Проблем с тъща, и семейството на жена ми.

• 9 061
  • 153
  •   1
Отговори
# 105
Малко е вероятно 19-годишен да не прави секс с гаджето си. Да не кажа, хич изобщо.
Ето ме! На 14г беше първото ми гадже - 20 годишен. Цяло лято се държахме за ръка и целувахме, о чудо, не правихме секс. Разделихме се без драма след края на ваканцията.
На 15г правих секс за първи път с новото гадже (мой набор). Бяхме заедно до 24-25 годишна възраст. От 15 годишна правя редовен секс. Това не ми е попречило нито на ученето, нито на университета, нито на работата.
Не се чудя къде да се завра, имам си собствено жилище. Родих на 30 години.
В ученическите години, за разлика от масата момичета, не ме беше срам да вляза в аптека и да купя презерватив. Купувах и на другите, които ги беше срам...да не разбере аптекарката, комшийката, родителите и т.н. Въпросните родиха на 19-20г, останаха си необразовани и чудещи се какво да правят с децата и ужасния мъж. Точно на тези им беше набивано в главите колко лош е сексът и едновременно с това как трябва да са семейни до 22г възраст...
А сексът е супер и на 15г и на 34 години. Различен - да, но винаги хубав. Важното е да е безопасен и по взаимно съгласие.

Дали си правил секс на 14, 15, 19, 25г е без значение и няма нищо общо с това, че някой заплашва другиго. Какъвто е и проблемът на автора на темата.

# 106
Мисля, че автора се изнесе. Защо сте толкова жестоки? На няколко пъти го нарекохте "индивид". Отделно подигравките. То човек дума да не може да каже...

# 107
Е, той си получи ценната информация в първите страници още. Какво да търси повече? Останалото е "такса съвет" - чепкането на темата между пишещите. Все пак няма нищо безплатно, нали?

# 108
Да, има си и позитив. След всичко изписано тук, тъщата и бабата ще му се видят, като ангелчета.

# 109
Аз съм в грешка, мислех, че е бил на 21. 2 години не променят мнението ми. Ако правиш секс на 16-17, а не на 14, не пропускаш кой знае колко, камо ли великия социален и сексуален опит. Глупости на търкалета. И защо се залита в крайности, от читанката до разпасаната шаврантия. Можеш да започнеш сексуалните контакти, когато и психиката ти е малко по-узряла, не само тялото ти.
Това че у нас сексът с 14-ет годишни деца не е подсъдим, не означава, че е приемлив. Вероятно не е подсъдим поради разни културни особености на една голяма етническа група у нас.
Не правя секс от 14-ет годишна, и опит с мъжете натрупах, и по дискотеки излизах, университет завърших и родих след 30. Колко съм била проста и задръстена да не се плющя на 14, пропуснАх си живота. 😂

# 110
И как авторът, всъщност по-скоро жена му не си е гонила интереса, имайки гадже и евентуално сексейки се с него на 14?
Много просто:
1. Има разлика между гадже, съученик на 14-годишната и 19-годишно гадже.
2. Има разлика между това да пробваш секс инцидентно и да имаш постоянна сексуална връзка на 14 години.
И двете разлики си проличават драстично и в класата, и в реализацията в бъдеще.

# 111
  • София
Кое е глупост? Отказът да повярваме, че 19-годишен само държи за ръчичката 14-годишната и ѝ рецитира "Две хубави очи"?

Всеки вярва в това, което е решил че иска да вярва.
Ти не щеш на повярваш и че, болшинството девойки на 14 имат и цици и дупе, които съвсем умишлено показват с деколтета и минижупове, и панталонки, разкриващи двете полукълба.
Не искаш да вярваш, че ходят на училище с як грим и маникюр, като изтъкваш за пример дъщеря ти, която не била ходела така.
От друга страна, не вярваш, че едно момиче на 14 може да не си легне веднага с гаджето, което е на 19, въпреки факта, че днес са семейство с дете, 10 години заедно и че са заживели под един покрив чак когато тя е станала пълнолетна.
Не мога да разбера защо темата се изроди в другарски съд?

