ОСМИ клас - Времето е вече с есенни одежди, а децата думи пишат и превеждат!

• 28 985
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Часовете са 3 дни *7 и 2 дни *6, но това е, защото е освободен от модул ФВС и не избра нито един от предлаганите ФУЧ (ни с корейски, ни с музика и рисуване биха го привлекли, а информатиката е само за паралелките ИТ+мат)

# 436
Всеки ден от седмицата имат 7 часа.
Аз нямам момичета, но за мен ходенето на г-г е най-кошмарното изживяване и не бих го причинила на дете, ако не се налага. Май добре че нямам момиче, че никакъв добър пример не бих дала в тази насока - аз не съм ходила от второто раждане Simple Smile

# 437
  • София
Четири дни в седмицата имат по 7 часа, а един ден имат 8 часа - това как ли е одобрено? Разказвателни имат по три предмета най-много, което е горе-долу добре. А в събота имат школа по интереси.

За гинеколог на тази възраст може да ползвате и лекар за възрастни. Детски АГ бих търсила за по-малки момичета.

# 438
  • София
Водила съм я на гинеколог преди година или две,  при моята - д-р Ризова в Торакс. Не ѝ беше стресиращо.

Тъкмо днес мрънкаше как може точно в петък да имат 8 часа, когато вече чакат уикенда и излизанията след училище.

# 439
Четири дни в седмицата имат по 7 часа, а един ден имат 8 часа - това как ли е одобрено? Разказвателни имат по три предмета най-много, което е горе-долу добре. А в събота имат школа по интереси.

За гинеколог на тази възраст може да ползвате и лекар за възрастни. Детски АГ бих търсила за по-малки момичета.

Това още веднъж затвърждава мнението ми, че или изобщо не гледат всички класове колко часове имат и гледат избирателно или съгласуват абсолютно всичко. Доколко успях да разбера тази година по обстойно уж гледали програмата на първи клас и връщали за корекция.

# 440
  • Велико Търново
Аз съм водила дъщеря си на гинеколог, но беше свързано с оплаквания за силно течение. Притеснена беше, естествено, но докторката беше много внимателна, като й разясни отново цялата женска анатомия и "екстрите" при жените, после я погледна на ехограф - за да види дали "всичко си е на мястото" и най-накрая взе проба за течението. Оказа се бактерия  Ешерехия коли, та мина на антибиотично лечение.

# 441
  • Sofia
Бети, бързо оправяне на баткото 🤗
За гинеколог бих препоръчала д-р Анета Начева или д-р Виктория Благоева.
И моята девойка днес се е успала, връхлетя в 7.10 с уплашен глас в спалнята и се изстреляха с баща й към колата скоростно, закъсняла е само 5 минути.

# 442
  • Между гори и планини
Момичета, стана ми интересно какво учат по математика наборите в САЩ, мъжът ми каза , че за тях това е 9клас, защото започват от 6 годишни.
След като видя задачите, наследника рязко заиска да живее в САЩ 🤪🤣🤣

# 443
  • sofia
Това обяснява защо българи стават най- младите професори в американските университети😉

# 444
Мисля, че има някаква грешка, освен ако не е шега.

# 445
  • Между гори и планини
Мисля, че има някаква грешка, освен ако не е шега.
Няма грешка, в Гугъл има всичко 😊

# 446
Спирам дотук. Общоизвестно е, че хабер си нямам от математика и образование. Просто направих предположение.
Скрит текст:

# 447
# 448
  • Между гори и планини
Може и аз бях изненадана.

# 449
  • София
Преполовихте темата, а аз само си чета. Синът ми е болен и от вчера не е на училище. Започна с червено гърло, днес и хрема има. Да видим как ще бъде уикенда. Съучениците го зарадваха с две контролни за понеделник. 😂

Общи условия

Активация на акаунт