Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 63

• 82 006
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Аз пък нищо уау не усещам...

# 391
Аз съм доволна от това олио на  Wash and go:
Скрит текст:

Както и от това на Гарние:
Скрит текст:
И двете са леки, не омазняват и не утежняват, ухаят приятно. С нормална коса съм, с много, но мек и тънък косъм.

# 392
най-, най-, най-любимо ми е долното олио от дрогерийните:

на шаума също не е лошо:

Скрит текст:

# 393
Ползвала съм олиото на Шаума, за мен не е нищо особено - олио като всяко друго на пазара.

# 394
  • някъде под слънцето...
От бюджетните олиа харесвам тези

От небюджетните най недоволна съм от това

# 395
От никое олио или кристали не съм виждала кой знае какъв ефект. Просто залагам на маски и спрях да купувам такива неща, хабя ги много бързо а ефекта е много малък за мен.

# 396
преуошът, балсамът и маската не изключват кремообразен финиш и/или олио - особено за по-изтерзана коса

# 397
  • Пловдив
Взех си олиото за коса на Шаума! И съм удивена. Това олио слага в джоба си сума ти профи продукти,които съм имала. А аромата е разкошен. Само 2-3 капки и косата става чудна.

И аз така се впечатлих от това олио. От лятото го ползвам. Аз слагам към 5 - 6 изпомпвания.

# 398
На мен повечеми харесват на Линеа био ампулите с Арган.Това на Шаума нещо не е моето.
Но ще пробвам и това,за което писа Бубанка

# 399
  • Deutschland
И на Биофарма кристалите не са лоши

# 400
  • Пловдив
Кристалите за коса с арган на Виктория Бюти също са много хубави.

# 401
Олиото на Шаума предизвика любопитстното ми
На мокра или суха коса се слага?
И предполагам не замества балсама без отмиване?

# 402
  • Пловдив
Олиото на Шаума предизвика любопитстното ми
На мокра или суха коса се слага?
И предполагам не замества балсама без отмиване?
Аз го слагам на леко подсушена коса. Не замества балсам без отмиване, аз редовно комбинирам балсам/крем/мляко без отмиване с различни масла за коса. Или с кристали. Понякога даже след балсам и масло на влажна коса, когато косата ми стане полусуха, прибавям и кристали. Сигурно зависи и от косата, моята е гъста и дълга.

# 403
Здравейте! Имам въпрос,за консистенцията на маската,към тези които са я ползвали . Маската стой на дрожди(на бучки) не знам дали е нормално,за пръв път виждам такава peel off маска и не съм запозната като цяло със марката и малко ме е страх да я изпробвам без да знам,че всичко е ок. Маската е в срок на годност,но тези дрожди в нея нещо ме притесняват да не би нещо да е развалена. Има също дака доста силен мирис,не мога да определя на точно какво... много моля тези който са я пробвали да ми кажат дали си е такава самата маска или на мен нещо ми се е паднала некачествена 😄 благодаря
 Предварително       

А каква е маската, на коя марка? Как да познаем дали по принцип си е така или на вас се е случила такава(евентуално проблемна)?

Gabrini е марката,бях го написала в заглавието на темата.

# 404
Кое има по-добро действие, кристалите за коса или това олио?
Чудя се кое да си взема кристалите на Виктория Бюти с арган или това олио на Шаума. Или пък и двете, но доколкото знам са много икономични.

Общи условия

Активация на акаунт