Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 889
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 680
В сайта качват по-късно от приложението, струва ми се.

# 1 681
Мисля, че около 6 ч. Сутринта

# 1 682
А в приложението (това, което се казва само Lidl) до към 0:15 е качена.
Падна ми се от скреча и на мен 2 зелени шоколада за лев.
Видях скумрията, но нещо ѝ се скумросах та не купих. Взех обаче, заради буркана този с коледните бонбони- подготвям се за раздаване на сладки неща за тиквения празник.

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 12:01 от fenyx

# 1 683
Koи са бисквитите за бисквитената торта?

# 1 684

И моят нар е хубав. Но тези които беше взела майка ми ги видях- вътре зрънцата почти бели Confused
Киса, честито! Прочетох първоначално ionic hardener.. ха ха Grinning

# 1 685
За джинджифил в София имаше питане - предостатъчно имаше в Младост 2, поне 4 касетки- на рафта над картофите и лука е разположен.

# 1 686
Koи са бисквитите за бисквитената торта?
Кръглите Мария
Скрит текст:

# 1 687
Мерси. Ще направя скоро и аз.

# 1 688
Какво е разликата между Мария и петит буре? Аз все вторите купувам, правоъгълни

# 1 689
За мен няма разлика. По принцип купувам такива от Кауфланд ама вие като казахте Мария та Мария... Как да устоя? Wink

# 1 690
  • София-Младост
А защо не получавам скреч-карта всеки път, когато използвам лидл плюс? През едно пазаруване и получавам, но не всеки път, както пише в първия пост.

# 1 691
  • Варна
Изтървала съм кой е пудингът за бисквитената торта, имате ли снимка под ръка?

# 1 692
А защо не получавам скреч-карта всеки път, когато използвам лидл плюс? През едно пазаруване и получавам, но не всеки път, както пише в първия пост.
Като отидеш на камбанката с известията няма ли я? На мен на всяка скреч карта ми се изписва отдолу опция "запази", предполагам, че иначе изчезва... Thinking

# 1 693
  • София-Младост
Странното е, че вчерашната покупка например я няма в бележките...затова няма  и скреч карта.
На 10.10. пък пазарувах два пъти, но само за едното пазаруване получих скреч карта.
Нищо де и без това с тия скречове и купони зачестявам паразуването, а не трябва!

# 1 694
Ако нямаш някоя бележка в списъка и не е изтрита от теб, вероятно не ти е отчело маркирането на картата. А за това с двете пазарувания, май трябваше да минат 15 минути между тях  за нова скреч-карта.
Ето инфо от приложението:

“ Защо не получих скреч карта след пазаруване?

За да разбереш защо не си получил скреч карта след пазаруване, моля, провери дали:

- си сканирал твоята Lidl Plus карта в магазина по време на покупката;
- си свързан с интернет;
- не си направил други покупки в близките 15 минути - имаш право на само една скреч карта в този интервал.”

Общи условия

Активация на акаунт