Проблем с тъща, и семейството на жена ми.

• 9 061
  • 153
  •   1
Отговори
# 120
Моля да се отвори отделна тема "На колко години е приемлив редовния секс"

# 121
И кога ще изживеят държането за ръце, откраднатите целувки  и романтиката?Ще я търсят до 40 като не са.След 12 умът играе вече по сексуални теми, но не значи да се усвоява всичко, нека има очакването, опитът на другото ниво  и нататък  и сексът идва.Не напразно си има термини, срокове, закони , пазят .Просто ако се случи не е краят на света, трябва да са подготвени за последиците и да се пазят от тях, но целево да го правят,да не  задръстена за наборите си, или да е минус - не го виждам така.Помня се на 12 как ходих на среща и получих първата си целувка, но така ме тресе, че ме сметнаха за болна и ме пратиха в къщи на другия ден..Това разклаща психиката , имах съученички в техникума с гаджета, бременна, аборт, после се ожениха двамата, но не бе масово.Сега е.
Няма да избяга сексът, на 19  и половина бях, то пък не било писано ,на 50 спрях.Опитах после за малко и се отказах.Това е гимнастика, ако не си с подходящ човек.
Като е станало, станало, стига да е  желано, придружено от чувства.Поне на тези млади години.После каквото дойде  и както се стече животът.
Някои остаряват заедно с първата си любов и нямат нужда от друг, други - не.

# 122
Много си изостанала, ей!
Ако мислиш, че с 15-17 годишен шансовете са малки, жестоко грешиш.
Нищо такова не мисля. Дори дъщеря ми, с 14-годишния си акъл, не намира 16-17-годишни гаджета ОК за нея, точно защото по думите ѝ "Нали се сещаш как ги блъскат хормоните и какво ще искат".
Иначе, все още идеята 14-годишните момичета да имат сексуални връзки не ми е мерило за напредналост. Тя ми е мярка за среда, с която нито съм имала нещо общо, нито бих искала мое дете да има.

# 123
Никой не е твърдял, че е мерило за напредналост, нали все пак говорим за доброволни отношения, а не насилствени?
Всъщност идеята, че като не се прави секс, се вършат полезни неща, е много по-абсурдна от идеята колко е напредничав ранният сексуален старт.

# 124
Не, Гал, идеята е, че секс се прави, когато му дойде времето. На 14 е все още рано за секс. И да, ако на 14 имаш сексуална връзка не ти остава време за особено смислени неща.

# 125
Добре де, на 25 и особено 45 като имаш съпруг, работа с 8часов работен ден+час обедна+час път, деца и още куп знайни и незнайни отговорности и все пак и да спиш 6-8 часа - тогава как намираш в свободното си време място и за смислените неща, и за секса? А ти имаш и шато на майната си.

# 126
И да, ако на 14 имаш сексуална връзка не ти остава време за особено смислени неща.
Ехаааа, по колко часа на ден правите секс, бе хора!?
Направо се почувствах много задръстена. Joy

# 127
Не, Гал, идеята е, че секс се прави, когато му дойде времето. На 14 е все още рано за секс. И да, ако на 14 имаш сексуална връзка не ти остава време за особено смислени неща.

Точно така, само че на всеки му идва по различно време. Като  цяло на 14 наистина е рано и на повечето момичета не им е дошло това време и ако го правят то е за да подражават, за да са готини и кой знае по каква глупава причина. Глупава от наша гледна точка, от тяхна си е важна.
Но не може да се отреже, че на 14 е още рано. При някои момичета все пак и на 14 им идва времето - влюбване, връзка, хормони... Да не говорим, че 14 години и 1 месец е много различно от 14 години и 11 месеца. Не е много време, ама е цяла една учебна година и отгоре.
Какво време остава си зависи. На повечето тийнове, дето не отлепят очи от телефона, да не им остава повече? Даже може да се окаже, че два часа секс 1 или 2 пъти седмично е по-смислено прекарано време от същите часове компютърни игри. Все пак е вид гимнастика, вдига пулса и очите почиват Grinning

А, то пък на 45 много хора правят доволно малко секс - "работа с 8часов работен ден+час обедна+час път, деца и още куп знайни и незнайни отговорности и все пак и да спиш 6-8 часа" и сексът става веднъж седмично, ако е рекъл Господ Simple Smile

# 128
Или е начесто, но с любовника, като в съседната тема.
Докато се хиля с вас, станало 20.30ч и съм зарязала нещо смислено - вечерята.

# 129
Докато се хиля с вас, станало 20.30ч и съм зарязала нещо смислено - вечерята.

То така и жената на една мутра се заплеснала и забравила за вечерята. И като се прибрал мъжът и се сепнала:
- Леле, ами какво ще ядем?
- Ти си лесна, ще ядеш бой. Ама ние с детето какво ще ядем?

# 130
Гал, няма как да сравним зрелостта на 14 -годишна с тази на 25-45-годишна. И не става въпрос само за техническото време, което отнема сексът, а за нагласата, ценностите и манталитета, свързани с него.

# 131
Тия, последните, не се променят особено след 14годишна възраст.
Тези дни имаше тема на 22-3 годишна как се отдала на първа среща и я разчепкаха до кокал как се мъчи да ползва секса като разменна монета. Иначе звучеше като с правилните ценности, семейно ориентирана, хвалеше се със сериозност, ама в крайна сметка е кръшнала овчица от паството на Рут Смитърс.

# 132
От крайности полза няма, освен да се използват като антитеза на нещо, което не ни харесва или не е постижимо за нас.

# 133
  • Варна
Много задълбахте във философски неща.

# 134
  • Пловдив
Аз, да подкрепя Уиш, сексът на 14 независимо за момчета или момичета НЕ е нормален. Тук повечето си теоретизирате, ама и аз, и Уиш имаме деца на 14. Аз виждам сина си, съучениците и съученичките му, децата на приятели на тази възраст.... Отбележете - не казвам, че не се случва, казвам, че НЕ Е НОРМА. Масово не правят секс на 14.

Общи условия

Активация на акаунт