Любители на кучета - 109

• 26 340
  • 726
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Честит Рожден Ден на Арес! Да е здрав, послушен батко, да прави само интересни и забавни бели. Heart
Ох, всички черни перли, много са страхотни.
Еро е много впечатляващ, величествен!

При нас всеки ден едно и също - в клетката тича само след любовта на живота си. Когато се появи булдога на 7 месеца, който миналата седмица си позволи да подуши неговата възлюбена, го напада да го бие. Бандит голям! След това седи наказан на каишка - вие, реве и напускаме фронта засрамени.
Чакам събота да клъцнем топките и дано миряса малко, че не се издържа.

# 331
Почерпете се виртуално Birthday
Днес нашето момче става на 3години Revolving Hearts

Да ви е жив и здрав 🎂🥳❤️

# 332
  • Bарна, морето, сините вълни
Мама Марти, да е жив и здрав този прекрасен прекрасник! Heart Нека е много здрав и дълги години се радвате на любовта си един към друг! Kissing Heart Birthday

# 333
Да е жив и здрав рожденника!

Днес разбрах, че фойерверките на поляната са били точно с цел сплашване на кучетата от тийнейджъри. Както и предните два пъти. Една от стопанките ги е подгонила, но са се изпокрили между блоковете, и дори са я замерили с пиратки. Не знам дали да кажа, че децата са невъзпитани, но със сигурност родителите им имат нужда от възпитание на стари години. Едва ли им стига до мозъците факта, че едно подплашено куче на улицата може да причини катастрофа, и да загине не само кучето, но и много хора покрай него...

# 334
Йее, прекрасен рожденик! Да ви е жив и здрав:)

# 335
  • под тепетата
Честито Арес! Да си жив , здрав и  много игри с малката стопанка!
Това с пиратките много гадно и опасно Rage

# 336
Да е жив и здрав рожденникът.

# 337
Благодаря Ви,момичетаа! Heart
И Арес полудява на Нова Година..ужасно е наистина това с пиратките.. Confused

# 338
  • Sofia
Прекрасни черни муцунки и рожденик!

Nelika, може да подадете жалба в полицията на основание възрастта на калпазаните - нямат право да купуват пиратки сами, докато са непълнолетни. Да вземе полицията да ги издири и да привика родителите.

# 339
  • Бургас
ЧРД на бате Арес!
На Елза изобщо не й дреме от пиратките. М.г. едни тийнейджъри хвърлиха една почти в краката й. Изобщо не реагира. И на пушка също. Явно има ловен ген, ловджийските кучета нали не ги е страх от гърмежи...
Но е ужасно за други животинки, виждала съм как тичат в пълна паника...Sad

# 340
Дълги години да ви радва Арес!
Да бъде здрав и щастлив!
Hug

# 341
  • Варна
Да е здрав и да се радвате взаимно дълги години.

# 342
  • София
Честит рожденик! Здрав и послушен да стигне дълбоки старини!

Бека въобще не реагира на гърмежи, но ММ пусне ли къртач, направо превърта. Опитва се да ми се бута в ръцете да я гушкам, но аз я игнорирам. И от прахосмукачката я е страх, не знам защо.

# 343
  • София
Честит рожден ден на Арес! Да е здрав, да слушка и да папка, и само мънички белички да измисля Simple Smile Ето такива:

# 344
Честит рожден ден на Арес! Да е здрав, да слушка и да папка, и само мънички белички да измисля Simple Smile Ето такива:

Благодаря Ви,сладурки! Дано всички кучовци са ни здрави и много щастливи! Heart
И Арес така..колело няма,вечно е невинен Joy

Общи условия

Активация на акаунт