Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 863
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 1 725
Точно такава кашава и без глава съм купувала 2 пъти от лидл. Беше откровено развалена. 2 пъти - единия път беше лаврак май, втория не помня, може би скумрия. От тогава риба не купувам от там. И не купувам,ако не й видя очите. В Била същата работата. Там я редят на витрината с мътните очи направо.

# 1 726
За пъстървата от онзи ден нямам забележки. Но скумрията днес я гледах, нещо не можах да я харесам и така и не взех. Не знам защо реших все пак да дам втори шанс на доматите на клонка- ами не са хубави, поне заредените при нас днес.

# 1 727
  • София
Бургерите ги пека на оребрения тиган, като ги обърна веднъж върху готовата страна слагам листче от топените сирена и то се размеква отгоре, докато се изпече долната страна на кюфтето. После запичам за кратко и разрязаната на две питка само от вътрешната страна.  По желание домат, салата, сос.

# 1 728
Аз доматите на клонка ги харесвам зимата, от декември нататък. Тогава всички са безвкусни, и на техния фон тези са приемливи.

# 1 729
На мен май само доматите чери (холандските), които щерката хапва, наистина харесвам и аз от предлаганите там. В понеделник взех розови, но този път пък не ми харесаха, затова реших да пробвам отново тези, ама напразно.

# 1 730
Сусамките с мед изглежда са много вкусни. Не съм ги опитвала, но един малък унищожител ги яде направо на килограм. От вас научих, че по принцип има хубави сатенирани чаршафи, но в няколкото ми месеца стриктно следене не са се появили все още. Някаква идея кога приблизително ги пускат?

# 1 731
Някъде през юни като че ли бяха последно предлагани.

# 1 732
Някъде през юни като че ли бяха последно предлагани.
Много благодаря! 🙂 Дали са тези от снимката в скрития текст? Само веднъж годишно ли се появяват?
Скрит текст:

# 1 733
  • Somewhere far away
На тези пише 100% памук

# 1 734
Памучен сатен пише в зелените каренца, останала съм с впечатление, че точно за тези от памучен сатен има много положителни мнения в темата.

# 1 735
Чета аз, чета, но май никъде не видях, че Лидл на Трапезица, в Бургас, не работи до 14ти. В 13 часа отварял.
Аз разбрах само, че е в ремонт, но не и докога. Най-често ходим там, че ни е близо и на мм му е удобно след работа. Няма да работи до 14ти днес или 14.11?

# 1 736
И 100% памук, и памучен сатен пише. Мисля, че те бяха хвалените. Simple Smile

# 1 737
За бургери аз правя питки по рецепта на Ваня Джорджевич. Мъжът ми пече кюфтетата на грил тигана, понякога слага барбекю сос за вкус. За него запича от сиренето за сандвичи отгоре да се разтопи. Малко пуши в повечко ама са вкусни.
Правя и карамелизиран лук , както съм споделяла

# 1 738
  • Бургас
Чета аз, чета, но май никъде не видях, че Лидл на Трапезица, в Бургас, не работи до 14ти. В 13 часа отварял.
Аз разбрах само, че е в ремонт, но не и докога. Най-често ходим там, че ни е близо и на мм му е удобно след работа. Няма да работи до 14ти днес или 14.11?
От сайта на Лидл:
"Уважаеми клиенти, с цел обновяване и модернизиране, магазинът ни в гр. Бургас, ул. Пирин 8, няма да работи от 11.10. до 13:00ч. на 14.10."

# 1 739
  • Велико Търново
https://www.lidl.bg/bg/broshura/ot-19-10-do-25-10-broshura/view/flyer/page/1
Новата брошура Simple Smile
Аз мога да залагам, че още в понеделник, около 10ч ще се махне купона на киндер буено Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт