и не може да се комбинира с други оферти, включващи отстъпка, или намаления на цените. Отстъпката важи за пазаруване само на hm.com. Отстъпката не важи за дизайнерски или други специални колекции. БЕЛЕЖКА: Не важи за магазините на H&M. ”
Ето...

# 234
  • Бургас
Аз пуснах три поръчки от един профил с този код и повече не ща да пробвам, че ми свърши майчинството. 😁
Иначе е за един артикул, забравила съм да пиша.

# 235
  • Варна
Не знам кой се бъзика.... "Може да се ползва само веднъж" е различно от "важи за един артикул". Колко пъти да го напиша, чеза мен едното не е равнозначно на другото... Tired
Мария,
Благодаря за уточнението.

# 236
  • София
Аз имам няколко картички, няма какво толкова да поръчвам, но се отчетох все пак. Кодът дава 25% отстъпка за любим артикул. А и дългуча вече намалява само един артикул.

# 237
Имате ли наблюдения цените в магазините дали са като онлайн?

При намаления цените почти винаги се разминават...

# 238
Месечинка, тези кодове винаги са били за 1 артикул.
Бъркаш се с дългия.
Аз не мога изобщо да вляза в приложението.

# 239
До кога е валиден кодът?

Общи условия

Активация на акаунт