На 15г правих секс за първи път с новото гадже (мой набор). Бяхме заедно до 24-25 годишна възраст. От 15 годишна правя редовен секс. Това не ми е попречило нито на ученето, нито на университета, нито на работата.
Не се чудя къде да се завра, имам си собствено жилище. Родих на 30 години.
В ученическите години, за разлика от масата момичета, не ме беше срам да вляза в аптека и да купя презерватив. Купувах и на другите, които ги беше срам...да не разбере аптекарката, комшийката, родителите и т.н. Въпросните родиха на 19-20г, останаха си необразовани и чудещи се какво да правят с децата и ужасния мъж. Точно на тези им беше набивано в главите колко лош е сексът и едновременно с това как трябва да са семейни до 22г възраст...
А сексът е супер и на 15г и на 34 години. Различен - да, но винаги хубав. Важното е да е безопасен и по взаимно съгласие.
Дали си правил секс на 14, 15, 19, 25г е без значение и няма нищо общо с това, че някой заплашва другиго. Какъвто е и проблемът на автора на темата.
, нека на 19 да е махването с магическа пръчка, което превръща маминия тъп пикльо в голям човек с акъл. После се чудете що днешните 25, че дори и 30годишните са инфантили с неразвита ценностна система и акъл. Аз поне не виждам нищо чудно при хора, които 12 поредни и последни години от общо 19 имат единствена ценност учебника и единствена цел шестицата, понеже 'не са дорасли/узрели' за друго.