Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря коледни украшения във Варна?
Къде мога да намеря дебели коледни гирлянди, освен в AliExpress?
Къде мога да намеря прежда за плитчици наблизо?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря коледни украшения във Варна?
Магазинът KIK предлага коледни украшения, но може да не са налични във Варна. Вместо това магазините Jysk и Pepco също предлагат коледни украшения и са добър избор за разглеждане. Освен това можете да разгледате онлайн магазините на тези вериги, за да видите дали имат налични коледни украшения за поръчка.
-
Къде мога да намеря дебели коледни гирлянди, освен в AliExpress?
-
Къде мога да намеря прежда за плитчици наблизо?
-
Къде мога да намеря термо чаша, която поддържа напитката топла за дълго време?
-
Къде мога да намеря коледни украшения, които подкрепят благотворителна кауза и също така да намеря коледни украси?
- вярно , така изглежда
Ама те тез тапети са навсякъде у нас: и на долния, и на горния етаж, не само по стените.. и таванът е покрит с тях, че и в банята също
- с тях купихме жилището, ненатрапчиви, издръжливи, почистват се лесно, като се наложи.. доволна съм вече 15 години. От своя страна пък много харесвам в дома кътове с камъни, тухли.. дърво.. като настане време за ремонт, съм си наумила някои неща - може да ги видоизменя дотогава, но ще вмъкна вкъщи такива елементи, живот и здраве да е!

. И не се притеснявай за шишарките - те се разтварят, но тези тънките все пак по-малко, а и ти имаш достатъчно място накъде да се разтворят. Впрочем, бях правила венец с тези дългите и въобще не се разтвориха със седмици...
, някой ден си мечтая да мога да украсявам като теб и с 2-3 орнамента да мога да разкажа история, както ти умееш.
. Аз се чудех дали да не изсуша вместо играчки...
(това ли е подсвиркващото си човече)...
, защото използвах всякакви изостанали украси, последните 4 резенчета сушен портокал и какво ли не още... Мога и по-добре, но сега като почти не излизаме, ги гледам 2 пъти седмично и често казано, не ми се занимава повече за отвън...

[/img][/img][/img]