Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е общото между снимките и публикациите във форума?
Кои са някои от препоръчаните храни за кучета във форума?
Препоръчително ли е да се разхождате с кучето си преди или след хранене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е общото между снимките и публикациите във форума?
-
Кои са някои от препоръчаните храни за кучета във форума?
-
Препоръчително ли е да се разхождате с кучето си преди или след хранене?
Във форумите се препоръчва разходките с кучета да са преди или час след хранене. Потребителите особено подчертават, че за едрите породи е важно разходките да са преди хранене, за да се намали рискът от обръщане на стомаха. Те също така препоръчват избягване на интензивни разходки с много тичане и скачане след хранене.
-
Какво да правя, ако кучето ми лае на терасата и съседите се оплакват?
-
Какво да правя, ако кучето ми откаже да яде преди разходка?
Тя стандартно по 2 пъти върши акинга, но понякога има и трети през деня. На две хранения е, с гранули и по малко краставица, морков или нещо такова (ма супер малко). Днес разпитах докторките относно храната - дали на 7 години е време да обмислим добавки или смяна на гранулите. Казаха, че по-скоро догодина може да й потърсим храна за над 7-годишни, защото имала добавен колаген и нещо за нервопроводимостта. Можело и от сега да й я сменим, но не е задължително. А опашката ни не е счупена (затова отидохме, искахме да сме сигурни), вероятно наистина е мускул, който ще се отпусне (ма кога, не знам). Хахах, ще пробвам да я снимам, ако успея - да се посмеете на байрака
Много обичам да слушам за такива кучешки "тарикатлъци"
чакат тортааа ама няма.

срам ме хваща вече.
Не знам либов ли е, доминантност ли е, ама като гладен комар налита
Стискам палци да мине бързо и безболезнено кръцването!