Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 890
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 620
Киселите млека на Пилос как са, преди известно време бях купувала на родна стряха, нямаше такъв вкиснат киселяк, та малко ...
Никак не са киселяк  родна стряха, съвсем нормален вкус (други забележки са там). Нормалното кисело мляко киселее, какво очакваш?

# 1 621
  • София
Моля, ако може на лични препоръка за магазин за хубавото българско месо - в близост нямам добра месарница, на която да се доверя.
..................
Не си писала за кой град, ако е за София ще ти кажа. Аз съм каприз, ама и домочадието ми е такова, така че със сигурност мога да споделя.
Марчева, да сверим информацията:
.........................
Моята месарница - Неофит Рилски
[/spoiler]

Скрит текст:
За обикновен пазар , за ежедневието, пазарувам от последната гореспомената "Моята месарница" и Лесидрен. За друг вид пазар, когато ще имам гости , примерно, и искам определен вид месо пазарувам от друг тип месарници, но те наистина са скъпи и не е необходимо да се коментират. Но точно от "Моята месарница" съм поръчвала телешко филе, ама говорим за истинско телешко филе, което е почти 4 пръста широко,  и почти толкова дебело, така както трябва да е едно телешко филе,  и ми го доставиха, сега цената .. няма да я коментирам, трябваше ми, доставиха ми го. Много са точни. Защо не пазарувам от Лидл месо, защото много често чета оттук дамите, че споделят ,че месото има лош дъх, не са сигурни ,че е достатъчно прясно и т.н. и това ме прави подозрителна , освен това не ми е проблем да отида до "Неф.Рилски", или до площад "Папа Йоан" ли му беше името, не помня .. и там има магазин на "Моята месарница". А "Лесидрен" ми е на 2 пресечки от нас, на Черни връх.  Това е. Не че не мога да купя едни пържолки от Лидл, но някак си си имам "свои" магазини и си ги посещавам, вярвам им. В интерес на истината никога до момента не съм си разрешавала да купя готова кайма, от никъде, или те ми я приготвят, месарницата, или аз си я смилам, второто е рядко, по ред причини. 

fenix, прочети горното, моля ти се, благодаря, така и на теб отговарям.

# 1 622
Киселите млека на Пилос как са, преди известно време бях купувала на родна стряха, нямаше такъв вкиснат киселяк, та малко ...
Никак не са киселяк  родна стряха, съвсем нормален вкус (други забележки са там). Нормалното кисело мляко киселее, какво очакваш?

Аз кисело мляко отдавна не  съм купувала, държа го по 1 седмица, най-много да мухляса, но не вкисва.

# 1 623
  • София
Да ви кажа, сигурно някои са разбрали, ама не ми се чете назад да проверя.
Снощи си редя покупките на лентата, голям пазар, от Лидл+ промото само едни портокали и сирене бях взела. Тъкмо съм изкарала покупките, ширейки се на цялата лента и жената затваря касата. До тук всичко точно, аз съм й последния клиент, добър ден - добър ден. Цъкам приложението - „Ами, не работи, затворих вече касата„.

Да си знаете. За повече покупки и неща с купони е доста гаден номер.

# 1 624
Ще я отвори, точно толкова бързо, колкото я е затворила.

# 1 625
Ааа, Рози, това не е честно, трябваше да извикате управител. Откъде накъде.
Я вземи се оплачи в контактната форма.

# 1 626
А аз да кажа, че приложението не отчита ако телефонът ви е с нисък заряд на батерията и екранът е много тъмен.
Има ли хубав салам/колбас/луканка с червен пипер в Лидл?

# 1 627
При мен автоматично се увеличава яркостта на екрана при отваряне на кода за сканиране.

# 1 628
Да ви кажа, сигурно някои са разбрали, ама не ми се чете назад да проверя.
Снощи си редя покупките на лентата, голям пазар, от Лидл+ промото само едни портокали и сирене бях взела. Тъкмо съм изкарала покупките, ширейки се на цялата лента и жената затваря касата. До тук всичко точно, аз съм й последния клиент, добър ден - добър ден. Цъкам приложението - „Ами, не работи, затворих вече касата„.

Да си знаете. За повече покупки и неща с купони е доста гаден номер.

Освен да я е напънало нещо. Предупреждават доста по-рано.

# 1 629
Благодаря на всички, които се включиха за магазините за месо 🌺🤗!
Едва ли не вече по традиция разглеждам брошурата при французите- акумулаторната малка ръчна прахосмукачка я пускат от 22.10, значи може да дойде и насам. И едни интересни нови кремове Сиен, слагам ги в скрит текст
Скрит текст:

# 1 630
  • София
Момичета сещате ли се в Лидъл за някакви  бисквитки опаковани по отделно? За детската ми трябват.

# 1 631
някой пробва ли чедъра с плодове? при нас го няма въобще.

# 1 632
Барни. Сухите им пасти единичните. Репликите на малките сникърси, марс и др.
За тези се сещам..
Рафаело голяма кутия имаше скоро.

# 1 633
За Лидл не се сещам, но има бисквити Милка в други магазини, ето такива
Скрит текст:

# 1 634
Има малки пакетчета солени крекери

Общи условия

Активация на акаунт