# 112
Няма нужда да вярвам, АбсурТ. Имам очи да виждам. И връстниците на дъщеря ми не са картинката, която описваш.

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 01:50 от Анонимен

# 113
И защо се залита в крайности, от читанката до разпасаната шаврантия. Можеш да започнеш сексуалните контакти, когато и психиката ти е малко по-узряла, не само тялото ти.
Защото ти изкара 14годишните незрели, а правещите и секс - шаврантии.
На 14 и психиката е вече оформена. Доста хора погрешно смятат, че на 18 с магическа пръчка човек от 'дете' става 'възрастен'. Или хайде, понеже на 18 е в 11.клас в новото време Grinning, нека на 19 да е махването с магическа пръчка, което превръща маминия тъп пикльо в голям човек с акъл. После се чудете що днешните 25, че дори и 30годишните са инфантили с неразвита ценностна система и акъл. Аз поне не виждам нищо чудно при хора, които 12 поредни и последни години от общо 19 имат единствена ценност учебника и единствена цел шестицата, понеже 'не са дорасли/узрели' за друго.

И как авторът, всъщност по-скоро жена му не си е гонила интереса, имайки гадже и евентуално сексейки се с него на 14?
Много просто:
1. Има разлика между гадже, съученик на 14-годишната и 19-годишно гадже.
2. Има разлика между това да пробваш секс инцидентно и да имаш постоянна сексуална връзка на 14 години.
И двете разлики си проличават драстично и в класата, и в реализацията в бъдеще.
1. Да, права си, днешните момчета карат рейдове до късни тийн години, къде 35. Такива като автора започват да стават изключение.
2. Инцидентен секс звучи като буква от НПК. И пак не отговаряш на въпроса с какво сексът като секс пречи на нататъшното развитие. Аз не познавам жени, които са почнали по-раничко сексуален живот, да са се провалили житейски заради това. Провалили са се, защото са нискоинтелигентни и/или са от (в най-добрия случай) посредствени бачкаторски семейства и нямат свръхамбициозен пример. А в лошия случай са от лоши семейства, с психо и физическо насилие и да се отракат рано го виждат като просто билет да излязат максимално бързо от този дом. Разбира се, в общия случай се нахендрят на някой младеж със същия кофти пример и интелект - така тъпотата и насилието се размножават.
Хора 'от класа' и/или с акъл дори на 14 да са почнали със секса, не затъват - завършват си, реализират се и имат много по-добри шансове с партньор.

Много надценявате възможностите на секса в живота.

# 114
Гал, аз мисля, че бях пределно ясна, но ще повторя. На 14 е ОК да пробваш какво е секс, но не е ОК да имаш сексуална връзка.

# 115
А аз явно не съм си дописала въпроса как точно си го представяш това?

# 116
  • София
Според мен, на 14 съвсем не е зор да се пробва секс.
Силно обременяващо е, защото привързва, прави уязвимо момичето, а и чисто практически, е опасно- лесно се забременява поради неопитност, срам да се изиска пазене, и т.н.

Номерът е, да успее родителят да вгради в ценностната система на щерката сексът да е черешката, ама узряла....

# 117
Естествено, че не е зор на 14 г. да се пробва секс. Само че с 19-годишно гадже шансовете, не само за проба, а за редовен секс, рязко нарастват.

# 118
Аз някога го бях дефинирала така:
- преди 14 е неприемливо.
- преди 16 нежелателно.
- между 16 и 18 нормално.
- а ако след 18 не се е случило е малко обезпокоително
- ако в началото на 20-те още не се е случило, вече и е сериозно тревожно.

# 119
  • София
Естествено, че не е зор на 14 г. да се пробва секс. Само че с 19-годишно гадже шансовете, не само за проба, а за редовен секс, рязко нарастват.

Много си изостанала, ей!
Ако мислиш, че с 15-17 годишен шансовете са малки, жестоко грешиш.

Общи условия

Активация на акаунт