Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през октомври

• 67 382
  • 2 301
  •   1
Отговори
# 1 905
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Писна ми, наистина. Фирмата в която работя, се занимава с професионална техника. Поне веднъж дневно комуникирам с някои, които се пазари за отстъпки, цени, намаления. Примерно сега, служител във една фирма, наш клиент, иска нещо за лична употереба, скъпо му било всичко.  Казвам кое може да стане, кое не може, продължава да нахалства  за единична бройка, и накрая излизам груба, че отказвам. Ами фирмена политика, това е. Питам го "Искате 10 минути мило да ви губя времето, и да ви кажа, че няма да стане?" . Явно така трябва да правя!

# 1 906
Малии,Ени ела да караш из наше село.Не ще си говориш,ами...Миналата година за десен завой стойм с една приятелка,до нас плътно решава да се ппошмули един дядо,видоло му се,че сме спрели.Така ни задра юнашки,слизаме ми тя неговата шарена като циганска каруца.Дойдоха полицайте,той им вика,бе кво ги слушяте тези бе,те са луди.🤣
А оплаках ли се,че трета сутрин една катерица пробва да се самоубие под мойте гуми?Че,освен това срещу номера на книжката ми излиза,имате поща..

# 1 907
Ох не знам... С това продаване и купуване на книжки е страшно,а за възрастните ми се иска да се въведе някакво правило. След определена възраст да минават някакви тестове ли,не знам. Моята случка е пред училище. Да пази Господ,ама си представих как някое дете пресича зад колата,като си мисли,че дядото е спрял,а той бие задна... 😣😔 Не ми се мисли! Не може на 70+ да карат,опасни са и за себе си,и за околните.
За пощатаа... кофти! И аз само преглеждам със страх. 😂
Като каза за катерицата,сутринта някакво петле ли,кокошка ли беше,не разбрах. Някакво по-различно беше,явно друга порода,не като обикновените,дето аз знам. Както си стои на тротоара,изведнъж пред мене решава да се изтича до другия тротоар. 🙄🤪 Супер смешно беше,главата напред,дупето нагоре. 😂😂😂 Не успях де,не го прегазих,няма да ядем пернато,ама.. Не знам,определено днес ми тръгна на зле с дребната сутринта и цял ден е така. 😖🤐

# 1 908
Гуспужата ми е отговорила това:

Скрит текст:
  Благодаря за Вашето съобщение!

Анализирахме Вашата заявка и по-долу ще намерите нашия отговор.

Моделът, който е вписан в програмата е SM-A500FU (Galaxy A5), ако имате предвид друг модел, моля да уточните, но както споменахме и в предишна кореспонденция, нова батерия може да бъде купена или поръчана само от оторизиран сервиз.

Ако колегите са обяснили, че батерията за модела не се произвежда вече, за съжаление, не можем да предоставим съдействие.

Благодарим Ви за проявеното разбиране!

Приятен ден,
Женя Матеева

Екипът на Samsung Electronics България

Демек да правя като вятъра ми казвам, тъй го разбирам аз.

# 1 909
  • Somewhere in the World
Ааа за пенсионерите шофьори смятам че след 60г трябва да минават проверовачни изпити периодично! Такива камикадзета са...нямам думи. А напоследък аз шофирам само през уикендите, ама освен възрастните ме влудяват едни извъдили се майсторки-шофьорки карат и цъкат телефона!!! Ма карат си стабилно, с едно 50-60 км и телефона гледат.

# 1 910
О да,скоро имах и такава случка. Главен път с кръстовище,аз идвам от едната посока и спирам на стопа,за направо съм,трябва да пресека главния път. Срещу мен,в моето платно,т.е. за нея е насрещно,една “дама” чака за ляв завой,като през това време си бъбри по тел. Оглееежда се,говооори си...без да й пука,че аз съм с предимство пред нея,че ми пречи да завия и че е в моето платно!
Друга една кукувица си заобикаля дупки и си пълзи,пак без да я интересува,че и аз трябва да карам някъде и ми е в платното. Абе казвам ви,два пъти на ден се качвам и все някакви тъпотии. 😂

# 1 911
Честит празник, Елиф! Много здраве и успех във всичко!

Резултатите от източването на кръвта ще излязат утре. Два пъти от едната ръка и 1 път от другата ми взеха кръв. Сега си я възстановявам с чаша червено вино. Преди това се подсилих и с кола и тиквеник.

# 1 912
Доообре, чИ нямам шафьорска книжка, щото редовно някои персони ша ядат бой. Редовно се разправям устно с пишман шофьори с мания за величие!!! Чи и до бой стигнах веднъж с една 20 годишна пикла, чакам на светофар, тя с огромноооо хамърче, с дъвка и шляпа по телефона, светна зелено за мен, понасям се, а тая кат направи десен завой, га че камион завива и си говори по телефона, само дето не мЪ настъпа с дясната си гума. Ех, че заградих и пътя и й казвам да слезе да се разберем...... как си й купила книжката.... а тя се изниза кат мокра връв, зачервена и засрамена!!!!Мърша!!
Ся да сЪ отчета за съкровището - огромно е, требе да ме колят, няма как да "родя" туй нещо!!! Ма ще е след март месец, ако оживее дотогава!!! Явно малко ми й бирата😀😀😀!
Елифче, да си жива и здрава, градска!!! Всичко друго е бял кахър!!! ♥️♥️🌷🌷🌷
Кротева, благодарско за музичката!!

# 1 913
Веселинкова,с примка не става ли?На свекървата и извадиха така преди години,голям си беше.
Ай,нося ви китки.

# 1 914
Благодаря за поздравленията, сладурки!
Забравих вече, може да съм го казала, ма не е лошо да повторя 😀
Чета ви, няма да коментирам, че в главата ми е боза от честитки и почерпки.
Единствено стискам палци за добър край на всички със здравословни перипетии.

# 1 915
  • Пловдив
Кроте, то убавко туй букетче, ама мен ме интересува кой туй зад него...м? Laughing  На Метакса ми мяса...

# 1 916
И Бургас 63 вида..изотзад. ..ракиджос демек.

# 1 917
  • Пловдив
Хм...ми да! И в десно някакво уиски...J&B или...?

# 1 918
Крото..мани ги тия китки да не се взираме уеее...

# 1 919
Пукниции,цветето гледайте,цветето Joy

Общи условия

Активация на акаунт