Мъж Козирог - 3

• 41 438
  • 761
  •   1
Отговори
# 270
Аз, само ще кажа, че в последно време, моя много трудно го изтърпявам!

# 271
Тъй,тъй-те все мъжете козирог са виновни..За разнообразие вземете потърсете някаква вина и у себе си:)
Везни и Козирог не е добра комбинация.Същото важи и за Козирог-Лъв.Аз бягам от лъвиците като дявол от тамян.Знам си,че не са за мен и хич не се занимавам:)
Земята се съчетава добре с Вода и Земя,Огънят с Въздух и Огън.Това при мен си важи винаги,но  и асцендентът ми е в земен знак,което засилва тенденцията.Хубаво е да гледате и дали има точен аспект между слънцата/зодиите/.Човек роден на 10 януари примерно ще има точен такъв с друг,роден в диапазона около 7-13 число.
При козирога е добре да се отчита,че той е изключително чувствителен,но го прикрива.Вие си мислите,че е безчувствено дърво,но той всъщност е мил и нежен.Но това е част от скритата му природа и трябва да положите усилия ако искате да я прояви.

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 09:31 от Ricko7

# 272
  • София
Аз приключих с козирога снощи! Няма да позволя повече да стоя и да ми мълчат с месеци и да не знаят какво искат...да не правят нито една стъпка те, а все другия да трябва. СТИГА ТОЛКОВА МЪКА!

# 273
  • волно калдъръмче
Козирогът има гордост и я пази ревниво. Пряко отношение към нея има страхът му от отхвърляне. Преодолеете ли заедно този момент, той може да се разкрие.

# 274
  • София
Козирогът има гордост и я пази ревниво. Пряко отношение към нея има страхът му от отхвърляне. Преодолеете ли заедно този момент, той може да се разкрие.
Все някой трябва да му помага да преодолее нещо, айде стига! И това мъж на 100години.

# 275
Страхът от отхвърляне се преодолява в гимназиално-студентска възраст. Ако не се отрака дотогава, не става после. Трябва да се научиш рано, че като си строшиш главата, ще ти порасне нова.
Няма наранено его, няма 5 лева. Щом няма кръв- няма фаул.

Моят господин е с Марс в Козирог, и следя и тук. Иначе е силно огнен, и стихийно нямаме много общо.
Венерата му е във Водолей, кофти работа.

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 11:59 от Dez

# 276
Имайте предвид, че много от козирозите са и доста интровертни. Вече зависи и от останалите асценденти, луни, ако асцендента е везни примерно, може да са екстровертни.

Има известна чувствителност, която се прикрива, но наистина сякаш околните не разбират силния непукизъм и мислят, че е фалш.
Козирозите най-често са избрали трудни семейства за родни и имат някакъв бъг от детските години, което още повече засилва чертата на контрол фрийк. Ако това се преодолее навреме, нещата се подобряват после във връзките.

# 277
  • София
Аз явно си падам по мъже със страх от отхвърляне. Вероятно защото и аз имам такъв. И да, от кофти семейство.
Но аз имам нужда да изразявам чувствата си навън и ми е много странна тази интровертност.
Не е непукизъм, пука им яко, разкъсват се отвътре.

# 278
Страхът от отхвърляне се преодолява в гимназиално-студентска възраст. Ако не се отрака дотогава, не става после. Трябва да се научиш рано, че като си строшиш главата, ще ти порасне нова.
Няма наранено его, няма 5 лева. Щом няма кръв- няма фаул.

Моят господин е с Марс в Козирог, и следя и тук. Иначе е силно огнен, и стихийно нямаме много общо.
Венерата му е във Водолей, кофти работа.

Какво значи това, тъй като и моят субект е с Венера и Слънце във Водолей , за мой УжасТ Simple Smile?

# 279
  • София
И аз до колкото го познавам се разкъсва от вътре, но забрави да го покаже.

# 280
Може би е нормална предпазливост, не страх от отхвърляне.
След развод и/или възраст 40, 50+  е друго, не като на 20.

Михаела, за Венера във Водолей се говори, че са си самодостатъчни, обичат да са сами.

Моят от незаинтересованост направо си ме изтърва, но се усети, и сложи картите на масата.

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 12:15 от Dez

# 281
  • София
Не може да има връзка и любов и нещо хубаво с такъв човек. С толкова предпазливост просто не става. Или даваш или довиждане.

# 282
  • София
Емоциите и любовта на земните знаци е много силна и дълбока. Тъпото е, че често си я крият там, в дълбокото.
Правят някой и друг едър жест и после отстъпват.

# 283
  • Тра-ла-ла
Козирозите могат цял живот да прикриват, че са мили и нежни и да стоят като камъни! Кел файда, че все пак са способни да имат чувства, ако никога не ги покажат?! А другата страна пък постоянно да е в чуденки има ли тоя пън чувства или няма... Има ли ме за някава или съм му никаква. Общо взето земните зодии много ги е шубе да не им се разтресе здравата земя под краката. А чувствата правят земетресения Joy

# 284
Аз пък на изблици на чувства изобщо не вярвам. Втрещявал ме е, и умилявал с декларации, а после 3 месеца спорадична комуникация, докато е в родната си държава.

Общи условия

Активация на акаунт