Августовски бебета 2020 ! Тема 2

• 17 519
  • 721
  •   1
Отговори
# 420
В нашата къща всички спят с изключение на мен Simple Smile.

# 421
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Аз кърмя Sleeping
Марая, изобщо не следя и аз часовете на сън , както и колко пъти спи...мисля, че всеки ден е различно...
А за кърменията си ползвам приложението на телефона, и като мрънка гледам дали са минали поне 2 часа и 20 минути, то ми ги изчислява, без аз да смятам, много ми е удобно. Също и продължителността на кърменето ми засича, след като дам бутона "Старт лява / старт дясна " Joy

Аз да ви питам какви кошчета използвате за памперсите? Моето е супер малко и май побира само 4-5 пълни памперса, и много често трябва да го сменям. Такова с педал е.

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 02:08 от ♥ LoVeLy Wife ♥

# 422
Използваме на Томи Типи кош хигиенен, ноооо цената на касетите, за смяна, удрят през кръста. Ако има промоция 40 лв за 3  броя.

# 423
Купила съм си ароматизирани торбички и обикновено кошче за боклук.

# 424
  • София
Аз ползвам кошчето от този комплект :
https://www.ikea.bg/products/baby-children/baby/changing-tables- … ane-4-br/30199283

Доволна съм, уплатнява добре капака и не мерише. Събира към 10-тина памперса, което мен ме устройва.

# 425
И аз съм в икейски кош и обикновени торбички. Преди ги носих до тоалетната.

# 426
Хайдеее и аз се нагласих.. напипах бучка под по-малката си гърда преди малко. Обаче не е много болезнена,нямам и температура. Възможно ли е да е начална форма на мастит? Хем го слагам малкия постоянно на гърда тези дни ,защото бях в цикъл и ми понамаля кърмата...

# 427
И аз съм с този комлект от Икеа и съм доволна от кошчето.

Паола, аз имам по 1 голяма бучка на всяка гърда. Когато се препълнят, бучките стават огромни. Вече два месеца не са ми правили никакъв проблем.
Стискам палци да се разминеш!

# 428
Paola, ако изчезва след кърмене или променя форма и размер и не те боли , няма страшно. Simple Smile Може да се образуват и повече от една бучки/ топчета , когато се пълнят гърдите.

# 429
И аз съм в икейски кош и обикновени торбички. Преди ги носих до тоалетната.
Предполагам имате ароматизирани торбички за памперси. Опитай с тях. Аз съм много доволна, тъй като не позволяват памперса да умирише стаята.

# 430
Искам да създам режим някакъв режим за спане, та който има съвети, моля ви, кажете. Hug
Обикновено я слагам да си легне между 20:30 и 22ч, зависи кога и се падне да вечеря. И ние имаме кисел период в късния следобед. Може би от 17-18ч, та чаааак докато си легне. Буди се веднъж към 4, после става в 8-9 сутринта, хапва и иска пак да спи, което ми е странно. Не успявам да я задържа будна сутрин. Спи до обяд и после будува час и половина, прави една къса дрямка, може да последва още една и така стигаме до “киселия” период.
Случи се три пъти да не се буди изобщо нощем. Направи пауза между храненията от 11 часа. Бяха приятни нощи.

# 431
Благодаря момичета, абе сякаш ме боли като натисна по-силно ... и малкия като изпразни гърдата , мисля че си стои бучката. Да правя ли масажи преди да му дам да сучи? Или да не е от цикъла нещо ох ще се побъркам вече... мен ме е страх да не е някакво образувание друго ,което не трябва да се пипа .. Че и тук е страшно сега по болниците и гледат никой да не приемат. Личната лекарка пък правели консултации само по телефона ..

# 432
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Благодаря момичета, абе сякаш ме боли като натисна по-силно ... и малкия като изпразни гърдата , мисля че си стои бучката. Да правя ли масажи преди да му дам да сучи? Или да не е от цикъла нещо ох ще се побъркам вече... мен ме е страх да не е някакво образувание друго ,което не трябва да се пипа .. Че и тук е страшно сега по болниците и гледат никой да не приемат. Личната лекарка пък правели консултации само по телефона ..
Може да попиташ и в тази тема : https://m.bg-mamma.com/?topic=1238461

# 433
Мерси Lovely, питах за сега в групата за дългото кърмене във фб, там винаги се отзовават , дано не се наложи отново да пия антибиотик...

# 434
Искам да създам режим някакъв режим за спане, та който има съвети, моля ви, кажете. Hug
Обикновено я слагам да си легне между 20:30 и 22ч, зависи кога и се падне да вечеря. И ние имаме кисел период в късния следобед. Може би от 17-18ч, та чаааак докато си легне. Буди се веднъж към 4, после става в 8-9 сутринта, хапва и иска пак да спи, което ми е странно. Не успявам да я задържа будна сутрин. Спи до обяд и после будува час и половина, прави една къса дрямка, може да последва още една и така стигаме до “киселия” период.
Случи се три пъти да не се буди изобщо нощем. Направи пауза между храненията от 11 часа. Бяха приятни нощи.
Блазе ти! Ние се будим да ядем през 2-3 часа цяла нощ и сутринта в 5 ми се ококорва и какво ли не правя да го излъжа да спим поне до 7. Преди спеше до към 9, но всичко се промени от тези колики!
Снощи като се пльосна върху мен и щеше да ме задуши. В един момент си казах, че дори да се събуди трябва да го сваля от себе си, защото не можех да дишам. Като го свалих тогава пък спи неспокойно и почва да се буди по- рано от обикновеното.

Общи условия

Активация на акаунт