Августовски бебета 2020 ! Тема 2

• 17 513
  • 721
  •   1
Отговори
# 465
Аз си наех Ergobaby embrace за 2седмици. Тези дни трябва да дойде. Много ми е интересно как ще е с нея и дали и тя ще ни хареса толкова като слинга Simple Smile а и искаме да ползваме за разходки из планината

Моята сладурана и тя е пораснала 11см за 2месеца или и тя не е била толкова см, колко я записаха при раждането Simple Smile

За спането - спи си понякога през деня, понякога се буди почти веднага като я сложа на нещо освен мен Confused но на мен най ми е зор с вечерното лягане, ще ми се да е най-късно 23ч.

Момичета, дано бързо се оправят децата ви Heart

# 466
Ох, благодаря.
Цял ден спинка, буди се като му се запуши носа, дърпаме сополи, наливам го с вода и пак заспива. Много е гадно.
И той от доста рано си държи главичката изправена. Умира от кеф да е по корем.

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 13:23 от Дари Дункова 667471

# 467
Душичка Heart

# 468
Аз редовно го слагам по корем, много обича.
На 26 ще стане на 2 месеца, днес на консултация го измериха 6,500 59 см. +3 кг и +9 см. Вече и на мен ми се струват много килограмите. Огладнява си често детето, как да не му дам като плаче.

# 469
  • Denmark
Ричард реве за ядене на всеки час, без значение кърма или АМ... Не знам вече какво да го правя...

# 470
Здравейте, аз съм съседната юлска тема. Нахлувам така, за да проверя има ли желаещи да се комбинираме за капки против колики Инфакол от Гърция?
Моля ако има някой да ми пише на ЛС.

# 471
Дано бебчетата оздравеят! Heart
Аз имам Ergobaby embrace от един месец и съм много доволна. Ползвах и слинг, но раницата се слага по-лесно и бързо, а и бебчето заспива в нея. След час и нещо носене малко ме заболя кръст.

# 472
И аз съм с Ergobaby embrace,много се чудих за слинг, но съм си доволна от раничката. На бебка й харесва, а аз не исках да връзвам възли, така че всичко е точно. Лошото е, че ще умалее бързо.

# 473
След това ще имаме опит с бебеносенето и ще можем да изберем правилната раничка за по-големи бебчета. И ние сме с такава.

# 474
Момичета, аз продавам моя чисто нов май тай слинг от do-mama.

Пускам ви една снимка от днес, добра тренировка си направихме с бебе Алекс - 10 км бързо ходене и 150х2 клека.

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 22:47 от Vanessa**

# 475

Пускам ви една снимка от днес, добра тренировка си направихме с бебе Алекс - 10 км бързо ходене и 150х2 клека.
Скрит текст:
С каква носилка сте?
Аз се въздържам от Ergobaby, чувала съм че бързо умалява . Имах love & carry и Кая Тай. Предпочитам слинговата. Ходила съм и на бебеносеща среща. Там слагах Удара и литъл фрог, втората я усещах тежко. Тула имат един десен, в който съм влюбена, но не съм пробвала. Може би ще наема първо и след това ще закупя.

# 476

Скрит текст:
С каква носилка сте?
Аз се въздържам от Ergobaby, чувала съм че бързо умалява . Имах love & carry и Кая Тай. Предпочитам слинговата. Ходила съм и на бебеносеща среща. Там слагах Удара и литъл фрог, втората я усещах тежко. Тула имат един десен, в който съм влюбена, но не съм пробвала. Може би ще наема първо и след това ще закупя.
Марката е BabyBjörn Baby Carrier ергономична раница, но ще те излъжа за модела. Мисля, че беше този:
https://www.roshko.bg/babybjorn-baby-carrier-one-air-ergonomichn … nthracite-3d-mesh

# 477
Колко време след ваксина се следи за температура? До тук са минали близо 24ч. А лепенките до кога ги слагахте?

# 478
Няшата лл каза, че каквото има да става, ще стане вечерта след ваксината. Аз лично само я проверявах дали е топла, не съм мерила температура само за да се уверя, че няма.

# 479
Аз също Не съм я мерила умишлено, че щях да се напрегна ако видя градус нагоре. И при Нас казаха -ден.

Общи условия

Активация на акаунт