Кралски работи и клюки - октомври 2020

• 85 939
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 105
  • Down south
Кралица Максима, днес изглежда много добре.
ММ е зле с този ужасен цвят, определено не и отива.
Правя асоциация с умряла риба.

# 106
  • Истински се вижда само със сърцето.
Не ми харесва Меган на тази снимка, увиснали бюст и странна рокля.

Максима е супер.

# 107
Сега видях Мегиния панталон - не ми харесва, особено в този цвят.

Софи - дрехите поотделно. Заедно е манджа с грозде.

София - хубава блуза и дотам.

# 108
Още една тайна кралска сватба, макар и булката да не е толкова популярна. Омъжила се е внучката на принцеса Александра Огилви, Флора Александра Огилви. След всичките днешни модни ужаси, една хубава булка:

Снимката е от профила на младоженеца:
https://www.instagram.com/p/CFziSGXAT5l/?igshid=1b3wjqbr4yd5c

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 08:13 от Tiramisu29

# 109
  • Някъде там

Второ събитие за Максима
 С първия тоалет беше по хубава.
Тук чалмата не ми харесва

Класна булка.

# 110
Кейт и Уилям във видеоразговор със собственици на бизнеси и хора, които оказват първа помощ.  Хора от остров Кенгуру в Австралия, които бяха засегнати от пожарите в Австралия.

https://www.instagram.com/p/CFzmfc8lCLA/?igshid=w1ps3ven90en

Кейт е с жълтото Долче от Уимби

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 20:28 от TinoTino

# 111
  • Някъде там
Как си личи че едните снимки са щракнати от видео, червени лица, замазани..
Уилям все едно е заспал на слънцето.
На нормалните снимки коренна разлика.
Тази рокля ми е една от любимите на Кейт, защо не я носи и реално, не знам, но грешка прави.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 22:11 от daviz

# 112
Ето го топът на Меган

# 113
  • София
Уф..друго не мога да кажа.

Видях видео със Софи, много кратко. Тя е с някакъв зелен панталон, но от палто не мога да преценя дали ми харесва, или само цветът е убиец. Има ли снимка без палто? Или видео.

# 114
Съдът е решил, че Делфин ще получи всичко, което иска.  Белгийското кралско семейство сигурно е бясно.
Не бих се учудила, ако поиска и работещ роял да стане. Безскрупулна и нагла.

Отсега нататък вече не е Делфин Боел, а Делфин Сакскобургготска.
 По този начин Делфин получава титлата принцеса на Белгия. Децата й Жозефин (16) и Оскар (12) също стават принцеса и принц.

# 115
  • София
Много ми се иска да сложа 😲 на поста ти, Tino. Не очаквах такова развитие.
На мен не ми се вижда ОК. Призната за дете на баща си - добре. Но пък от време оно, само законните деца са били принцове, на другите са давали титли, я херцог, я граф. Ми то така, ако беше по-голяма от Филип, може и кралица да иска да стане.

# 116
  • Варна
400 долара похарчени за тоя дето клати гората.

# 117
И аз да се изкажа, че Меган е много зле с тази блуза. И този кок много ме дразни като го залиже. Онзи ден с път на една страна беше разкошна, а днес все едно я е лизало теле. Панталонът до колкото мога да видя от него ще ми хареса. Аз обижавам кожени дрехи

# 118
  • Някъде там
Еми "браво" на тази Делфин...ей това се казва с нахалство към прогрес...

# 119
"След 20-годишна битка бившият белгийски крал Албер Втори признава Делфин","не е установявал контакт с незаконната си дъщеря никога","връзката, продължила между 1966 и 1984 година, а според някои и по-късно, довела до раждането на дъщеря. По онова време кралицата обмисляла да се разведе, но се отказала в "интерес на държавата". "Докато беше на престола крал Албел Втори отказваше да сътрудничи на разследването,..."  и т.н.
Т.е.мераклията е знаел за детето,но не е пожелал дори да го види,камо ли да общува с него.Ако го беше направил и създал  връзка с него,може би сега това дете нямаше да му отмъщава така.И да има право на част от наследството,титла за себе си  и внуците на господина.Какво да я спре-любовта към баща,който се е отказал от нея?Е,сега поне ще осребри ситуацията,а то връзка няма да има-самата тя е на 52,И ще облагодетелства и дъщерите си.
Така се прави.Каквото повикало-такова се обадило.

За Мегън сте казали всичко.Какъв расизъм в Британия пак ги гони в САЩ?
Софи става все по-хубава и модерна напоследък,подмлади се видимо.Максима-все по-налудничаво гледа,за съжаление.

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 00:04 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт