Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 878
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 695
Да не би да не се е сканирала картата/телефона/? Аз винаги се ослушвам за звука, май и за момент примигва светлината на "мишената"...

# 1 696
Ако нямаш някоя бележка в списъка и не е изтрита от теб, вероятно не ти е отчело маркирането на картата. А за това с двете пазарувания, май трябваше да минат 15 минути за нова скреч-карта.

най-вероятно. например на мен единия път не ми маркира картата и касиерката след малко каза - дайте пак, че имаше грижи с нета. иначе при всяко маркиране трябва да се получи скреч-карта.
да, долче, има звук и светлина Wink

# 1 697
При мен и вчера и онзи ден не ми отчиташе маркирането на картата, чува се звук но касата не отчита намаление на цената, и касиерката ми казва да пробвам пак. То и аз поглеждам към екрана на касата, и виждам че не го е отчело. Чак при вторите опити се получаваше.

# 1 698
  • София-Младост
Значи, първия път нямаше 15 мин. м/у двете покупки, затова нямам скреч. Вчера чух звука, продавачката уж каза да, но явно не е минала картата, затова нямам скреч. Те тия сканиращите да ги заврат още по-навътре предлагам...
Всичко е точно значи!

# 1 699
Скреч-картата е все тая, дребни са нещата, не всичко ми харесва, което е споделяно, че се печели от тях. Маркирането на картата, за мен поне, е важно, ако ми трябва да си запазя бележката за гаранция или да ползвам отстъпки с приложението.

# 1 700
  • Перник
Сутринта пазарувах за 6,28 лв. Маркирах си картата, получих скреч, но не печели Grinning От предишното пазаруване имам сок с отстъпка, но най-вероятно няма да се възползвам - у нас почти не се пият сокове.

# 1 701
децата много се радват на скречовете. повече неща не ги взимаме - сега имаме две висящи вафли и две пасти.

# 1 702
От скреча взех сока- харесва ми, но рядко пия поначало сок  (а децата не искат портокалов) и сега реших малко да поразнообразя. Двата шоколада за лев така ще си останат, няма да ги взимам. Не ме блазнят нито пасти, нито тортила чипс, нито вафлите за стотинка, нито пък боза или айрян (тези съм запомнила, може и друго да е имало). Затова със и без тях си минавам, но това са и като цяло дребни неща, а и не всяка скреч-карта печели, че да си заслужава да се ядосвате.

# 1 703
  • Пловдив
При нас пък нямаше портокалов...мислих за колежките да взема.
Иначе се чудих що ли да маркирам тая карта като в сметката нямам артикули с купон?

# 1 704
  • На изток от Ада
Цената на олиото каква е? 2.29 лв и 1.99 лв ли? Не съм ходила скоро.

# 1 705
Над 2 лв

# 1 706
2,49 мисля , че беше...загледах го одеве...

# 1 707
  • Пловдив
При мен досега не ми се е случвало, да не ми отчете кода. Ако е шумно (по принцип избягвам да пазарувам след 16:00 максимум 16:30), то гледам зелената светлина - премигне ли, то кода е отчетен.
Тъкмо от там се прибрах и очаквам благоверния да ми трие сол на главата като се прибере, че малко се поулях Joy Мнооооого лошо това с общото приложение! А не иска, да му направя отделен профил Rolling Eyes
Не взех тортиля, (която по принцип си я тачим вкъщи много - идеалното мезе за бирата ми е), защото се надявах на купон... Паднаха ми се шоколади Rolling Eyes
И като стана въпрос за скреч картите - досега само една непечеливша има и то, когато пазаруваше мъж ми без мен Joy

# 1 708
Аа, моят си направи, няма иска не иска 😸 Най вече заради купоните, ако пуснат нещо примамливо за нас.

# 1 709
  • Пловдив
Значи ще дебна, да пуснат купон за нещо примамливо и ще го убедя, да му направя собствен профил Smiling Imp

Благодаря за идеята!

Общи условия

Активация на акаунт