Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 863
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 710
Мистик, заради касовата бележка поне маркирам аз. И някой купон или оферта.

# 1 711
Тази седмица май не се падат тортили

# 1 712
На мен половин айранче ми се падна Joy

# 1 713
На мен нищо.И пак не намерих маската за лице на Долчето,там пак имаше служителки с пале,нещо недоволстваха колко е изнервено,едната искаше да си разбие някъде главата,по нейни думи и не можах да намеря Бочко за съдове даже.
Не им е лесно на хората,а магазина беше препълнен,грабнах си броколито и моркови и се изнесох набързо.

# 1 714
Олиото поскъпва непрекъснато навсякъде заради сушата и лошата реколта слънчоглед (поне така се твърди). В понеделник взех шише 2литра - 4.79. Шишетата от литър бяха по-скъпи за същото количество.

# 1 715
Аз за това взех 5 литра за10 лева
При нас е спокойно, днес нямаше лудница
Няма препарат за съдове Бочко, поне аз не видях

# 1 716
Изглежда на седмична база се падат еднакви 3-4 продукта от скреч картите на всички. Първата седмица, преди официалния старт, имаше боза и другите не ги помня. Grinning Миналата седмица бяха чипсовете, пастите, сока и не помня друго. Тази седмица за вафли, шоколади, айрян видях дотук, че споделяте.

# 1 717
Днес мъжът ми за първи път ползва приложението, но интересното е, че в касовия бон има изброени артикулите, само за едното има посочена цена, а на другите липсва такава. Иначе има обща сума и то не в самата бележка , а в приложението .

# 1 718
Днес мъжът ми за първи път ползва приложението, но интересното е, че в касовия бон има изброени артикулите, само за едното има посочена цена, а на другите липсва такава. Иначе има обща сума и то не в самата бележка , а в приложението .
Да не би да трябва да се "разгърне" бележката настрани? При мен е така, защото съм си увеличила шрифта на телефона.

# 1 719
Чета аз, чета, но май никъде не видях, че Лидл на Трапезица, в Бургас, не работи до 14ти. В 13 часа отварял.

# 1 720
  • In transit
Пека скумрията в момента, май не съм очарована. Беше доста мека, но това предполагам е, защото е размразена иначе мирише добре. Пусна много мазнина, знам че е мазна риба, но ми се струва доста. Ще я хапнем, няма да остане, но май не бих повторила.
И аз съм разочарована и повече няма да купя риба от Лидл. Мека, костите се отделиха...абе гадна си беше.

някой пробва ли чедъра с плодове? при нас го няма въобще.
Ако е същия като предния, който пускаха на мен изобщо не ми хареса...мек и странен вкус имаше. А по принцип много обичам твърди сирена с плодове вътре.

# 1 721
  • have faith and be patient ..
Скумрията от лидл никога не е имала вид, а винаги става много вкусна.. Странно, но е най-вкусната скумрия ядена от мен.. Жълтата ряпа защо я харесвахме толкова? Настъргах си и нещо не ме кефи.. Не е уау

# 1 722
  • София
Щото беше евтина 🤣🤣🤣🤣

# 1 723
Аз днес си взех вафлата за 1ст, взех хлебчета и бургери та утре мисля да направя. Вие как правите бургерите? Взех от плодовите млекца с мечката за детето, не са лоши. И шоколади с цели лешници...опитах ги преди няколко седмици за първи път и бях много изненадана колко са вкусни и на чудесна цена! Нищо не ми се падна този път от скреча.

ПС. Пробвах преди малко тестото за пица, което бяхте споделили преди няколко страници, стана много вкусно, но май трябва да го пека на по-ниска Т за повечко време, че малко в средата ми стана леко глетаво/мекичко. Но пък беше много вкусна пица, вече е в историята 🤣 Благодаря за рецептата, отново! ❤

# 1 724
  • In transit
Скумрията от лидл никога не е имала вид, а винаги става много вкусна.. Странно, но е най-вкусната скумрия ядена от мен.. Жълтата ряпа защо я харесвахме толкова? Настъргах си и нещо не ме кефи.. Не е уау
Алекс, тази от рибната борса на колхозния е много по-вкусна. Винаги е била с хубаво стегнато и вкусно месо, не каша с кости.

Общи условия

Активация на акаунт