Коледни и новогодишни идеи и декорации 2020 г

• 104 452
  • 1 459
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Bарна, морето, сините вълни
Леле, Уна, вълшебно е! 🥰 ❤️

# 1 216
Уна, приказна е елхата! Пак ще разглеждам играчките, красота!

Трудно се снима огледало, вечер не сe получи, през деня пък е мрачно ))). Гирлянд и мъниста са икейски, шишарки - горски.

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 12:46 от La_Valletta

# 1 217
Уна, La Valleta, разкошно е у вас! Браво!

Аз днес се опитвам да правя играчки от картон. Като се усъвършенствам ще включа и детето. Simple Smile

# 1 218
-soft- -, много красиви играчки! Откъде са картони и каква е технология?

# 1 219
Картоните са от дизайнерски блокчета. От крафт магазин съм ги купувала преди 2-3 години. Много лесно се правят, потърси в ютуб " origami diamond".

# 1 220
  • София
Личи си, че не сме завършили художествената академия, но пък много се забавлявахме. 😄

# 1 221
  • При елфите ...
Тази година украсата ми се случва на порции... когато имам време и сили... Показвам ви коледната ми менажерия... има и нови попълнения...

# 1 222
Още едно приложение на сушените портокалови кръгчета, може и само с тях да се накичи, би станало хубаво

# 1 223
  • München, Deutschland
Нещо новичко от мен. 😃 От 2 дни сме вече с тази подредба. Този плат, заедно с още 1, чакаше от поне 1г да бъде ушит, но чак предните седмици стигнах до машината.

Уна, Ла Валета, Аредхел, прекрасни неща показвате. Heart Eyes

Хубави предколедни дни, момичета! Christmas TreePeople SantaChristmas TreeHeart

# 1 224
  • При елфите ...
chrissy, благодаря... много елегантна е коледната ти украса на масата и елхата...

# 1 225
Вие какви батерии използвате за лампичките. Моите много бързо се предават, вярно, че са тошиба от 50 ст.  Ама на три пускания и стават много рехави...мислех, че е от температурата на село, защоро е по-студено, обаче и на топло е същото. Sad давам сума ти пари за батерии.

# 1 226
  • Пловдив
Аз купувам от Лидл - техните си, които са по 8 броя, вече в кутийка. Издържат доста.
Скрит текст:
Като стане време да прибирам украсата, ще хвана мъж ми, да захвани селцето с всичките му лампи, къщи и прочие централно, че всяка вечер докато насвяткам всичките и... Само още не съм измислила частта с канела и бъдещото позициониране, пък нали идеята ми е, да добавям всяка година къщичка Rolling Eyes

# 1 227
Досега не съм писала тук, но случайно попаднах на темата и реших да се включа.

Украсата вкъщи  (доста по-семпла тази година, заради малкото ми момченце, което обича да пипа всичко наоколо
 Grinning ) -

[/spoiler]

[/spoiler]

И малко ръчно изработени от мен коледни подаръци за семейството.

[/spoiler]

[/spoiler]

Дано съм успяла да поставя снимките в скрит текст Joy

Скоро ще се включа с още направени от мен украси, тепърва започвам да ги правя, на такава вълна съм в момента. Blush

# 1 228
Аз купувам от Лидл - техните си, които са по 8 броя, вече в кутийка. Издържат доста.
Скрит текст:
Като стане време да прибирам украсата, ще хвана мъж ми, да захвани селцето с всичките му лампи, къщи и прочие централно, че всяка вечер докато насвяткам всичките и... Само още не съм измислила частта с канела и бъдещото позициониране, пък нали идеята ми е, да добавям всяка година къщичка Rolling Eyes
И аз купувам техните, обаче след две, три пускания започват да светят не така силно. Вярно, че ги оставям цяла нощ Grinning.

# 1 229
Повлияна от един страхотен коледен венец в началото на темата, реших тази година към стандартните коледни подаръци за семейството да добавя нещо собственоръчно направено.

Скрит текст:

Скрит текст:

Голямо вдъхновение сте!
Светли празници!

Общи условия

Активация на акаунт