Коледни и новогодишни идеи и декорации 2020 г

• 104 469
  • 1 459
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Австрия
Тая пък стена зад селцето, все едно нарочно е правена да изглежда като че е снежна. У нас  в хола е повече необработено дърво, тухлички, камина..

Eделвайс, като каза (написа), взех, че и аз се загледах Smile - вярно , така изглежда Relaxed Ама те тез тапети са навсякъде у нас: и на долния, и на горния етаж, не само по стените.. и таванът е покрит с тях, че и в банята също Satisfied - с тях купихме жилището, ненатрапчиви, издръжливи, почистват се лесно, като се наложи.. доволна съм вече 15 години. От своя страна пък много харесвам в дома кътове с камъни, тухли.. дърво.. като настане време за ремонт, съм си наумила някои неща - може да ги видоизменя дотогава, но ще вмъкна вкъщи такива елементи, живот и здраве да е!

Вече няколко пъти се връщам да погледна украсата на Рози и бодли, много ми допада Heart Eyes

А Криси ме разби вече тотално със зимната й гора в банята! Е, и със сладките, ама.. там умишлено бързо-бързо скролнах Smiling Imp Yum

Мерси, Aredhel, къщичките са от миналата година, май от amazon, останалото от тук-от там и по различно време.. но нямаше да ми хрумне да ги съчетая заедно върху поднос, ако не бях видяла идеята в нет-а Relaxed

Затова и темата е много полезна, точно от тук се подсетих за гномовете (бях ги прибрала на друго от обичайното место и.. позабравила):

На Криси опаковачната хартия ще й се стори позната 100% Smile
Първи коледни подаръчета вече получихме, но част от тях поне ще чакат до Коледа Wink

# 1 201
  • Пловдив
История с брокат има вкъщи, но виновници не бяха децата, а мъж ми Simple Smile
Пуснал в пералнята униформата ми, заедно с едни брокатени дрешки на дъщерята... не стига това, ами ги прекарал и през сушилята Rolling Eyes
Доста време си ходех с блестящ камуфлаж Rolling Eyes

Хобитите украсиха елхата вкъщи, а на перваза се мъдрят няколко плюшени играчки с коледни шапки Grinning

# 1 202
  • На острова
Red soul, уникална е снимката с котката, хваната в крачка! У нас дъщеря ми играе ролята на котка - всичко се пипа, премества, размества, бърника.. а не е бебе вече, да речеш. Даже преди малко ми счупи една ръчно правена играчка донесена от далече. Ама бели кахъри.

Иначе и на мен навсякъде ми излизат сушени портокали навсякъде из фийда - харесах една снимка и сега няма отърване.

Пуснахме си Гринч и сме се завили под коледното одеало, което мама ми прати ❤

# 1 203
  • München, Deutschland
Бобб, по-често се престрашавай да пускаш, моля те. Simple Smile Чудесни са ти нещата. Многосе надявам за догодина да запомня гирлянда с двата снопа от топки за догодина, много ми допадна. На мен все ми остават топки в сходни цветове, а пък твоите в една гама много си подхождат, крада идеята. Wink

ПреславаД, ех, знаех си, че ще пуснеш нещо много готино и то така и стана. Много нежен почерк личи, дали няма да те привлека в темата с масите... Smiling Imp

Северно сияние, ех, че готино домашноооо, искам и аз, при нас тогава домашните бяха салата и сандвичи... Готовите тогава още скъпи салати на Кенар изкараха шестици и останаха за почерпка на госпожата, моята на място правена картофена салата изкара 4 или 5 Laughing. И не се притеснявай за шишарките - те се разтварят, но тези тънките все пак по-малко, а и ти имаш достатъчно място накъде да се разтворят. Впрочем, бях правила венец с тези дългите и въобще не се разтвориха със седмици...

Ред соул, чудесни портокали за украса към подаръците, а защо не и към коледната маса после. Приятно изкарване в България. Simple Smile

Дандан, супер е станал Мистър Гномов. Wink

Рози и бодли, събра ми очите! Heart Eyes Ти явно си от хората, които могат да украсят перфектната коледна елха... Аз, при цялото ми старание, никога не успявам. Нито е съразмерна, нито топките ми стигат (имам преееедостатъчно) твоята е като от списание...

