Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 63

• 82 018
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Sl-знаеш, че и в други теми са те нападали и не само теб. Има хора, които живеят, за да нагрубяват и тормозят, това ги радва. Затова мисля, че не трябва да си така категорична, че няма да даваш повече разяснения, защото има и дами, които са добронамерени и не трябва заради другите да са наказани. Hug

# 481
Е, защо те да плащат за преглед и рецепти за крем, след като някой друг е платил и може от него да я изчопкат Grinning
Напоследак пробвам няколко очни линии, и много ми се иска да добавя тук една, но не мога да си харесам. В момента имам на Essence the dip eyeliner, но е ужасна, не се нанася лесно, и като засъхне става графитен цвят.
Много харесвам маркера на мейбълин, но не купувам неща от тази марка, някой има ли препоръки за хубава очна линия от веган марки като катрис или есенс?

# 482
Sl, я си свиркай и да не ти пука. Винаги си давала добри съвети и насоки, споделяла си ценен опит и рутина и се надявам да продължиш да го правиш за тези, които ценят това, което споделяш. Hug

# 483
  • някъде под слънцето...
Благодаря дами Heart
Скрит текст:
Не се тормозя, нито се обиждам, отдавна не ми пука, по скоро ми омръзна да се налага да минавам в обяснителен режим
Не е въпроса за пари, а  всеки да получи адвкватен за неговия проблем медикамент.
То е като да кажа , че съм пила еди какво си лекатство за еди какъв си проблем, и всички, които си мислят, че имат точно същия проблем, вместо да отидат на лекар да си самопредпишат лекатството.

Рецептата съм  я  преписла и пуснала във форума още през  септември 2010 годна.
И който се интересува може да я открие.
Не виждам причина да държа при мен  оригинала. защото  тук  не признават български рецепти.
Разбираемо да не помня името на лекар,  който ме е прегледал еднократно преди толкова време.
Вчера имаше дами, които ми писаха на лично, та рових поне  час за да си открия точния пост , където съм я преписала, за да им го препратя.
Препратих им и линка за клиниката, който една фея от форума ми беше пратила тогава.
Десет години не са малко време и при положение, че проблема е  бил решен, е нормално, човек да има бегъл спомен за даденото събитие.

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 13:06 от sl

# 484
Sl, винаги си помагала със съвет, мнение, информация и с каквото си могла, не обръщай внимание (изтървала съм какво е станало), по-важното е, че имаш нашата положителна енергия  и отношение, всъщност форума е за това да си помагаме взаимно.

# 485
Аз ще помоля за съвет. На 23 съм и забелязвам появата на торбички под очите.. какво да ползвам Sad

# 486
Сън, достатъчно вода и по- малко стрес Simple Smile Все евтини продукти :Р

# 487
  • Седмото небе
Охлаждащи компреси, може и домашни. Както и ако искате да е козметичен продукта-някой лек и свеж охлаждащ гел. Не е нужно да е нещо скъпо.

# 488
Аз ще помоля за съвет. На 23 съм и забелязвам появата на торбички под очите.. какво да ползвам Sad
Студени резенчета краставица сутрин

# 489
Аз имах в студентските години,когато не спях,учих,работих вечер и пиех доста алкохол,ма тскъв тренинг добих  Joy.Сън,вода ,студени краставици и пакетчета чай слагах,но забравих какъв беше.

# 490
  • София
Има един ролон на Балеа, мъжки, с кофеин, идеален е за целта. Дръж го в хладилника.

П.П. Нещо не успявам да намеря снимка.

# 491
  • Mediterraneo
Този?

Или този

# 492
  • София
А, да, точно този е, първият Simple Smile

Всъщност, като гледам състава и вторият би трябвало да свърши работа, но аз съм ползвала първия и имам впечатления само от него.

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 17:29 от milenaka

# 493
Чай от лайка - охладени за няколко минути пакетчета на очите или напоени в чая и охладени памучни тампони вършат работа за торбичките. Може и зелен чай. Краставичките - също. Както и всеки околоочен гел, съхраняван в хладилника за по-добър ефект. Охладени лъжички също вършат работа. Кофеиновият серум на The Ordinary.
Сън, вода и без алкохол също, разбира се и съвсем не на последно място.
Все пак, ако човек си е предразположен, от торбички и кръгове спасение няма, каквото ще да слага. Просто с някакви мерки положението е по-добре, отколкото без грижа.

# 494
Много благодаря на всички!:heart:

Общи условия

Активация на акаунт