Мъж Козирог - 3

• 41 438
  • 761
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Да, много са променливи. Много объркани хора ми изглеждат. Не знаят нито какво искат, нито какво чувстват, нито какво да правят.

# 286
Те много добре знаят какво искат. Не желаят да те уведомят за цялостната картина, това е проблема.
Аз деца вече имам, не ми тиктакат никакви часовници, дори не искам съвместно съжителство. Стигат ми гостувания през уикендите и ваканционни изпълнения.

Нооо, много господа се правят на отворени, а после се оказва, че не им се пътува, стиснати са, мързеливи, инертни, скучни. И от там театрото, вятъра и мъглата. Кой ще си признае в прав текст, че е всичките горни неща?

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 12:44 от Dez

# 287
  • София
Ами то се вижда от действията им, тоест от бездействието им какво искат и не искат...прав им път! Аз безкрайни нерви нямам...трябва и малко за себе си да помисля и достойнството си.

# 288
  • София
Ааа, да! Със земна зодия - Козирог, Телец, Дева - любов от разстояние не става. Ако щете ми вярвайте, за мен вече е правило. Трябва да има ежедневно контакт на живо.

# 289
Аз ежедневно вече не мога. Скорпион съм, с Луна в Козирог, затова и с господина блесна страст, може би. Той е със Слънце в Стрелец, и не сме за тази тема.

# 290
Ааа, да! Със земна зодия - Козирог, Телец, Дева - любов от разстояние не става. Ако щете ми вярвайте, за мен вече е правило. Трябва да има ежедневно контакт на живо.

Абсолютно си права. Земните зодии обичат земни удоволствия. Постоянен контакт, докосване, съжителство. Чат, писане, любовни писма и обяснения просто не стават.

Козирозите имат дълбоки чувства, но рядко ги показват. Трудно е да се каже обичам те, да се засвидетелства обич. Повече е чрез действия и грижа, отколкото с думи. Козирозите знаят какво искат. Обаче често пъти половинката трябва да се съревновава с кариерата, защото кариерата е номер 1.

Непукизма и безчувствието са за хора, с които козирозите просто нямат никакви отношения. Умеят да използват ако нямат чувства. Съвсем естествено е да се дели секса от любовта. Просто едното си е секс, другото е любов. И ако няма чувства, другата страна може да се е почувствала използвана.

# 291
  • София
Трябва, ама като не става...ето го резултатът.

# 292
Козирогът е с мото: в депресия съм, имам си причина!
И това е в 70%, а останалите 30%, в които се разкрива прелестта - са джакпот.
Това са хората, които се филмират най-изкусно от всички други. В главата му са сценарии, параноя и апокалипсис.

Трябва дресировка/опитомяване с ботуш по врата при тях иначе тръгне ли да им се връзва, моли и засвидетелства 100% внимание някой, стават садистични.
Тръгнеш ли да ги зарязваш е възможно епопеята да е грандиозна.

# 293
  • София
Точно уставнових, че с молене и мило отношение от моя страна не става...изобщо не знам има ли нещо, с което би се променил и да се държи нормално. Като спра да го търся и тишината ще е пълна. Всеки по пътя си. Много, много рядко той е правил крачка и подемане на разговор и желание...

# 294
Игнорът ги убива.
Класици в “Мумията се завръща” са!

# 295
  • София
Игнорът ги убива.
Тоест изобщо да не се занимавам повече с него, а ако ме потърси как да постъпя? Аз цял месец мълчах, и от другата страна тишина.

# 296
Игнорът ги убива.
Тоест изобщо да не се занимавам повече с него, а ако ме потърси как да постъпя? Аз цял месец мълчах, и от другата страна тишина.
А каква е твоята цел, искаш ли да си с този човек?

# 297
  • При децата ми
Игнорът ги убива.

Аз мълчах два месеца и когато най-малко очаквах не можех да повярвам на очите си! Както млъкна от раз, така се сети да се обади след два месеца и половина! Много, много тегава работа е с тях! Звънях няколко пъти да видя какво става, но не, той не вдига...
Само, като си помисля за каква глупост се беше разсърдил..., ама наистина глупост!

Скрит текст:
Съжалявам, че го споменавам с това, Бог да го прости!

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 15:25 от Hrispa76

# 298
  • София
Игнорът ги убива.
А каква е твоята цел, искаш ли да си с този човек?
Ами искам, но вече все повече се чудя има ли смисъл...

# 299
Игнорът ги убива.

Залагам си главата, че ще цъфне пак.
Не могат да се примирят да бъдат игнорирани.
Скандали с тях не са добра стратегия, но мълчанието…
Ох, мълчанието…

Общи условия

Активация на акаунт