ОСМИ клас - Времето е вече с есенни одежди, а децата думи пишат и превеждат!

• 29 005
  • 739
  •   1
Отговори
# 390

Някой следи ли седмокласната тема? Аз още не мога да се накарам да вляза, прекалено ми е прясно 🥴

Да! Следя я изкъсо Simple Smile

Скрит текст:
Все още тук ми е по-приятно...а и не съм свикнала аз да отговарям на въпроси. Е не винаги съвсем адекватно, но с помощта на Дидева се уточняват нещата Simple Smile

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 22:45 от MollyBy

# 391
  • Отвъд алеята зад шкафа
Какво всъщност означава външни хора?
Това е форум. Всеки може да пише където си иска и каквото реши, стига да не нарушава правилата.

В случая "хора, които нямат седмокласник през настоящата година". Мисля, че се подразбира. Защото философски погледнато какво значи "външен", може да отнеме много време обяснението.

# 392
  • sofia
На мен  и "външните" ми бяха много полезни. Колко странно, уж анонимни, а има хора, които виртуално ти стават много симпатични и някак характерът, лишен от образ, по-лесно и ярко проличава. После затвърдих на явни срещи симпатиите с някои съфорумки, които в реалността са още по-готини😊

# 393
В 10ти клас има нво, което няма никаква стойност. Подобно на нво 4 клас. Не виждам защо да се притесняваме от него. Честно казано бих подхвърлила идеята да го пропусне.

# 394
Е, и други работи очакват десетокласниците. Избор на трети и евентуално четвърти профилиращ предмет ( учениците в профилирани паралелки), завършване на първи гимназиален етап и получаване на съответното удостоверение, възможност за включване в националната програма  „Обучение за ИТ кариера“ ( ако все още съществува тогава), възможност за получаване на  втора степен на професионална квалификация за учениците в професионалните паралелки....

# 395

Някой следи ли седмокласната тема? Аз още не мога да се накарам да вляза, прекалено ми е прясно 🥴

Да! Следя я изкъсо Simple Smile

Скрит текст:
Все още тук ми е по-приятно...а и не съм свикнала аз да отговарям на въпроси. Е не винаги съвсем адекватно, но с помощта на Дидева се уточняват нещата Simple Smile
Моли, хванах те Wink
Извинете ме за включването в темата ви, аз съм от седмокласната, но понякога чета и тук понеже обичам да гледам в бъдещето Simple Smile

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 23:04 от vox

# 396
  • София
Десетокласниците очакват още няколко безметежни години. Вече са достатъчно големи, да осъзнаят, че живеят едни от най-безгрижните и хубави години. В същото време са все още недорасли, да мислят за бъдещето, предстоящи професии, евентуално продължаване на образованието... изобщо, живот с капела!
Десетокласните майки очакват много неща! Отрочето да затвърди, ако някой не е разбрал!, правилния избор на гимназия, посредством резултати от безсмислено НВО. Очакват някой с ентусиазъм да мисли вече за профил, професия, да се интересува от възможности, но ТЦ!
И докато се разминават деца и майки, в своите очаквания, майките висят външно в седмокласните/осмокласните теми, припомняйки си с умиление, колко беше хубаво, докато децата слушаха... 😆

# 397
  • о`майна лунна нощ е
Слънчевата, ужасно си права.
Това моето ме убива със заплесията си.
Чувам го на обяд и питам какво е ял.
Супа. Какво?!?! Супа вкъщи няма, бре синко! А онова в хладилника какво беше? Как, какво - сварих пилешки бутчета вчера? Само бутчета и гОла вОда.
Сипал си бил малко и за това не разбрал, че в тенджерата няма супа, а е просто сварено пилешко.
Ох.

# 398
  • у дома
Слънчевата,то хубаво,че имаш спомени да е слушал,защото аз от номер 2 такива спомени изобщо нямам..

Неочаквано за мен има на входното по бел 5 и 50-не е отворил да преговаря.

# 399
Въобще не искам да си спомням 7 клас, само като си помисля, че ще повтаряме филма в 10 и 12 клас ми става лошо.
Аз трябваше да дам цитат, че отговарям за нво покрай притеснението на Доня.
На въпроса какво ни чака, не се наемам да отговарям Simple Smile, кой да предположи, че един ден ще ни сполети 2020.

# 400
ТуиГ, голяма скица е твоя младеж. Joy

# 401
ТуиГ, твоят поне отваря хладилника да търси храна. Моят понякога не вижда дори това, което е оставено на видимо място в прозрачен съд на плота. От хладилника може да си извади единствено кисело мляко. Друга храна по рафтовете, независимо в какво състояние, не забелязва.

# 402
  • София
Ston, а какво прави котето? 😺

# 403
Моя също седи хладен, ако не му го сервирам и напомня да яде...
Благодаря за отговорите за 10 клас. Вълнува ме главно може ли някак да отпадне ученик в 10 клас. За ориентиране и подобни съм яла попарата и знам.

# 404
  • у дома...
Слънчевата, ужасно си права.
Това моето ме убива със заплесията си.
Вчера, в отвратителното време, пиша на Ани и я питам как стигна до училище, всичко наред ли е и т. н. След първия час ми връща отговор "Вали, а лошото е, че чадъра явно е в къщи"... Търсила го на обед и не е могла да го намери. В раницата. Замислям се - сутринта чадър не видях. Нали, говорим за мъжки сгъваем чадър, не е като да не се забелязва. След две минути ми връща отговор "Все пак си го намерих... в раницата".

Наказвала съм със забрана за излизане, прибирала съм телефон и таблет. Обикновено когато я хвана да ме лъже. Иначе говорим много, чак на себе си досаждам понякога.

Общи условия

Активация на акаунт