Коледни и новогодишни идеи и декорации 2020 г

• 104 416
  • 1 459
  •   1
Отговори
# 1 230
chrissy, много нежна украса! Втората снимка създава романтично настроение.
Light79, чудесни подаръци, добре направени!

# 1 231
  • München, Deutschland
Днес най-накрая стигнах до ъпдейт на зимната градинка 😃, откога чакаха новите растения тези каскадни петунии да им направят място... Тук-таме имам от предни години пролетни луковици, сега сложих и 6 мънички с кокиченца, които си донесох от Бг. За пръв път са и нямам идея дали и какво ще стане, но най-накрая не е така опърпано на балкона. 😃

# 1 232
Благодаря момичета. Темата е толкова вдъхновяваща и заразява с настроение.
Обичам светлените и свещите зимата, когато е мрачно и студено на вън.Носят ми уют и топлина.

Скрит текст:

# 1 233
  • Пловдив
Вие какви батерии използвате за лампичките. Моите много бързо се предават, вярно, че са тошиба от 50 ст.  Ама на три пускания и стават много рехави...мислех, че е от температурата на село, защоро е по-студено, обаче и на топло е същото. Sad давам сума ти пари за батерии.
Аз използвам от тези в Юск и лампичките са ми техни. С таймери за по 6 часа батериите ми издържат от 10 до 16 дни. Десет броя са на цена от 4,50 лева.

# 1 234
Вие какви батерии използвате за лампичките. Моите много бързо се предават, вярно, че са тошиба от 50 ст.  Ама на три пускания и стават много рехави...мислех, че е от температурата на село, защоро е по-студено, обаче и на топло е същото. Sad давам сума ти пари за батерии.
Аз използвам от тези в Юск и лампичките са ми техни. С таймери за по 6 часа батериите ми издържат от 10 до 16 дни. Десет броя са на цена от 4,50 лева.
Да, навън и аз съм сложила тези лампички с таймер, но вкъщи имам едни китайски с елхички и те мигат и са различни цветове и може би това ги кара да се изтощават бързо.
На юск съм много доволна от нещата, лампичките ги вали дъжд, сняг, пече ги слънце - домързя ме да ги прибера и почти цяла година са били навън в градината, не са мръднали.

# 1 235
  • Карлово
Днес най-накрая стигнах до ъпдейт на зимната градинка 😃, откога чакаха новите растения тези каскадни петунии да им направят място... Тук-таме имам от предни години пролетни луковици, сега сложих и 6 мънички с кокиченца, които си донесох от Бг. За пръв път са и нямам идея дали и какво ще стане, но най-накрая не е така опърпано на балкона. 😃
Скрит текст:

Много карсив балкон .

# 1 236
chrissy,  аз отдавна се простих със сакъзчетата.

Имам въпрос - колко често ги поливаш?

По темата, вчера бях в този магазин.

Рай за почитателите на всякакви дрънкулки, не само коледни. Понакупих това онова, но не съм снимала. Ще покажа по - късно.

# 1 237
Откакто бяха малки децата и имаха играчки, с които батериите вървяха като топъл хляб, имаме няколко зареждачки и комплекти презареждащи се батерии, та тях ползваме за всичко. Обаче не светят целодневно укрсите, само вечер (макар че е толкова мрачно денем, че спокойно могат да бъдат пуснати). Но и повечето неща са на ток у нас като гледам.

# 1 238
  • Deutschland/HE
Pipi,  много ги харесвам аз сестрите Simple Smile За първи път ги видях в Дания и за мое щастие вече има два близо до нас в Германия. Винаги излизам с по нещо от там.

# 1 239
  • München, Deutschland
Pipi, досега месец и 1/2 седят долу до парапета на балкона, порастнаха вече с 1/4-1/3 и само веднъж в началото ги полях... Но тук е влажно, знаеш, вали през ден...

Ккаъв е този магазин? Никога не съм го виждала, но и не обикалям магазини толкова...

# 1 240
  • USA
Приказни са ви украсите, момичета Heart Eyes
Аз тази година съвсем скромно и без истинска елха.

# 1 241
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
съвсем истинска си е. Simple Smile много ми хареса.

# 1 242
  • При елфите ...

Скрит текст:

[/spoiler]
Всичко многооо ми хареса...

# 1 243
  • Някъде там

Приказно ти е.

# 1 244
Супер е! Много ефирно!

Общи условия

Активация на акаунт