Пазаруване от НМ, тема 45

• 41 640
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
До кога е валиден кодът?
01.11.20г.

# 241
И при мен не хваща..
И предишните кодове за отстъпка не ми ги ловеше Neutral Face
Забравиха ме тези от Н&М, а Аз си пускам редовно поръчки.. в седмицата по 1-2 😂🙄
И в пощата съм имала картички, сега НИЩО 😢

# 242
Момичета, когато на място в  магазин се връщат дрехи купени с намаление,пари ли връщат или ваучер ?

# 243
  • София
И при мен не хваща..
Забравиха ме тези от Н&М, а Аз си пускам редовно поръчки.. в седмицата по 1-2 😂🙄

Аз също пускам нон-стоп поръчки и никога не съм получавала кодове за отстъпки. И сега този HM052 не ми хваща. Имам един акаунт, може би това ми е грешката.
Предполагам, че това с персоналните кодове за отстъпки е маркетингов ход при акаунти, които отдавна не са правили поръчки.
А за картичка в пощата - също невър Joy
На мен в офиса ми ги доставят поръчките, нямаме пощенска кутия там Simple Smile

# 244
Да не повярва човек и на мен са пратили код. Пуснах едни клинове за детето.
Аха да пусна и втора с едно поларче и не ще Sad

# 245
И при мен не хваща..

Аз също пускам нон-стоп поръчки и никога не съм получавала кодове за отстъпки. И сега този HM052 не ми хваща. Имам един акаунт, може би това ми е грешката.
Предполагам, че това с персоналните кодове за отстъпки е маркетингов ход при акаунти, които отдавна не са правили поръчки.
А за картичка в пощата - също невър Joy
На мен в офиса ми ги доставят поръчките, нямаме пощенска кутия там Simple Smile

Аз имам картичка на мейла на най-стария ми профил. Пише, че отдавна не съм ги посещавала. Реално от началото на лятото не съм поръчвала с този профил. До сега към този акаунт не са ми пращали код.

# 246
  • Mostly in my mind
Миж, на мен ми хвана на последния акаунт, на който съм направила поръчка преди няма и месец. Така че как си избират на кой да хваща и на кой не, си е пълна мистерия според мен.

# 247
Аз имам код на двата ми най-стари профила.

# 248
Аз като никога имам на два профила пратени кодове. Ако не бяхте тук писали нямаше и да видя, почти не влизам в пощата си. Благодаря.
Пробвах и на други профили имам още 3 май , ама не става, там нямам и съобщение.
Намалява само на един артикул, то си го и пише. Пробвах на два в кошницата, ама само единия отрази и другия го махнах.
Поръчах този пуловер. Излезе 41 лв.с кода, а пуловерът е намален, значи става и на намалени.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0838817001.html

Интересното е, че точно днес  си купих същия пуловер но друг цвят (дори не ми харесва цвета, ама бива) Та този жълтур се изкуших да не го взема, аз харесвам такива. На Витошка ги има в кафеникав цвят, по бежаво лайнено малко пада на живо. На 50 лв е в магазина. Иначе пуловерчето хубаво стои.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0814962003.html

От другият профил една жилетка си взех излезе на 24 лв. Ами хареса ми преди в един магазин на България мол и ...аз обичам такива ...с тези блестящи камънаци може и да е циганско, ама ми харесва на мен. Яд ме е само , че не мерих тогава да се видя, ама ..дано съм уцелила. С тази яка обаче дето са я снимали манекенката от тениска просто прилича на палячо, ама иначе си е хубава..бе харесвам я таз жилетчица и имам идеи
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0924250001.html

Имам още две пуловерчета (по-евтини, ама са хубави за мен) , как ли не пробвах, не минава номера да ги поръчам.

# 249
fanfanito жилетката е много хубава. Аз също я загледах, но много черни дрехи имам и това е, което ме отказа да я взема. Копчетата не са цигански - супер са. Simple Smile

# 250
Момичета, когато на място в  магазин се връщат дрехи купени с намаление,пари ли връщат или ваучер ?

Пари.

Почвам да търся къде ще хване кода.

Още на първия пробван хвана, а даже не съм поръчвала от него. Simple Smile

# 251
На основния профАйл са ми го пратили на мен..😆

# 252
Поръчах един пуловер, мекичък изглежда. С HM052 и код за върнати дрехи цената стана супер.
Скрит текст:

# 253
Аз поръчах тези два пуловера. Синият е с 95% памук и редовната му цена е 17.99лв, с намалението се получи много изгодно. Белият го избрах по отзивите в сайта.
Скрит текст:

[\spoiler]

# 254
От две години следя едно мъхесто палтенце/жилетка и не го намаляват.
Скоро се изчерпа, на редовна цена, обаче сега е намалено?! Joy

Общи условия

Активация на акаунт