Лидл 144 - Октомврийски новости

• 154 885
  • 3 596
  •   1
Отговори
# 2 010
И аз...и от четирите им разновидности вземам. Розовите също. Двата вида са ароматизирани. Другите два - дишащи се водят. Огледай кои какви са. Ценово са много добри.

# 2 011
  • София
Еееййй точно такова дървено камионче ни подариха миналата година и се разбих да търся от къде е. Някой виждал ли е още бройки в София? Специално бетоновоза ме интересува.
На Тодор Каблешков онзи ден имаше доста.

# 2 012
И аз...и от четирите им разновидности вземам. Розовите също. Двата вида са ароматизирани. Другите два - дишащи се водят. Огледай кои какви са. Ценово са много добри.
А всичките еднакво тънки ли са?
Ще взема от показаните, щом тях хвалите най много.

# 2 013
  • до най-прекрасния мъж
Имам въпрос към купилите уредът за вакуумиране?? Отдавна му се чудя - искам да си купя, но...за какво най-често го използвате?? Баща ми прави домашни суджуци - като ги вакуумирам, по трайни ли са?? И не е нужно да са хладно ли??
Миналата година декември вакуумирах домашни суджуци и салами. Последните изядохме през юни, не бяха мръднали. Но бях си отделила един рафт в хладилника, на топло не издържат. Във фризера слагам вакуумирана кайма, не си променя цвета и вкуса доста месеци. Може да се ползва за всичко, което изисква по-дълго съхранение, а и пести доста място. Аз съм много доволна от машинката. Няколко страници напред писах, че изгодни пликове има в Метро. Идваха към 16-17 лв за 100 бр.

# 2 014
Имам въпрос към купилите уредът за вакуумиране?? Отдавна му се чудя - искам да си купя, но...за какво най-често го използвате?? Баща ми прави домашни суджуци - като ги вакуумирам, по трайни ли са?? И не е нужно да са хладно ли??
Миналата година декември вакуумирах домашни суджуци и салами. Последните изядохме през юни, не бяха мръднали. Но бях си отделила един рафт в хладилника, на топло не издържат. Във фризера слагам вакуумирана кайма, не си променя цвета и вкуса доста месеци. Може да се ползва за всичко, което изисква по-дълго съхранение, а и пести доста място. Аз съм много доволна от машинката. Няколко страници напред писах, че изгодни пликове има в Метро. Идваха към 16-17 лв за 100 бр.
Каква е максималната дебелина на нещо за вакуумиране?

# 2 015
Лъки..тюркоазените / показаните/ и розовите вземам най-често аз. Те май са ароматизираните видове..не съм сигурна.

Зелените / едно отровно тревно зелено е/ - пакетът им стои по-празен някак...нещо смачкани са сякаш. Не че са лоши де..

Сини ли бяха четвъргия цвят...не помня.

# 2 016
Лъки, има едни в розова опаковка, които никак не са тънки (даже направо са и ужасно дебели...). Но мисля, че личи през опаковката им.

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 08:56 от fenyx

# 2 017
  • Пловдив
Има и вид без крилца...веднъж от бързане грабнАх такива Simple Smile

# 2 018
Без крилца не знам да има. Имаше преди за 1.10 лв. Сега са 1.60 и с крила - те са цели несгънати..тип бабешки които се водят.

# 2 019
  • Пловдив
Не, не..пак като другите пакети. Сгънати и индивид.опаковани бяха. Видимо нямаха разлика и аз затова не съм загледала.

# 2 020
Да, има без крилца и аз взех от тях веднъж без да разбера, но не помня кой цвят бяха.
Най-често вземам  зелените и сините, сините са нощни,  същите са, ама по-дълги.

# 2 021
Бъркате ги..нощни сини има от другата серия на Сиемпре..те са различни бройки във вкеки вид пакет.

Аз говоря за показаните горе - за тази серия. Те са си все по 20.

# 2 022
Тъмносиня опаковка,  18 или 20 броя са на същата цена 2,50 лв. мисля, седят си там при зелените и розовите.
П.П. ето тези по средата. (снимката е от нета)
Скрит текст:

# 2 023
  • Русе
Доволна съм днес😀😀 всичко си купих, хора нямаше, ама отидохме в 7,45. Само стоя и се чудя защо съм взела 2 пакетчета бахар вместо черен пипер и къде ще си го слагам...хаххаа..Много гледах термос дали става за шише за вода за училище,  но не взех. Пици дето са на промоция само нямаше, ама айде.

# 2 024
Еееййй точно такова дървено камионче ни подариха миналата година и се разбих да търся от къде е. Някой виждал ли е още бройки в София? Специално бетоновоза ме интересува.
На Тодор Каблешков онзи ден имаше доста.
В Борово имаше много от всички видове.

Общи условия

Активация на акаунт