Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 975
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 515
Като прочетох съставът на сухата паста и аз се чудя на кой да я подаря... Flushed
Скрит текст:
Любим виц:
Купих си кроасан. След като прочетох какво съдържа, прецених за по-безопасно да изям опаковката му.

# 1 516
Mikkey,  аз не ям сухи пасти, но няма и да я пласирам на никой вкъщи. Надявах се на една идея по-приемлив състав... Grinning
Contempladоra, хубав виц Joy

# 1 517
Не знам състава или цената на конкретната суха паста,че много рядко купувам такова нещо ,но повечето струват стотинки. То за тази цена само опаковките не могат да си платят,какво качество и състав да имат.
И аз мижам докато  пазарувам, ако чета състава трябва гладни да стоим Grinning

# 1 518
Досега спечелихме две сухи пасти, но не сме ги взимали. Подозирам, че така ще стане с вафлата от днес. Даже бе знам дали има сми да й гледам състава

# 1 519
Като казахте пасти, миналата седмица си взех паста Балкан и вафла Куку руку, силно се надявах да имат вкуса от детството ми, но нищо общо. Сега пастите си стоят така, ще ги дам на баща ми, той нищо сладко не връща. Взех си за първи път млечния шоколад от био щанда, стори ми се с приятен състав, беше на промоция на 2.99 и много ми допадна.
Аз досега нямам празна скреч карта, падат ми се сокове и тортила.

# 1 520
Аз си спечелих някаква гадна вафла за 1 ст.

# 1 521
Здравейте, момичета в Лидл не продават ли вече skyr?
Търсих, но не намерих. Ако някоя от вас е виждала в Лидл Пловдив нека да ми пише? Благодаря предварително.Flowers Hibiscus

# 1 522
Има скир, просто е на друго място. Simple Smile На Пещерско шосе мисля, че е малко по-напред поставен. Или питай направо служител, че с тези размествания... Flushed
Имам бонус купон за скумрия в тарелка- размразена. Дали замества липсваща пъстърва?! Днес пъстърва имаше...

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 01:06 от dolce miele

# 1 523
Има скир, просто е на друго място. Simple Smile На Пещерско шосе мисля, че е малко по-напред поставен. Или питай направо служител, че с тези размествания... Flushed
Много благодаря, значи все пак го има. Предположих, че може би не им стига мястото и е сложен на друго място огледах всички витрини с хладилници и не го открих. Беше адски пълен магазина и реших да не ангажирам още повече служителите. Ще ходя в часове в които няма толкова хора, защото е някакъв ужас не знам дали навсякъде е така но в 17-18ч е ад претъпкано с хора когато и да ходя е някакъв кошмар! Да си призная помислих си, че и това са изкупили и се отчаях Sad каквото и да потърся постоянно е липсващо.

# 1 524
Сушито става ли?

Машината за вакумиране лесно ли се поддържа във времето откъм достъпност и наличност на консумативи?

Стикитата не бяха ли до вчера? Изненадах се днес като ми дадоха..
По- добре не рискувайте със сушито- точно веднъж бях взела и не ми хареса на вкус, не се доближава въобще до сушито от ресторантите. След хапването цяла вечер прегръщах тоалетната чиния, а сушито беше уж в срок на годност.

# 1 525
  • Велико Търново
Има нов купон- рибно парти Simple Smile

# 1 526
  • София
Като казахте пасти, миналата седмица си взех паста Балкан и вафла Куку руку, силно се надявах да имат вкуса от детството ми, но нищо общо. Сега пастите си стоят така, ще ги дам на баща ми, той нищо сладко не връща. Взех си за първи път млечния шоколад от био щанда, стори ми се с приятен състав, беше на промоция на 2.99 и много ми допадна.
Аз досега нямам празна скреч карта, падат ми се сокове и тортила.
АЗ също се прецаках с цяла кутия куку руку. Друг път съвсем не и е това вкуса.. сега са едни мекички, дървени, все едно са от пет години и се чудя какво да ги правя. Обикновено кутията се изяжда за няколко дни...
Хахххаа писала съм с отварянето на очите. Друг път да едни мекички, а сега са дървени.

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 07:57 от Десислава``

# 1 527
Към сушито имам само една забележка - не е хубаво.

# 1 528
  • до най-прекрасния мъж
Сушито става ли?

Машината за вакумиране лесно ли се поддържа във времето откъм достъпност и наличност на консумативи?

Стикитата не бяха ли до вчера? Изненадах се днес като ми дадоха..
В Метро има консумативи за вакуум машината. Имаме я от миналата година и съм много доволна. Лидлските консумативи са скъпи, иначе може да си ги поръчаш от сервиз Бушона, ако държиш да са на ролка. В Метро са само пликове, предварително оразмерени, има 3 размера. На мен ми вършат перфектна работа.

# 1 529
Но пък с ориза за суши к оцета за суши и рибата им и авокадото им става много хубаво домашно суши. Единствено кори няма постоянно и купувам от Фантастико

Общи условия

Активация на акаунт