Модни консултации - 49

• 42 664
  • 789
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Ох, като видя нещо подобно на Air force  и се сещам, че дъщерята носи такива и вече са на баница. Така че Пумата - по-елегантна е.

# 391
И в крайна сметка е и до калъп и до крак, защото сега се вторачваме в детайли, които с лупа да ги търсиш, но ако в крайна сметка този вид обувка не брутално удобна за купуващия може да е най-съвършено изпипания и красив и стилен патък и пак няма да бъде носен.

Моите крака например силно предпочитат калъпите на Аdidas, понякога Nike, рядко Puma, с New Balance имам love-hate relationship (а те са ни местни), Asics много обичам и рядко връщам, ако ми е харесал дизайна.

Супер любимите на всеки американец и популярни Convers моите крака откровено ненавиждат, италианските Superga са ми на кантар, от Ecco мога да нося почти всичко. Онзи ден се ядосах страшно, защото си бях купила и оставила за есента много симпатични маратонки на Sorel и обувайки за ги първи път (защото през Август дори не ги пробвах) установих, че са ми ужасно неудобни, въпреки, че имам сандали със същата подметка, които са ми ужасно удобни. Добре , че имах още 2 дни да ги върна и ги засилих към пощата със шутове!

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 16:41 от Agent Provocateur

# 392
Глас за кецките на Пума, въпреки че съм по-голям фен на Найк по принцип.  Satisfied

# 393
# 394
Пумата. Не знам за каква цел ги искаш точно, но сякаш е по-съчетаема и с рокли. Найковете ми идват твърде спортни.
Бях си харесала един Адидас, около 130 лв и все го дебна. Преди малко влизам в аутлет на марката и го виждам за 69 лв. Егати разликата.

# 395
  • Mediterraneo
И в крайна сметка е и до калъп и до крак, защото сега се вторачваме в детайли, които с лупа да ги търсиш, но ако в крайна сметка този вид обувка не брутално удобна може да е най-съвършено изпипания патък пак няма да бъде носен.

Моите крака например силно предпочитат калъпите на Аdidas, понякога Nike, рядко Puma, с New Balance имам love-hate relationship (а те са ни местни), Asics много обичам и рядко връщам, ако ми е харесал дизайна.

Супер любимите на всеки американец и популярни Convers моите крака откровено ненавиждат, италианските Superga са ми на кантар, от Ecco мога да нося почти всичко. Онзи ден се ядосах страшно, защото си бях купила и оставила за есента много симпатични маратонки на Sorel и обувайки за ги първи път (защото през Август дори не ги пробвах) установих, че са ми ужасно неудобни. Добре , че имах още 2 дни да ги върна и ги засилих към пощата със шутове!

Абсолютно е така! С Конвърс не се погаждам, Суперга се оказаха абсолютно удобни, неочаквано за мен. Адидас рядко ми пасва, което се отнася и за Пума и Найк, между другото. Скечърс нося много, а Рийбок са новата ми любов, така добре си паснахме!
Още повече ме разколебахте. Продължавам да търся. На живо в един аутлет харесах няколко модела, но бях боса и нямаше как да меря.

# 396
На мен рийбок ми лягат като чорап, след тях са ми адидас. С найк се спогаждаме само при някои модели. Пума удобна досега не съм имала, все са ми широки моделите и някак дървено ми седят на моя крак.

# 397
За Пума съм. Фен съм им.

# 398
  • Бургас
Пумите ми харесват повече.
Дам, и на мен супер са.

# 399
  • София
Оф, аз не мога да кажа с чисто сърце, че с тези, с които бягам ми пасват идеално, защото от модел до модел (Saucony Kinvara) имат разлика - при последните например има едно стесняване на подметката, което не че не ми е ок, но съм свикнала с по-широчки. Но и аз си тичам немалко, де.

# 400
  • Пловдив
С две ръце за пумата, къде я гледаш, че много ми хареса.

# 401
  • Mediterraneo
В испанското Заландо, 33 евро е, цената е супер.

# 402
Жестока е Пумата!

# 403
Още едно + за Пумичките 🤗
При другите ме дразни жълтата подметка...

Агент +++ за мнението 🤗

При мен Найки и Адидас са ОК, от Пумите нещо ме болят краката, от Ессо съм много доволна, както и от Onitsuka Tiger... Сега съм в изпитателен срок с New Balance и към момента са ми много удобни. Струва ми се, че и имат добро сцепление, понеже не се пързалят след дъжд.
През лятото се родих с Адидаските (от плетените с Cloudfoam стелка).

# 404
  • Някъде там
И от мен глас за пумата  .
Благодаря за мненията за "каскета"
Този от снимката го показах като модел .
Не бих дала 50 лева за каскет Grinning .
Търся си такъв цвят за да мога да го съчетавам със всичките ми дрехи.
Какво мислите за тези боти и тези Избирам боти за моята тийнка .
И също така да попитам носите ли якета тип риза ?
Много се колебая дали да си поръчам това

Общи условия

Активация на акаунт