Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през октомври

• 67 383
  • 2 301
  •   1
Отговори
# 1 890
Здравейте, красавици!

Наминавам бързичко да почерпя, че всъщност не съм тук при вас, а онлайн кимам разбиращо на едно обучение 😄

Та, моля хапнете за мое здраве. На кой каквото му се услажда

# 1 891
  • Пловдив
Олеле, олеле...пу за мен и двете почерпки! Ill

Елиф, да си здрава и много усмихната! Flowers Rose

# 1 892
Елифче, от здраве да не се оттърваш!
Един тъпак ме нахрани , че спирам на жълто на светофара ... Прощавай, че моя живот е по- важен от твоя, господине... Ей, хора, страшно времена настанаха. Ако не ни умори вируса , ще се погубим сами.

# 1 893
  • София
Елифче, всички хубави неща на света да ти се струпат наведнъж!

Аз продължавам на тема дете. Много е разсеяна тази моята първокласничка. Поне по два дезинфектанта за ръце  губи всяка седмица. Ще ме разори вече. Пробвах да й вземам от тези, които се закачат на раницата, за да не ги губи. Но пък те се оказаха интересни за останалите деца и всички деца се черпели от нейния дезинфектант, така че всеки ден свършваше и ми връщаше празната тубичка. Оказа се, че и това не е бюджетно решение. Laughing Сега се чудя ако намеря някъде на едро празни малки шишенца, дали няма да ми е по-евтино да пълня в тях от голяма туба с дезинфектант. Laughing

# 1 894
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
спрей помпа ли ти трябва или просто малка пластмасова бутилчица?
спрей помпи видях на едно левче около Плиска, 1,60 малкото, 2 - голямото.

# 1 895
  • Euskal Herria
Честит рожден ден, Елиф!

# 1 896
  • Somewhere in the World
Елиф,Честита да си! Здраве и късмет ти пожелавам...Flowers Rose

# 1 897
  • France
Честит празник, Елиф. Да си здрава и много щастлива. Flowers Hibiscus

# 1 898
Елиф,здраве и късмет!

# 1 899
  • Оптимист по принуда
Панде, виж какво ще взимам на малката.  Мисля, че доставят до България.
Гривна за дезинфектант.

Елиф, здраве ти желая Flowers Hibiscus

Съни, леко да мине изследването.

# 1 900
  • София
Добри, благодаря на инфото, но нещо по-евтино ще трябва да намеря, че то иначе си ми излиза същата цена. За една тубичка с детски дезинфектант давам 2.40 лв. Ако купя празно шишенце за 2 лв, което да напълня от голяма опаковка дезинфектант, се хваща същата цена.

Деми, тази гривна е хитра. Ще го помисля. Благодаря!

# 1 901
Елифче,здраве ти желая,другото се нарежда! 🤗🥰🌺 Както съм гладна,първо ще почна с долната чиния,после минавам на сладичко! 😆😍
Кроте,яка песничка! 🥰
Аз днес да ви кажа си говорих сама в колата. Тука мигачите ги нямат за НИ-ЩО! Отделно,спирам зад пощата,бутам да си отворя вратата на колата-не ще! 😳🙄 Брей бутах,напъвах се,не и не. Отваря се някакви милиметри и край. Ба мааму,излезнах през другата врата,дърпах пак ,та се отвори някак. Пфууу. Ааа вчерааа един деде щеше да ме удари. Карам си аз,трябва да завия на дясно за към нас. Човека пред мене завива уж,ама намалява и спира. Аз спирам и чакам,не го знам какво ще прави,зад мен още една кола. От там дядката набива задна,моля ви се! Разбира се,без да погледне в огледалата... те са само някакви си там неща,които не се ползват. Той е сам в целия свят и други коли няма... Ей паникьосах се,не мога да нацеля клаксона,че то едно малко квадратно такова.. Успях де,точно преди да ме джасне,той се стресна,озърта се... Казвам вии бясна бях. Мигачи давам,те не вярват,не знаят дали верно ще завивам. Направо потрес! Излизам два пъти на ден за по 1 км и все някаква изцепка с някой откачалник. Ако бях мъж сигурно щях да натупам някой. 😂😂😂
Така,наоплаках ви се. Днес не знам какъв меркУрий е,ама от сутринта ми е нещо на въпреки всичко. И ММ ме дразни,и със систъра малко се сдърпахме,и...и...и. Не знам аз ли станах с д-то нагоре или нещо друго се случва. 😂🤪 Ай стига,че стана роман. 😆

# 1 902
Да си жива и здрава, Елифф!  Каква хубава торта със сиренца и саламчета!

# 1 903
Елиф, честит празник! Здраве, късмет и много усмивки! Flowers Hibiscus

# 1 904
Елиф,честит празник! 🍾

Общи условия

Активация на акаунт