Любители на кучета - 109

• 26 340
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Благодаря ви, мили човеци - Буба вече даже не ни е сърдита Simple Smile Тя стандартно по 2 пъти върши акинга, но понякога има и трети през деня. На две хранения е, с гранули и по малко краставица, морков или нещо такова (ма супер малко). Днес разпитах докторките относно храната - дали на 7 години е време да обмислим добавки или смяна на гранулите. Казаха, че по-скоро догодина може да й потърсим храна за над 7-годишни, защото имала добавен колаген и нещо за нервопроводимостта. Можело и от сега да й я сменим, но не е задължително. А опашката ни не е счупена (затова отидохме, искахме да сме сигурни), вероятно наистина е мускул, който ще се отпусне (ма кога, не знам). Хахах, ще пробвам да я снимам, ако успея - да се посмеете на байрака Grinning

Аз пък днес нали съм в отпуск и сутринта като се сетих за Шошо...честно, отне ми 2-3 минути докато осъзная, че още не е събота Grinning Нещо ми се въртеше в главата, че трябва да проверя дали Иланг е писала нещо.

Sivi, това със саксиите е супер миличко! Умно момиче сте отгледали Hearts Много обичам да слушам за такива кучешки "тарикатлъци" Grinning

# 376
  • гр.Варна
Още стиснати лапи за Шошо. Днес Кара има РД и вече е голямо момиче на 4 години. чакат тортааа ама няма. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 377
Честита да си Кара!! Много здраве,кокалии и лакомства! Да ви радва дълги годинии!! Heart

# 378
Еее този месец много рожденници бре 😁
Да е жива и здрава Кара и още дъългиии години да ви радва 😍
Тайра яде 2 пъти на ден, другата работа я върши 3 пъти.. И на изхода винаги е леко меко 😁

# 379
Честита да е Кара.Дълги години да ви радва.

# 380
  • о`майна лунна нощ е
Честит рожден ден на Кара! Здравичка да е!

# 381
  • под тепетата
Ой, милите! Честито на Кара! Здравичка и послушна да е сладурката!

# 382
  • Пловдив
ЧРД на Кара! Торта, торта, торта! Какви са тия дистанционни, а пък няма поне една бисквитка за купона?

Днес нашата възлюбена (бял сетер) се вихреше долу на реката. Саско я виждаше, но не можеше да отиде до нея. Милият ми той пощръкля и голямо обясняване падна, наду главата на всички

След 20 мин тя благоволи да се качи и дойде в клетката сама - направих клипче като за последно. Вижте Шошо конската муха:
https://www.youtube.com/watch?v=LhKj5wkL01w&feature=youtu.be … tanislavaLazarova
и това квичане продължи още 10 минути и ние отново напуснахме бойното поле. Нещастна либоФ.

# 383
  • София
Честито на голямото момиче! Здраво и щуро още дълги години да е!

Бека е с ушна инфекция и капем капки. Намерих ѝ 2 топчета на гърба. Изстискаха ги и ги гледаха под микроскоп, оказаха се врастнали косми. Много е нещастна милата. И на мен ми е жал да я гледам така. Малчо от три дни е с диария, а от днес вече и повръща. Оказа се, че и аз съм с температура. В нас половина сме болни, другата половина иска да избяга Joy

# 384
  • Бургас
Малее, иланг, таз госпожа много сърдита, ще му отхапе топките, ще си спестиш клъцването:)

# 385
  • Bарна, морето, сините вълни
Честита рожденичка, Плами! 🥰 Birthday
Да е много здрава, да получава вкусни лакомства и често чесане зад ушаците. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 386
  • София
Поведението на Саско си е чист опит за доминация ,не е хич влюбване ,очевидно сетерката не е разгонена щом така настървено го прогонва. Навлиза в пубертета и поват да му играят хормоните,кастрацията ще помогне донякъде,но не е решение за поведенческите проблеми . Стискам палци утре за операцията.
Честит рожден ден на Кара Chocolate Bar

# 387
  • Sofia
Ох Саско,Саско...дано всичко мине без проблемно ❤

Момичета,дайте съвет как да отуча дзверчето да взема храна от ръцете на детето Confused
Малката е близо метър висока и кучето отива и й взема от ръцете каквото яде,а на площадката не остава необрано дете под 1.5м Blush срам ме хваща вече.

Като сме в нас и й покажа лакомство тръгва да го лапне,но щом й кажа Неее и спира и чака. Вън крещя Не,Долу,Плюй...и не става,докато не си го лапне не се спира. Днес  обърна триколката за едно паднало зрънчо,добре че тъкмо свалих детето,че не я катурна и нея.

# 388
  • Пловдив
джуджанка, да оздравявате всичките. Малкият ти принц ми е слабост след разказа с полицаите.
Слънчогледка Simple Smile, идея нямам какво значи това поведение. Всичко започна в края на нейното разгонване. Реагира така само на нея. Качва се и на други женски и мъжки, но по нея пощръклява, сби се 2 пъти заради нея, вчера 20 мин рева с глас като я гледаше долу в коритото на реката, онзи ден в колата пищя, че си тръгнахме след като тя дойде.
Дано след кастрацията мине, защото няма да може да ходим в клетката. Това не се търпи. Не мога да го овладея, не чува, не вижда.
Margaritka_2014, не знам какво да те посъветвам за Бела скачачката от тераси. По групите казват - общо възпитание всеки ден. Седни, стани, погледни ме и т.н. По някое време щели да прослушат. Чакам аз това по някое време.

# 389
  • под тепетата
Ох, горкият Шошко!  Първо да кажа, че има вкус момчето и на хубава мома налита Smile Не знам либов ли е, доминантност ли е, ама като гладен комар налита Satisfied  Стискам палци да мине бързо и безболезнено кръцването!

Общи условия

Активация на акаунт