Любители на кучета - 109

• 26 333
  • 726
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Стискаме и ние палци на Саско! Бързо да минава и да забравя!
Бека има един обожател от уличните, който реагира като Саско и няма значение разгонена ли е или не. Обаче е по-възпитан първо чака да му позволя да се приближи и тогава започва танците Joy

# 391
Миналата седмица едно куче драсна носа на Арис и тръгна кръв. Промихме малко с риванол и мислех, че ще си зарасне...но сега го гледам, че целият нос е обелен и не е черен вече, а на места е розов. Дали ще се оправи да си стане чак черно съвършенство? Pensive
Нужно ли е да го третираме с нещо и ако да- какво да е ?

# 392
  • София
Момичета,дайте съвет как да отуча дзверчето да взема храна от ръцете на детето Confused
Малката е близо метър висока и кучето отива и й взема от ръцете каквото яде,а на площадката не остава необрано дете под 1.5м Blush срам ме хваща вече.

Като сме в нас и й покажа лакомство тръгва да го лапне,но щом й кажа Неее и спира и чака. Вън крещя Не,Долу,Плюй...и не става,докато не си го лапне не се спира. Днес  обърна триколката за едно паднало зрънчо,добре че тъкмо свалих детето,че не я катурна и нея.
Най лесно нещата ще станат с награди,щом се засили към детето казваш не пипай или нещо подобно,измисляш си команда (но да не е само Не ) и щом изпълни викаш кучето и даваш награда.Няма да стане бързо,но постепенно ще свикне.За навън е полезно да се тренира команда Фу. Може да пробвате първо в къши да сложите по земята някакви лакомства ,,кучето не трябва да ги яде,ако посяга казвате Не яж или Фу и викате кучето да дадете награда.Така постепенно то свиква ,че при изпълнена команда ще получава наградки и ще е доволно.С течение на времето ще изпълнява и без наградки.

Иланг ,чакаме новини за Шошко

# 393
Плами честита да ти е Кара!
Иланг стискам палци да мине бързо и леко кастрацията. По принцип може да си има любов към някоя женска и да си я катери и без да е разгонена. Случва се. Но когато го прави без повод към друго женски неразгонени или към мъжки е точно опит за доминация. И след кастрацията също може да опитва да доминира не му позволявай, защото може да си изяде боя. Макс примерно не търпи куче да му се катери отзад. В момента, в който видиш че тръгва да се качва го спирай.
ТуиГ не знам кое е опасното от блузането. Като кастрирах Макс ми казаха само да го пазя да не ближе мястото. Денем го опазвах, нощем му слагах гащи с дупка за опашката. На втората нощ беше скъсал гащите и близал, близал и шурна една кръв която ме събуди. Едвам я спрях. На сутринта пътувахме до друг град за извънреден преглед и казаха, че от прекаленото близане е засегнал кръвоносен съд и за това е текло. Мястото беше не червено, а направо лилаво от близането. Тогава му сложиха яка и казаха са я махам само на разходка и докато се храни. Е, аз денем го оставях без нея, но вечер преди лягане му я слагах и той беше се научил че щом слагаме яката се спи и веднага лягаше и не мърдаше до сутринта. Та съм запомнила само, че не трябва да има достъп до операцията и понеже при нас проблем се оказа близането и го свързвам с това.

# 394
  • Пловдив
Ние се прибрахме, дезориентиран е. Сега спи. Няма да махаме конци, освен ако не възпали операцията.
За информация 170 лв излезе операцията. Дадоха ми обезболяващи за 3 дни напред. Без допълнителни антибиотици.

# 395
Важното,че всичко е минало добре.Бързо и безпроблемно зарастване.

# 396
Честит рожден ден на Кара Flowers Hibiscus

# 397
  • о`майна лунна нощ е
Бързо възстановяване, Шошко!

# 398
Бързо да се възстановява Саске! Прегръдки от нас! Heart

# 399
  • sofia
Честита да е Кара!!!
Бързо да минава на принц Саске упойката!!!

# 400
  • Sofia
Успешно възстановяване на Саске!
И на нас скоро ни предстои... малко ми е жал, но знам, че е за добро.

# 401
И от нас с Макс и Вивата бързо възстабовяване на любовника Шошко 🤗

# 402
  • Bарна, морето, сините вълни
Шошкооо, ти се геройче! Kissing Heart Бързо възстановяване и от нас!

# 403
Бързо възстановяване на Шоши и от нас

# 404
Тия двамата май не съм ги показвала скоро заедно:

Дупето на Вивата било удобна възглавничка:

Общи условия

Активация на акаунт