Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 890
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 635
ще ми припомните ли кои питки за бургери се хвалеха тук? като състав, вкус и да не са много сладки /едва ли има такива/.

# 1 636
  • София
Мерси, златни сте. Взех Барнита, Киндери, паричките на Фаворина и едни мечета. Най-накрая и аз спечелих от скреч картите- 50% айрян.

# 1 637
Като каза киндери се сетих - има лидълски такива на 1.69 лв май бяха..малки шоколадчета в кутийка като оригиналните...

# 1 638
Киселите млека на Пилос как са, преди известно време бях купувала на родна стряха, нямаше такъв вкиснат киселяк, та малко ...
Никак не са киселяк  родна стряха, съвсем нормален вкус (други забележки са там). Нормалното кисело мляко киселее, какво очакваш?

Въпроса ми беше за млякото пилос!

# 1 639
За цялата група   ли взе.

# 1 640
За цялата група   ли взе.

Що за въпрос ?
Пък и едва ли е наша/твоя работа...

# 1 641
  • София
Да, за цялата. При нас тая седмица му е първа, трудно свиква, на мен нещо ми е криво и съм разсеяна, чак сега се сетих да питам какво се прави като има рожден ден. Сега тепърва ще търся тая картонена торта, дано намеря и да не се налага аз да я украсявам, че съм с две леви ръце меко казано.
Видях ги тези киндери на Лидъл, но бяха по-малко като бройка и за това не ги взех мисля. И скумрия взех, имаше доволно, и кърпичките wc за почистване.

# 1 642
Не е задължителна картонената торта, освен, ако не държите на такава. Ние нещата за детската ги слагаме в пликчета, по някое балонче още, връзваме с панделка и става пак хубаво (говоря в мн.ч., защото повечето родители от групата така правят).

# 1 643
  • София
Ами чудих се много да ви кажа, но се надявам по-лесно да свикне и да се отпусне с другите деца, като имат един такъв празник и духне свещичка. Не знам, това са си нещата от моята глава. 😁

# 1 644
Зависи повече от подхода на учителките, но ако празникът е по-весел с торта, имаше някъде където предлагаха картонените форми. Ще потърся.

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 10:30 от fenyx

# 1 645
Вие питайте първо дали приемат храни. В момента в нашата градина НЕ приемат, заради пандемията

# 1 646
Да, за цялата. При нас тая седмица му е първа, трудно свиква, на мен нещо ми е криво и съм разсеяна, чак сега се сетих да питам какво се прави като има рожден ден. Сега тепърва ще търся тая картонена торта, дано намеря и да не се налага аз да я украсявам, че съм с две леви ръце меко казано.
Видях ги тези киндери на Лидъл, но бяха по-малко като бройка и за това не ги взех мисля. И скумрия взех, имаше доволно, и кърпичките wc за почистване.
Във ФБ има група бебе продавалник, там постоянно предлагат такива торти за изработка. Моя приятелка поръчва  от някакво момиче  и за 2 дни пристигна. До колкото знам има разни сайтове, които продават само картонени форми и ти трябва да си я сглобиш,може да се разровиш из нета.

Даниела ,мляко Пилос редовно купувам 4.5 процента ,мм му е основния консуматор и го харесва,аз не си падам много по киселото мляко

# 1 647
Не е задължителна картонената торта, освен, ако не държите на такава. Ние нещата за детската ги слагаме в пликчета, по някое балонче още, връзваме с панделка и става пак хубаво (говоря в мн.ч., защото повечето родители от групата така правят).

хамалогия си е тортата и спокойно може да се мине без такава. навремето правих за щерката и понеже бяха много деца беше на три етажа. шарена. голяма играчка,, особено докато се направят шаблоните на горния етаж Wink иначе готови стандартни шаблони има в нета - принтиш и правиш.

# 1 648
Освен това, чудя се, как се духа свещичка върху картонена торта (наистина ми е любопитно, да не прозвучи като заяждане Simple Smile )? Ние сме носили поднос с лакомства в целофанени пликчета, завързани с панделки (златисти с камбанки) на които имаше закрепени шарени картончета с името и датата на рожденичката, плюс балончета- отделно сокчета/чаши за почерпка. За децата беше забавно и без картонена торта. Такива "торти" съм виждала дори и в Грабо Simple Smile

# 1 649
Да, сигурно има и шаблони, но не сме се занимавали с торта, виждала съм и сайтове, където има готови, но винаги съм смятала, че в по-добре вместо да купувам картона, да сложа нещо повече в пликчето за децата, но това си е мое виждане де. А сетих се още нещо- добавяла съм и малки (за да се хванат в плика) разпечатани на принтер картинки за оцветяване с подходяща тематика и името на моето дете и цифра с годините и ЧРД, примерно.

Общи условия

Активация на акаунт