Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 881
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 2 025
И аз доволна. Взех бутчета , кисело мляко, земелчета , омекотител и плодова извара с пандата

# 2 026
Днес и аз минах и понапълних фризера. Имаше намалени телешки наденички и си купих 5 пакета. Преди всичко съхранявах в кутиите, сега премествам в торбички, че много място заемат. Като ме видяха как пълня количката с наденици и други покрай мен си взеха Grinning. Интересно е много, сакън да не пропуснат нещо. И бургери  от младо телешко купих. Те са на Попово производство, не знам дали има значение. Пилешките бутчета не ме грабнаха. Няколко броя и от замразените багети отнесох... И формил капсули.
Имам въпрос зелените капсули формил за бяло ли са ? И лилавите за цветно ?

# 2 027
  • Варна
Тук преди време коментирахте дамските Превръзки... .кои са хубавите?
Ето тези ми харесват

# 2 028
Ето пудингите, които похвалихте и ме зарибихте Wink
Белите са 5, кафевите- 3 пакетчета

# 2 029
  • до най-прекрасния мъж
Имам въпрос към купилите уредът за вакуумиране?? Отдавна му се чудя - искам да си купя, но...за какво най-често го използвате?? Баща ми прави домашни суджуци - като ги вакуумирам, по трайни ли са?? И не е нужно да са хладно ли??
Миналата година декември вакуумирах домашни суджуци и салами. Последните изядохме през юни, не бяха мръднали. Но бях си отделила един рафт в хладилника, на топло не издържат. Във фризера слагам вакуумирана кайма, не си променя цвета и вкуса доста месеци. Може да се ползва за всичко, което изисква по-дълго съхранение, а и пести доста място. Аз съм много доволна от машинката. Няколко страници напред писах, че изгодни пликове има в Метро. Идваха към 16-17 лв за 100 бр.
Каква е максималната дебелина на нещо за вакуумиране?
Няма максимална дебелина. Ако пъхнеш нещото в достатъчно голям плик за вакуумиране, така че машинката да може да захапе двата края, няма проблем. Трябват ти 5 см свободни откъм отвора, за да може машинката да захапе плика, да издърпа въздуха и да залепи двата края.

# 2 030
Някой виждал ли е от тези барчета с боровинка? Напоследък все няма, има само с ягода и ябълка, а с малката харесваме най-много тези. Снощи пак нямаше, гледала съм в няколко магазина.

# 2 031
За капсулите за пране - казвам общите правила: пише ли соlor са за цветно. Не пише ли нищо - за бяло.
Уточнение: нито един течен препарат, какъвто са и капсулите, НЕ съдържат кислородни избелители. Само оптични такива.
По мое скромно мнение - спално и лично бельо, бели памучни дрехи е добре с прахообразен за бяло да се перат..а не с гел/капсули.

Делениено в световен мащаб е следното - препарати с избелители/кислородни/, и такива без.
Всякакви др.квалификации са маркетингов трик.

# 2 032
Стана ми коледно настроението. Joy зарибих се по музикалните кутии, но засега се въздържам с идеята, че не ми трябват. Обаче много ме сърбят ръцете да похарча едни 12лв хах Отделно и за дървените коли с лакомствата също се чудя, ама не знам бетоновоза или противопожарната. Добре, че ММ ме спря и отказа да избере. Joy
Нямаше дъгова пъстърва на Битоля. Взех някакви солени бисквити на sondey със сол и черен пипер и с розмарин.

# 2 033
  • Велико Търново
Само аз ли не виждам музикалните кутии?

# 2 034
  • на морето
Капсулите Формил на каква цена ги взимате и колко броя са, никъде не виждам. Отварям си купона, цена няма.

# 2 035
Само аз ли не виждам музикалните кутии?
В другия филиал имаше... първите дни на зареждане, сега не знам как е. Всичко коледно е заедно и трябва да се позагледаш, за да ги откриеш (ако още има).

# 2 036
Капсулите Формил на каква цена ги взимате и колко броя са, никъде не виждам. Отварям си купона, цена няма.
Назад (две-три страници) съм писала по колко излизат - 0.25 лв /1 бр капсули с отстъпка, редовна цена 0.35 лв /1 бр.
Една кутия съдържа 20 капсули. Може с купон да се вземат до 3 кутии.

Музикалните кутии са 2 вида - тези
https://www.lidl.bg/bg/p/da-bde-koleda-s-favorina/muzikalna-kuti … ovi-sladki/p44537
И колата:
https://www.lidl.bg/bg/p/da-bde-koleda-s-favorina/muzikalna-kuti … -s-medenki/p44594

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 16:02 от fenyx

# 2 037
Радвам се, че си взех днес машинката за вакумиране, не успях да мина предните дни и въобще не очаквах, че ще са останали, даже бях се настроила евентуално да проверя и в друг магазин, затова отидох с колата. А всъщност дори имаше доста, но една единствена черна, а аз точно такава исках, доволна съм! После ще я тествам със сушените плодове от лятото. А само найлонова ролка пускат ли отделно в Лидл? П.П. Имаше отворени кутии с липсващи ролки, някой си ги е взел. Sad

И тъй като бях с колата, напазарувах и други неща, много от които с Lidl+ - скумрия, суджук, бабекова наденица, масло, сирене Родна стряха БДС (за пръв път взимам), кисело мляко 3,6% Pilos (също за пръв път), портокали (не са сочни, а не са и толкова евтини), краставици (много свежи и хрупкави), ръжен хляб, земелчета (имаме гости, иначе не купувам хляб), крем сиренцата(нямаше с чушка) , пак малко чайчета, няколко салатки (зелени и червени) на 0,99 ст., репички, намалени пелмени и пилешки пържолки от бут и др. Купих и аз от капсулите за пране за проба, но бяха останали само 2 лилави взех ги и 1 зелена (универсал се водят!?). От 6,99 лв. с купона стават 4, 89 лв. , 20 бр. са (не съм ги броила, но отворих едната кутия и не е толкова лесно, та съвсем се чудя онзи човечец как е действал).

Определено аз се подхлъзвам и купувам доста неща от купоните и офертите, които по принцип не бих. Отделно като знаеш колко е максималния брой... и накрая не само, че съм купила неща, които не бих, ами и по 3 бр. Simple Smile Така че, браво на Лидл!

От скреч картата за пръв път - нищо, но не ми пречи, така или иначе само 2 пъти съм си взимала спечеленото. За статистиката сумата беше най-голяма до момента от 7 пазарувания, така че, няма никакво значение това!

Много искам да мога да трия дигиталните бележки и да пазя само тези, които ми трябват!! Като видях колко пари съм оставила от 3.10 в Лидл... Sad А не пазарувам само там..

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 16:13 от Сиси ♥♥

# 2 038
На мен тази седмица ми дойде байгън от пазаруване, мисля другата да уважа само пуешките бутчета. Имам и аз шоколади от скреч картата, не ме чуват Лидъл за сладкото, не ме чуват... 😎

# 2 039
Много искам да мога да трия дигиталните бележки и да пазя само тези, които ми трябват!! Като видях колко пари съм оставила от 3.10 в Лидл... Sad А не пазарувам само там..
С Андроид може, ти с друга операционна система ли си?
С Андроид е от трите точки горе вдясно (като се влезе вътре в дадена бележка), има 3 опции, едната е Изтрий.
П.П. Вече са оправили проблема с виждането само на част от бележката, сега се вижда цялата, независимо от големината на шрифта в телефона, а Лидл Плюс отстъпките са в син цвят.

Общи условия

Активация на акаунт