Кралски работи и клюки - октомври 2020

• 85 940
  • 2 348
  •   1
Отговори
# 120
Може би, е хубаво да се спомене, че Хари и Меган са поканени от Evening Standart по случай Месеца на черната история, който си е нещо като празник в Щатите:

А блузата на Меган е от хаитски дизайнер, Виктор Глемауд, който споделя подобни възгледи Simple Smile

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 22:25 от Tiramisu29

# 121
Знаех си че аутфита не е случаен, а е избран да е на дизайнер с хаитски произход в духа на събитието.
 В крайна сметка ми е чудно как може насила да се дадат титли на...оф как да го кажа деликатно?  - наследници неродени в брак - явно там законите са такива, защото доколкото помня извънбрачните деца на Албер, а те са повече от две, просто тези ги е признал от немай къде (има много дълга история за другите, може би е добре специална тема да направим) не носят титли и едва ли ще наследяват наравно със законните. Но доколкото знам Албер е в добри отношения с извънбрачните и често е по снимки с тях, въпреки че не ги е признал доброволно, а е трябвало да водят дела за произход.

# 122
О, Албер колко извънбрачни деца има? Сега, след като на едно му е дадено титла, може и другите да си поискат, защо не Joy
И мен ме учудва, че чак и за принцеса е призната, на какво основание?

# 123
  • в сърцето на един мъж...
Мадам не се научи, че бюста не е толкова важен, когато говори уж за важни каузи. И тази блузка, която е навлякла е точно за разпуснато деколте като нейното...

# 124
  • Някъде там
Има 2 деца, които не са част от наследниците на трона, но признати от принца – дъщеря Джасмин и син Александре.

# 125
Май наскоро говорихме за тях, сещам се. С Делфин всъщност стават три?
Ами...поживуркал си е Албер Simple Smile

# 126
Така хубаво си приказвате, сърце не ми дава да ви кажа, че говорите за двама Алберовци Smiling Imp

# 127
Объркахте кралете.
Тоя с Джасмин и Александре е Албер от Монако.
Делфин е дъщеря на бившия белгийски крал и не знам дали има други извънбрачни деца.

# 128
Ако Шарлийн чете да вземе да си сипе едно малко, че страшна работа с тия Алберовци...нейния този път не виновен Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 129
Извинявам се! Понеже говорихме за Делфин и Албер от Белгия и извънбрачни деца и въобще не помислих за Албер от Монако.
Ми..така де, наздраве на Шарлийн Wink

# 130
Аз говорех точно за Албер от Монако и го сравних с белгийския и ситуацията при него, все пак има доста голяма прилика.
Ако Шарлийн чете да вземе да си сипе едно малко, че страшна работа с тия Алберовци...нейния този път не виновен Stuck Out Tongue Closed Eyes
Абе да ти кажа тя със сигурност си го знае нейния хубостник Joy Знае си стоката дет се вика. Точно за него споменах че извънбрачните му се твърди (Не без основание) че са доста повече от 2 и дори и тези двете не би признал ако не беще принуден по съдебен ред. Историята е дълга и оплетена, за едно от другите деца се е измъкнал по тънката лайсна - трябвало да доде материал за изследване(?!), само че незнайно защо е допуснато да го занесе той вместо да бъде извършено на място. И така тестът е отрицателен и случаят е case closed. А майката напълно сигурна, че генетичният материал не е бил на Албер (напълно възможно). Това преди доста доста години.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 23:13 от Анонимен

# 131
  • Някъде там
Ани този от Монако има само две деца припознати, няма други.
http://old.segabg.com/article.php?id=30831 Тук има статия за сина му.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 23:09 от daviz

# 132
Калпазанин е Албер, спор няма...но белгиецът е постъпил гаднярски.

# 133
Давиз, да, допълних се. Признатите са 2, но има твърдения че са повече - горе съм резюмирала надве натри, че темата е  емного дълга.

# 134
  • Варна
"Британската кралица Елизабет II бе принудена да отмени всички големи събития в Бъкингамския дворец и в замъка Уиндзор до края на годината заради пандемията от новия коронавирус, съобщи Ройтерс.

На сайта на Бъкингамския дворец бе съобщено, че са били обсъдени и разгледани множество възможности за безопасно организиране на събитията според мерките, наложени в страната. Става дума за събития като организирането на церемония по връчване на орден от представител на кралското семейство например, предава БТА.

"За жалост заради големия брой гости и удостоени с награди, не е възможно да се намери начин за безопасно провеждане на тези събития при настоящите обстоятелства", се посочва в съобщението.

Кралицата, която е на 94 години, планира да се върне в замъка Уиндзор този месец и да използва Бъкингамския дворец само за срещи и ангажименти с ограничен брой хора, според предписанията на правителството.

Елизабет Втора бе принудена да отмени няколко събития тази година заради коронавируса, включително и традиционното церемониално отбелязване на рождения й ден през април."

Общи условия

Активация на акаунт