Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (103) - октомври 2020

• 147 293
  • 3 060
  •   1
Отговори
# 180
Номера започваш с 0988900... го има и в печалба 200лв. Не знаем дали е един и същ, но все пак...

Сигурно е баба габриела

# 181
Няма как да вадиш мед и да не си оближеш пръстите.Касиери,бармани,сервитьори,дори чистачи имат начин да се включват в игри.Паола,честита награда.Ама да знаеш,че не е твоя,а подарък за рожденика😉
Ако по грешка някоя е метнала,бележка от пост терминал,липсващата бележка и отива липса на касата.Ще ровят не ами...Не откачайте,моля!

# 182
Понеже казахте че сайта на Ная го няма реших да проверя да няма го но като написах линка и като сложих
наклонена черта и написах Ная ми излезна тази игра от 28 септември и е само за Кауфланд.
https://prestige-promo.bg/kaufland/

# 183
Номера започваш с 0988900... го има и в печалба 200лв. Не знаем дали е един и същ, но все пак...

Сигурно е баба габриела
Не знам баба ли е, дядо ли е, но всички които сме играли честно и сме се надявали на награда, след тези съмнителни повтарящи се тел. номера, ще е тъпо ако наистина повечето печалби са отишли в едни и същи хора. Засега само един се похвали с голяма награда от форума...

# 184
Понеже казахте че сайта на Ная го няма реших да проверя да няма го но като написах линка и като сложих
наклонена черта и написах Ная ми излезна тази игра от 28 септември и е само за Кауфланд.
https://prestige-promo.bg/kaufland/
Благодаря им.Решили са да ми дадат втори шанс😂.Този път ще отида сама да си купя.

# 185
Каква е играта на Halls?

С търкане на скреч карта във Фантастико, за награда дъвки и раници.

# 186
Докладвах язвителния коментар, сигурно заедно с него ще бъдат изтрити и отговорите. Да си знаете.

# 187
Ная са имали и игра за Билла ама кой да я види също от 1 до 30 септември с награди 6 таблета и 120 раници

# 188
На 23 е спечелен и заявен подаръчния комплект и още вчера беше в офиса,но не успях да го взема тогава.Сега ще видя има ли за мен останал ваучер за офис1.

# 189
Ей, Браво, Станимире. Като детектив си. Smile

# 190
Дали въобще е имало участници - не съм виждала реклама никъде...

# 191
Съгласна съм с Каролина. Изобщо не са малко хората, които играят. И аз не съм подозирала, обаче се убедих. Относно събирането на награди много не го разбирам, но различни хора има. Трупат и трупат. То това си е малко като хазарта. Да има тръпката, че все печелиш. Аз другите не разбирам, които с измама печелят... къде им е тръпката на тях. То там е 100% успеха...
важното е да сме живи и здрави. Късмет на всички.

# 192
На мен ми харесва да имам по няколко награди (ако самите награди са интересни). Пазя си за резерва или давам на близки. Не продавам, поне за сега; също не разменям често. Случвало се е 3-4 пъти.

# 193
Там тръпката, е че са излъгали и всичко им идва наготово. Имам чувството, че един ден кранчето ще спре и за тях и ще научим каква е била работата. Иначе прекалиш ли с нещо, вманиачиш ли се става лошо, не можеш и да се осъзнаеш. Аз не мога да си представя да си направя 35 профила в кока кола само и само да натрупам 3000лв и да ми докарат един камион боклуци или да спечеля по 10 раници и топки, но има всякакви хора.

# 194
Какво стана с играта на вафли Ная? Трябваше на има 200 раници и 25 таблета? Къде са публикували печелившите?
Тази игра на Кауфланд с вафли Ная е друга и с по-малко награди

Общи условия

Активация на акаунт