Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Ларингит

  • 409
  • 5
  •   1
Отговори
  • Мнения: 32
Здравейте, от 3 дена малката беле със сополи, днес и е малко дрезгав гласа и отидохме на лекар, каза ни, че има лек ларингит, изписа ни Фенистил и калциев глюконат. Сега обаче реших да се зачета във форума и научих, че е нещо много страшно този ларингит, наплаших се с това задушаване, малката няма кашлица, възможно ли е да получи пристъп, когато е лека форма, моля някой да ми отговори, защото съм наистина доста притеснена

# 1
  • Мнения: 327
Имам приятелка, чието дете е с ларингит. Не се е задушавало никога. Единствено по-различно е когато се разболее, всяко дразнение на гърлото (включително хрема, която се стича надолу) се съпровожда с лаеща кашлица.

# 2
  • Мнения: 1 187
Колко е малка малката, че сте се притеснили от леко възпаление на ларинкса?

# 3
  • Мнения: 32
Колко е малка малката, че сте се притеснили от леко възпаление на ларинкса?
1,9медеца , просто съм попринцип много страхлива от едно нейно припадане преди месеци, от тогава съм паника

# 4
  • Мнения: 1 187
Без да съм медицинско лице, детето не е толкова малко (бебе), не бива да се паникьосвате. Племенникът ми е малко по-голям, беше с ларингит, никой и не разбра, че е опасно, че да се притесним.
Следете дали се подобрява от лечението.
Успокойте се, децата са много интуитивни и веднага усещат като мама не е добре. Не й го причинявайте, подкрепете я със спокойствие и ще й мине. Бързо оздравяване пожелавам!

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 03:00 от Doro

# 5
  • Мнения: 365
Не ми звучи опасно и притеснително състоянието на детето. Тревожно е ако детето се събуди с лаеща кашлица, все едно имате куче, а не дете, и затрудно дишане, обикновено към 4-5 ч сутринта. Няма как да го пропуснете. Тогава се извежда на студено и се прави инхалация с лекарство, което действа много бързо на детето и спестява разхождане до спешното. Но за това може да попитате вашата педиатърка. Вашият случай не е такъв. Дрезгав глас, не звучи страшно. Хубаво е да си пие фенистила, за да се намали оттока на ларинкса. И не се вкарвайте във филми!

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 10:06 от Tina*

Общи условия

Активация на акаунт