Мъж Козирог - 3

• 41 416
  • 761
  •   1
Отговори
# 240
  • София
При мен беше абсолютно същото, в началото се чудех защо го беше страх да не видя какъв  е...чудех се, изглеждаше толкова сериозен, стабилен...но постепенно за 4г разбрах, че първоначалните впечатления могат да са доста подвеждащи.

# 241
  • Тра-ла-ла
Да,права сте, беше ми казал, че е на мисленето, че никоя жена няма да издържи до него.. надявам се да не е толкова лошо положението
Това може да е и психо трикче за примамка. Не една жена ще се втурне в романтичен опит да укроти звяра и да докаже как точно тя е Жена за него Joy А може и да няма уловка в думите му.

Познавам 2 дългогодишни двойки мъж Козирог и жена Везна. Но не знам подробности от кухнята и спалнята им.

# 242
  • волно калдъръмче
При Козирог основното е разум и понякога жесток прагматизъм, който може да се прояви и по двата канала, към себе си и към другите. Докато обича, е по-взискателен към себе си и се раздава безрезервно. Секнат ли чувствата, може да стане непоправим тиранин, но не му пречи да стане служебен, да проявява безразличие и да живее двойствен живот. Много е индивидуално. Затова казвам, че всичко е наред,  докато обича.

# 243
И коя от другите зодии не прави това,когато спре да обича,или не се раздава,докато обича😊
Колко остават ори нелюбим служебно-деца,къща,пари....

# 244
Козирогът никога не гледа емоционално. Сякаш и любовта минава през мозъка. Не, че няма искреност. Но просто и любовта е рационална. Виждала съм хубави двойки козирог с друго въздушно, като водолей. Трудно си ги представям как се спогаждат, но са издържали във времето и явно се обичат.

Като цяло козирога спре ли да обича, става камък, лед, пън. Просто след това може да ти срине света на плещите, защото не само емоцията не е водеща, а просто я няма.

# 245
  • София
Да, при мен явно любовта му си е отишла, макар че дава доста противоречиви сигнали...

# 246
  • волно калдъръмче
И коя от другите зодии не прави това,когато спре да обича,или не се раздава,докато обича😊
Колко остават ори нелюбим служебно-деца,къща,пари....
За Лъв е по-важно да е обичан, отколкото да обича. Обичат ли го, ще се раздава. Козирогът обича ли, ще се раздава. Мисля, че схващаш разликата.

# 247
  • София
Лъвът, с който бях 17години беше направо нарцистична личност, обожаваше всичко да се върти около него, а той да не прави нищо за другите.

# 248
  • волно калдъръмче
Лъвът, с който бях 17години беше направо нарцистична личност, обожаваше всичко да се върти около него, а той да не прави нищо за другите.
Е, баш нищо едва ли. Там е каквото сам той прецени. Моят Лъв видя, че съм оправна жена, и ме остави да мъкна. Иначе ме обича. Това Козирог никога няма да си го позволи, прашинка няма да даде да падне върху теб.

# 249
Здравейте, записвам се отново тук, (писала съм 2016г., че не повярвах чак, някой беше лайкнал). ММ е козирог, мога да ви разкажа как се развиха отношенията ни през годините. Разбира се, ако ви е интересно.

# 250
Разкажи, разбира се!

# 251
Е, баш нищо едва ли. Там е каквото сам той прецени. Моят Лъв видя, че съм оправна жена, и ме остави да мъкна. Иначе ме обича. Това Козирог никога няма да си го позволи, прашинка няма да даде да падне върху теб.
И аз скочих от Лъв на Козирог. Определено съм доволна от промяната. Предпочитам да не дава прашинка да падне върху мен, съвсем определено. Лъвът обичаше само себе си, ама защо ли съм изненадана? Аз също съм лъв. Обичам да ме обичат, но винаги слагам себе си на първо място.Grinning

# 252
И аз обичам да ме обичат.Обикновено се случва,преди аз да се усетя,дори.
После мога и да дам нещо.Везни съм.
За това казвам,че не е до зодии.Смятам,че който обича,поставя другият пред себе си.Резултата е точно"не дава прашинка да падне"
Аз минах от Водолей на Козирог и съм си родила Козирог😊

# 253
  • София
Козирогът, с който бях е някак много несигурен като че ли в себе си. Все аз трябва да действам, той само седи...когато се запознахме в началото ясно имаше дейност, жестове от него да ме спечели и после постепенно влезе в едни сухарски коловози...работа,работа, несподеляне...няколко пъти при най-малко напрежение между нас си тръгваше без да каже даже...и сега последния път ей така, отиде си и вече 6 месеца го няма, виждахме се 2 пъти по мое желание, писахме малко, аз като го потърся като чели има желание, но после пак замлъква...вече ми омръзна разиграва ме някак...сега само като кача снимка и я лайква като децата...но нищо повече, 1 път не видях желание и инициатива от него, а иначе много настойчиво ми обаснява като се видяхме,че не е бил с друга жена...изморих се от детски изпълнения и неуважение...трябва да го забравя явно...не може и да общува, излезе си проблем и край покрива се в черупката си...много мъчни са такива хора.

# 254
Не тии трябва.Не си длъжна да спасяваш никой

Общи условия

Активация на акаунт