Уна, при теб винаги оставам без думи! Страхотно пресъздаване, дух, ръка, подход... Всичко... Лично аз не мога да забравя твоята хелоуинска украса за рождения ден на някое от децата ти минали години... Нито бях виждала нещо подобно, нито дори просъствала на парти с подобна украса... После и милионите неща за пиене, ядене, гризкане, всичките до едно тематични... И тази година всичко, което показа дотук, беше впечатляващо и ти благодаря, че отново се включи. Тайничко се надявах да не ни подминеш и тази година. Wink

Йоана16, имаш много сръчна майка, да ти е жива и здрава. Simple Smile

Дими, Heart, някой ден си мечтая да мога да украсявам като теб и с 2-3 орнамента да мога да разкажа история, както ти умееш. Heart представям си как като вляза у вас и ме посрещат дизайнерски мебели, меки цветове, минималистична, точно премерена украса и дори и една детска играчка няма, която да не е на мястото си! Селцето го помня, толкова е хубаво, че някои момичета го взеха за готово. Simple Smile Надявам се да си напълнила пак с хубавинки и да има нещичко и за теб. Wink Подаръците (видимите) изглеждат вкусни и приятни за дълги вечерни разговори (тези по-течните от тях... Laughing).

Еделвайс, очаквам с нетърпение да видя приложението на сушените портокали. Simple Smile

Добри, чакам някоя коледна плетка, дрешка за чашка или шапчица да покажеш. Знам, че си накупила мат'рял... Smiling Imp

Биляна69, благодаря ти. Чудесни портокалови идеи, жалко, че както и да опитвам, нещо картичките не ми се получават. Но ако "препиша" тази идея току виж станали. Simple Smile

Евхен, лоша си, лоша Grin. Аз се чудех дали да не изсуша вместо играчки... Kissing Smiling Eyes (това ли е подсвиркващото си човече)...

Гея, не се крий. Simple Smile Чакам твоите красоти, надавям с да сте здрави и да сте стигнали до украсяване. Започнахме твоя списък с филми (които намерих) и много благодаря отново за подбора. Heart

-----------------------------------------

Поукрасих отвън, но е бая... еклектично Joy, защото използвах всякакви изостанали украси, последните 4 резенчета сушен портокал и какво ли не още... Мога и по-добре, но сега като почти не излизаме, ги гледам 2 пъти седмично и често казано, не ми се занимава повече за отвън...

Чувалчето се появи в последствие, та го няма навсякъде. Wink

Скрит текст:

Подготвила съм и една нова коледна маса, но ще е утре, че стана късно вече. Simple Smile

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 02:20 от chrissy

# 1 204
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
материал колкото щеш, време няма Sad Sad
на работа е като във война - 1 работи за 5, у дома почти същото...

# 1 205
  • София
Малко от мен

# 1 206
  • Beyond the stars
Оборудвах се с чуден календар, че само таквоз нещо нямам.

# 1 207
сега си вземи и тебешир и си готова.
много ми харесва. Simple Smile

# 1 208
  • Beyond the stars
сега си вземи и тебешир и си готова.
много ми харесва. Simple Smile

То си има бре, лепнат отгоре Grinning

# 1 209
оо, вярно.
аз пък веднага си представих джъмбо тебеширите на змея и ме обзе люта завист.
Simple Smile

# 1 210
Малко ви изтървах, много красиви украси ! Семейство малки тиквички е много сладко.
Днес бавно започнах да украсявам

# 1 211
  • Bарна, морето, сините вълни
Обичаме шаренийка, така че на елхата ни има всякакви играчки, грилянди и т.н. 😁 Детето се забавлява супер много. Heart

Имаме около 15 такива - ръчноизрабтоени. Правихме ги двете с малчо от солено тесто.

# 1 212
chrissy, за ей-такива подаръчета:

# 1 213
  • София
Елхата ни е готова. Тази година темата е "Омагьосаната гора". Много ми харесва. А вечер е магично...

[/img][/img][/img]

# 1 214
Елхата ни е готова. Тази година темата е "Омагьосаната гора". Много ми харесва. А вечер е магично...

[/img][/img][/img]
Леле каква красотаа Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт