Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Проблем със свекърви

 • 4 654
 • 76
 •   1
Отговори
# 45
 • Мнения: 12
Да не би и детето да има психични отклонения,а ти да ги бъркаш с тъга?
Не, детето дори се развива много добре

# 46
 • Мнения: 15 158
Питаме защо го допусна, а не защо не го махна.

А да разбера постъпки като твоите просто не мога.

# 47
 • Сф
 • Мнения: 5 571
О, айде стига. Че то като ги няма свекървите ти, току виж те удушил насаме щом не се контролира.Много е грозно , че вмъкна това за насилието.Има хора , които наистина са го преживели и имат нужда от помощ, а ти откъде почна с лигавенето и ни в клин ни в ръкав това, мимоходом, като между другото нещо незначително.
Ами пий си хапчетата, това е най- малкото което мога да кажа за теб, не си добре с главата.

# 48
 • София
 • Мнения: 50
И ти ще му родиш още едно дете???? - ЕВАЛА! Това твоето е висша форма на мазохизъм! Човек каквото сам си направи ....
Детето не можах да махна, може да е мазохизъм, но просто не можах да отида и да го убия
В 21ви век има достатъчно методи за предпазване от нежелана бременност! Честно, не искам да съм лош пророк, но не виждам във вашият случай светло бъдеще! Желая ви късмет въпреки всичко!

# 49
 • Мнения: 26 093
Като те дразнят свекървите,майка ти да ти купи голямо жилище и да вземе да ти гледа детето по-хубаво от свекървата.Да ти готви и да ти носи с тенджерата и тавата.
Ами, тя точно се чуди дали да не отиде при мама. Уж възрастен човек, а се чуди при коя мама да се примъкне.
Може би трябваше да разкрия някои детайли, като например че мъжът ми има агресивни прояви и нервни изблици. В дом,в който майката и бабата винаги намират вина в мен, защото не си мълча, когато той ме нарича "боклук"', докато ме държи за гушата. Винаги са били в позицията, че трябва да му се мълчи, че да не стане по-зле. На мен вече 3ти психолог ми казва, че именно те двете са главните виновни за неговите агресии.
Аха, той те нарича "боклук",докато те държи за гушата, но на теб проблемът ти е, че свекървата глези внучето. А поне един от тримата психолози каза ли ти какво на теб не ти е наред, че си се навила да раждаш второ дете на тоя питекантроп? Ти или си изключително тъпо парче, или не те бива и една пързалка като хората да съчиниш.

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 21:46 от thewishmaster

# 50
 • Мнения: 3 901
Пускаш пост, ей тъй на, между другото, за насилието, упражнявано върху теб и следващият, който трябва да ни убеди, че свеки е превъплащение на чистото зло е е как тя храни детето, докато ти се скатаваш в стаята си?!?!

# 51
 • Мнения: 2 977
Да е удрял или душил детето? Как точно разбра, че детето страда за него?
Не го е удрял , но е хвърлял неща около него и е викал, за жалост
Когато се разделим детето изпада в особени състояния, личи че тъгува, плаче за нищо
Ти си нещастна, детето и то в този филм, и остави второто? Евала!

Защо си с този мъж?

# 52
 • Мнения: 8 825
Такива тролове ще накарат и най-ревностната и по женски солидарна феминистка да си помисли, че жените наистина си го просят.

# 53
 • Мнения: 5 223
Значи, вие живеете при родителите на съпруга ти, и не стига, че си се нанесла у тях, забременяваш и по цял ден лежиш, на всичкото отгоре се дразниш, че ти гледат детето? Еми много нагло... Ако искаш да си развалиш отношенията със съпруга ти и семейството му заради капризи се изнасяй при вашите. Но с малко дете и още едно на път +проблемна бременност, аз бих си седяла на трибуквието и бих се радвала, че обичат и обгрижват детето ми.
  Нали му е родила дете,защо веднага трябва да работи???
Къде прочете нещо за ходене на работа?

# 54
 • Мнения: 534
Направо си хващай детето и при родотелите. Ако е така, както го описваш, все по-зле за теб, за вас, ще става.
Успех, дано намериш правилният начин, тези деца имат нужда от психично здрави родители.

# 55
 • Мнения: 537
Ти оправдаваш мъжа си, нещо повече- ти не го намираш за нередно, а си вперила поглед свекърва ти, че била мълчала, докато те държал за гушата. Ами жал ми е за тези деца. Много ми е жал. Ще ги изкривиш ментално, ако вече не е започнало. Няма да ти дам съвет. В теб самата има достатъчно грешки, за да няма смисъл от съвети. Винаги съм вярвала, че едно дете вади на показ най- доброто у нас. В теб какво е на показ няма нужда да ти казвам.

# 56
 • Мнения: 465
Може би трябваше да разкрия някои детайли, като например че мъжът ми има агресивни прояви и нервни изблици. В дом,в който майката и бабата винаги намират вина в мен, защото не си мълча, когато той ме нарича "боклук"', докато ме държи за гушата. Винаги са били в позицията, че трябва да му се мълчи, че да не стане по-зле. На мен вече 3ти психолог ми казва, че именно те двете са главните виновни за неговите агресии. Това именно се опитах да обясня е и отношението към моето дете. Да не плаче, да му се угажда за всичко, да се свърши всичко вместо него. Така става човек, който не се е научил да обработва емоциите. За дете на 2 и нещо, което сега проявява характер е важно да се поставят граници. Когато имаме проблем и с детето и със съпруга мивинаги се изказва мнение и се дава неискан съвет, което на мен ми пречи. Едно е да делим една къща, друго е семвйните отношения и възпитание на детето. Когато съпруга ми крещи и чупи и тряска врати, както казва бабата "за това си има причина". Все едно "ти го провокираш". Аз за 10 години не съм го нагрубила никога и не съм изпадала в истерии, а какво съм преживяла с него. Но сега имам още 2 срещу мен!
И ти се се запритеснила за размера на жилището и за свекървата????? Дано си ме разбрала.

# 57
 • някъде в орбита...
 • Мнения: 2 161
Когато се разделим детето изпада в особени състояния, личи че тъгува, плаче за нищо
Намирам го за напълно нормално поведение, когато толкова малко дете е с един сбъркан родител и с един чисто неадекватен родител.

Постовете ти са толкова от нищото, че направо не схващам някаква логика във всичко това. Като се започне с агресивен съпруг и странни отношения, мине се през липсата на каквато и да е мисъл относно правенето на деца, та се стигне до съгласието ваше жилище да финансира неясно чуждо бъдеще до като вие окупирате свекинската територия...

# 58
 • Мнения: 537
В другата тема едно порастнало дете коментира неадекватните си родители. Спрете се овреме.

# 59
 • Мнения: 8 601
Той те нарича боклук,хваща те за гушата,крещи,чупи и блъска врати,а ти казваш,че бабата и свекървата са проблема ти?
Ами,не.
Мунчо е проблема.Той те подлага на физически и психически тормоз.
Ти си жертва на домашно насилие .И детето ти също.Общи условия

Активация на акаунт