Коледни и новогодишни идеи и декорации 2020 г

• 104 418
  • 1 459
  •   1
Отговори
# 1 155
На мама украсата. Малко нестандартна идея за елхата заради наличието на котка и дете. Вдигната е над телевизора на високо в тази ваза.

# 1 156
Къде ми трябваше, да гледам сайта на Бриколаж - очите ми останаха в едни къщички... Дано успея, да навия благоверния, че имаме много спешна и належаща нужда от тях Joy

Ааа, в Бриколаж се ходи сама и с пълна карта Laughing

# 1 157
chrissy, много над главите ни е украсата в спалнята, около 50см - има висока табла под лек наклон, която се отваря като ракла и чак над нея са нещата. Иначе да, дръвчетата са си тапет, който имаме само на тази стена. Добре, че си постоях вкъщи да забележа, че спалнята "се е утрепала" за скандинадски стил коледна украса, защото е в бяло, няколко нюанса сиво и естествен цвят на дърво Simple Smile
Инч, какви са тези венци - цели коледни приказки разказват!
Вълшебство, имам другия вариант на твоята табела със стрелки (с ice bar, winter bbq и apres ski) от Немски център. Онзи ден от вятъра така тропаше по стената и се преобръщаше на канапчето, че се принудих да я завържа и отдолу за декинга на терасата Simple Smile
За Бриколаж само да "доналея масло в огъня", че си пазарувах последно онлайн, та даже няма нужда и да се ходи Simple Smile

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 15:57 от Анонимен

# 1 158
  • Beyond the stars
[Вълшебство, имам другия вариант на твоите стрелки (с ice bar, winter bbq и apres ski) от Немски център. Онзи ден от вятъра така тропаше по стената и се преобръщаше на канапчето, че се принудих да я завържа и отдолу за декинга на терасата Simple Smile

Мен всичко, което закача навън ми хлопа на вятър, та пак ще го мисля. Може да ги измисля на стойка като знак, но много ми харесаха Simple Smile

# 1 159
Мен всичко, което закача навън ми хлопа на вятър, та пак ще го мисля. Може да ги измисля на стойка като знак, но много ми харесаха Simple Smile
Аз също много си ги харесвам, още повече че сме скиори, а и имаме барбекю и дървен бар на терасата, като посоките на стрелките съвпадат Simple Smile Иначе за закрепяне има варианти. Както казах, аз пуснах едно канапче надолу по стената до пода. Не е много красиво, но като не духа може и да го махам - то все пак тропа при доста силен вятър, иначе не е проблем.
Трябва да се замислим за коледни вятърни звънчета с теб, значи. Аз имам едно, правено от дъщеря ми - много хубаво ми подрънква, обаче е изрисувано със слънце и море. Някой ако е виждал нещо с ледени висулки, да се обажда Simple Smile

# 1 160
Здравейте момичета.  От доста време ви следя и днес се престраших да споделя моите скромни неща. Не са красиви като вашите, но толкова мога. Ще се опитам да кача няколко снимки [/img][/img]

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 17:17 от bobb

# 1 161
  • София
Вълшебство, можеш ли да снимаш скреч картичките и от кой квартал си, ако не е тайна. 😂

# 1 162
  • Beyond the stars
Вълшебство, можеш ли да снимаш скреч картичките и от кой квартал си, ако не е тайна. 😂

ЛяоЛин Grinning Grinning
Иначе доста от нещата ги има в немския център като разцъках онлайн. Та може и картичките Blush

# 1 163
  • София
Мерси, за съжаление ми е много далече, но ще поразгледам в сайта на Немския център. 🤗

# 1 164
Здравейте, ето нещо и от мен. Сякаш тази година не ми се занимаваше много и доста набързо украсих, та има още какво да се желае.

А това е новата ми любима придобивка

# 1 165
Това малък венец за свещник и Коледен венец-собственоръчно правени от мен и детето, домашна работа по технологии и предприемачество - всеки да измайстори каквото успее за вкъщи и да и пратим снимки поетапно как сме  сглобявали.

# 1 166
severnosianie, скоро ли събирахте шишарките? Изглеждат ми много затворени. Може би зависи от сорта им, но повечето шишарки се разтварят от топлината като постоят ден-два вкъщи.

# 1 167
severnosianie, скоро ли събирахте шишарките? Изглеждат ми много затворени.

Да, скоро ги събирахме, малките са от бор, а дългите -от смърч и само такива намерихме.Може би са млади, защто на някак меки, не съвсем вдървени, но свършиха работа.

# 1 168
Да, скоро ги събирахме, малките са от бор, а дългите -от смърч и само такива намерихме.Може би са млади, защто на някак меки, не съвсем вдървени, но свършиха работа.

Те са си много хубави, въпросът е, че като се разтворят след няколко дни, може да се разлепят, ако нямат достстъчно място. Ето виж как изглеждат две еднакви шишарки, преди и след разтваряне.

След като ми се разпадна един таралеж от шишарки Simple Smile , вече ги разтварям хубаво преди да изработвам нещо от тях, освен ако не е за външна украса. Няколко минути в микровълнова или във фурната или няколко дни на топло, вършат работа.

# 1 169
И аз благодаря за идеята за сушените цитруси🌻Снощи направих нещо като играчки,които ще с закрепвни към подаръците.Не успях да ги снимам добре,обаче.Вече ги прибрах в куфара,ама пак се виждат горе-долу.

Общи условия

Активация на акаунт