Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 979
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 500
Счупи ми се сушилникът за дрехи. Скоро май имаше, преди една-две седмици. Някъде в София да има останал?

# 1 501
Пийк , аз имам страхотна рецепта за октопод , но е много пипкаво приготвянето( за разлика от консумацията- за минутки изчезва). Мисля , че в блога на Ала-Бала имаше и по-лесен. "Пипкавата" рецепта , ако искаш ми пиши да ти я пратя на л.с.
гръцките питки при нас бяха между рибните пръстчета и зеленчуците.
Голям съм "лебед"/патица- сутринта писах за боровинките, активирах си купона и....забравих да взема...

# 1 502
Тия питки не са ли като пърленките, които бяха преди при печивата? Аз с тях правих бързи пици

# 1 503
Да, само че са замразени и си ги запичаш леко, но не са онези като питки с кухина ( дето и Тета ги харесва), плътни са ( аз за пица ползвам лаваш или дюнер питки).

# 1 504
  • Стара Загора
И аз като Брадата размишлявах над голямата опаковка с боровинки. Бяха 300 гр за 3,49 лв. От тези с купоните нямаше. Дали са заредили едва 10-ина кутийки, като видях колко малко място им е отделено. От доматите на клонка само смачкани и пробити буквално, все едно се бяха целили с тях. 🙄
Имаше авокадо на 1,29 и взех. Дано не е с огромна ядка. Заредих 2 тарелки от телешките бургери, кутия с кърпи и 2 тарелки кралски печурки. Бяха по 1,29 лв.

Много от коледните лакомства има, и нови продукти видях - пакет с мини щолени и кокоски с шоколад. Може да ги е имало преди, но аз не ги помня. Тази година има само един вид Baumstaum с Nougat. Миналата имаше с марципан и с някакъв сметанов пълнеж (черен шоколад). Освен марципана увит като бонбон. Но правилно са решили да оставят класиката. Той си е най-хубав. Има и от шоколадите на J.D.Gross в картонена опаковка черен с марципан и млечен. Взех си един черен, имам спомен че някой беше похвалил подобни пролетта.
Любими са ми едни бонбони с нуга в кутии, но като знам състава какъв ще е и пропускам. А и вече наблягам на черен шоколад. Взех си един мини щолен с бадем и 2 шоколада с нуга. Дано и аз да устоя, преди декември да не ги налягам. 😁

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 22:58 от iv4enceto_91

# 1 505
  • Мадрид / София
Октопода се сварява е подсолена вода за около 20мин и след това се нарязва на кръгчета (пипалата) и останалата част, слага се в чиния, поръсва се с червен пипер, зехтин и сол и се затопля в микровълнова. Може и да се украси от страни с колелца варени картофи. Супер мезе е за червено вино/ ракийка.

# 1 506
Купих 2 чая, да имам. Пижамка за детето. Авокадо от най едрото. И американски сосове и боклуци.
И ми дадоха 3 стикита. Кеф.
От приложението сок на -50%, но не знам кой точно сок трябва да купя.

# 1 507
Сушито става ли?

Машината за вакумиране лесно ли се поддържа във времето откъм достъпност и наличност на консумативи?

Стикитата не бяха ли до вчера? Изненадах се днес като ми дадоха..

# 1 508
  • София
И на мен днес ми дадоха 2 стикита при сметка 27 лева, явно ще чистят.
За пръв път ползвах и приложението, бързо и лесно - доволна съм. Взех 1 продукт в купон и 1 от офертите, паднаха ми се някакви шоколади от скреч картата, но няма да ги взимам.

# 1 509
Лъки, ето този е сока ( предполагам , че на всички ни е еднакъв)
Скрит текст:

# 1 510
Някой търсеше СЕШОАР, в магазина в Горна Оряховица, тази вечер имаше 4бр,цената им беше 24.99лв, 2200W.
От скречкартата спечелих айран с -50% отстъпка, боровинки ЙОК, забелязах че на места стояха и знаменцата от предишна промоция.
Иначе уважих пъстървата, портокали, пижама за малчо, взех и аз един календар с Пес Патрулите и още дребни неща и хоп 60лв Rolling Eyes
Няма да коментирам,  че в тоя магазин толкова народ не съм виждала досега.....

# 1 511
Взехте ли нар? Как е вашият? Майка ми взе 2 броя и единият е...такъв, какъвто никога не е яла. Вътре блед, безвкусен...иска да го връща, поне втория брой...Другите нарове и те ли са такива? Мерси за "промоцията"... Flushed
Искам и аз айрян Grinning

# 1 512
  • In transit
И аз като Леми ще почна да мрънкам, че само сладки неща ми се падат от стреч картите...онзи ден паста, днес вафла...ами не ям такива неща. Ще подарявам.
Иначе на мен портокаловият сок ми хареса, не е сладък, не ми горчи, не е много гъст като повечето от концентрат. За левче беше супер.

# 1 513
Като прочетох съставът на сухата паста и аз се чудя на кой да я подаря... Flushed

# 1 514
  • In transit
Долче ходя на пазар без очила... че като се зачета ще седя гладна. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт