НОЕМВРИйчета 2❤2❤ - ТЕМА 8

• 42 103
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
Лилиии, с теб сме момиче! Бързо, леко и безпроблемно да излиза! Чакаме новия член на групата! 💋💖💞

# 661
Леле какво направихте вие тая нощ бе. Хайде леко и безпроблемно да мине всичко.
Лили успех днес и много сили (няма значение, че няма да е ноемврийско бебе).
Дебна често за ъпдейт и тук и във фб за нови бебечета.

# 662
Лили, Леко и безпроблемно да мине и да излиза по-бързичко да не те мъчи 🤪

# 663
Лили,успех миличка!
Днес се връщам от лекар, ще раждам секцио. Как ви определиха кога да ви е секциото? Казаха ми в деня на секциото гладна и жадна (чудя се как ще издържа). Надявах се,че при секциото няма клизма 😂😂😂 ама ще има. По принцип на болничния лист ми пише 20сти ноември,а лекаря ми казва термин 15сти. Секциото ми го назначи за 9ти. Четох,че секциото се планира 10 дни преди термина. Дали ще е проблем ако искам секциото до е на 12сти? Майка ми е рожденичка тогава.

# 664
Деси моя термин е за 5ти и ако в понеделник няма вече промяна и разкритие ще се наложи да го вадим секцио. Аз също се попритесних, понеже знам, че ги правят 10тина  дни преди термин, но лекарката ми каза, че не е проблем, може даже да изчакаме и няколко дни след термин. Въпроса е да е свободен лекаря.

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 14:19 от Cve7i

# 665
Аз трета вечер подред бях с контракции на 10-12минути ,продължаващи час час и половина,но спиращи после. Все си викам дойде момента,да ама не. Стискам кълки да станат поне постоянни на 5минути, но ги имам само вечер ,а не през деня и то 10минутни :/. Искам вече бебка да излиза,че тежи но и е рано чак 22.11фми е термина

# 666
РоЗи, дано мъжът ти леко изкара ковида. Наистина тежка година, но след труден период, идва светъл и успешен период!

Лили, леко раждане! Simple Smile

Дух, кръвното ми е сходно на твоето. Кардиологът онзи ден ми каза по-добре да не пия нищо, а да търпя да ми премине.

# 667
Бях днес на преглед. Нямам никакво разкритие, шийката е мека, но още назад. Нормално, аз нямам контракции, по принцип имам време до термин. Надявам се, че ще си тръгне самичко. Днес е 30ти,терминът ми е на 6.11,така че не съм се отчаяла.

# 668
Рейнбоу и аз съм така, направо ще се побъркам.. Чакам понеделник за преглед отново и тонове, ако няма промяна искам секцио вече. На последния преглед така ме разчовърка моята, че си викам аха да станат нещата тая седмица - ма не. При мен обаче не каза, че шийката е мека, а само, че още не готова. Не ги знам как ги мерят с ръка, очаквах с ваг. ехограф.

# 669
  • София
И аз идвам след преглед. Нямам разкритие, но имам контракции, които аз обаче не усещам. Малко е притеснителното това 🤔🤨
Имам 10 дни до термин, едва ли ще ги дочакам като слушам...

# 670
LiFI, честита да е Естел! За скромните 2 килограма ще кажа само, че диамантите обикновено идват в много малки размери. Та в този ред на мисли да е винаги ценена, обичана, обгрижвана и желана. Да расте здрава и щастлива!
LadyMiau, лелее, момиче! Ми ти си родила Калоян съвсем отгледан! Да бъде здрав и силен, мъж като канара! Да е щастлив, обичан и успешен! ❤️💞💖
Дух, не се шашкай! Как пък ги изчислиха точно 100гр,а не се усъмниха, че има грешка в измерването?! За сто грама буквално разликата е една точка в измерването по екрана. Понякога има леко задържане в растежа на бебоците в 9ти месец. Не се шашкай излишно-баш на края си, пък и да е свалил малко-тамън по-,, елегантно,, ще излезе. 😉😉😜😏
Да ви кажа това със,, смъкването на корема,, ми е много любимо Simple Smile. Предния път коремът ми буквално се свлече (усетих го 'щото) преди първия напън за раждане. А сега уж бебето беше слезнало, а на една от контракциите реши, че няма да излиза и се качи толкова нагоре, че след час бях с пълно разкритие, силни контракции и никакви напъни, защото чакахме господинчото да се накани да слезе... 😂 Момичета, малко остава!
Gerta, а като ме приеха във вторник в болницата за планово секцио и при прегледа - нито имах разкритие, води в норма, плацента свежа... Ако трябваше да чакам до термин или да си тръгне за естествено, щях направо първолак да родя Grinning

# 671
LiFI, честита да е Естел! За скромните 2 килограма ще кажа само, че диамантите обикновено идват в много малки размери. Та в този ред на мисли да е винаги ценена, обичана, обгрижвана и желана. Да расте здрава и щастлива!
LadyMiau, лелее, момиче! Ми ти си родила Калоян съвсем отгледан! Да бъде здрав и силен, мъж като канара! Да е щастлив, обичан и успешен! ❤️💞💖
Дух, не се шашкай! Как пък ги изчислиха точно 100гр,а не се усъмниха, че има грешка в измерването?! За сто грама буквално разликата е една точка в измерването по екрана. Понякога има леко задържане в растежа на бебоците в 9ти месец. Не се шашкай излишно-баш на края си, пък и да е свалил малко-тамън по-,, елегантно,, ще излезе. 😉😉😜😏
Да ви кажа това със,, смъкването на корема,, ми е много любимо Simple Smile. Предния път коремът ми буквално се свлече (усетих го 'щото) преди първия напън за раждане. А сега уж бебето беше слезнало, а на една от контракциите реши, че няма да излиза и се качи толкова нагоре, че след час бях с пълно разкритие, силни контракции и никакви напъни, защото чакахме господинчото да се накани да слезе... 😂 Момичета, малко остава!
Gerta, а като ме приеха във вторник в болницата за планово секцио и при прегледа - нито имах разкритие, води в норма, плацента свежа... Ако трябваше да чакам до термин или да си тръгне за естествено, щях направо първолак да родя Grinning
Аз на жени като теб им казвам мъжки майки-юнашки! Баба ми е родила вуйчо ми 4.8кг, отгледано дете! Аз не успявам да ги,, охраня,, така с кофти плацентите си.

# 672
rave кошчета имаше днес 3 или 4, намират се накрая на магазина при пробните на най ниския рафт. Аз да се похваля, че си открих в лидл още една нощница от тези с копчетата отпред съм супер доволна 😁

# 673
Разкритието се мери с ръка! Моята шийка все още била назад. Не ме е натискал много докторът, наистина само провери човекът, а аз се притеснявах. Не, че вече не е време, ама няма нужда от излишно човъркане. После 20 мин тонове, нито една контракция. Във вторник ще ходя пак да видим как е положението, дано започнат вече тези контракции, че не искам принудително раждане.

# 674
  • София
Леле, момичета, направо не мога да насмогна да изчета. Тъкмо реша да се включа по някоя тема, а докато стигна до последния коментар тя отдавна е приключила 😁
Честити нови бебоциии, здравички да са!! 😍
Ро3и, стискам палци всичко да е наред и да не го разберете този Ковид изобщо.

Моя корем си е много високо, чак докторът онзи ден на тоновете се шашна, че никъде няма сърдечен пулс и ходихме да търсим мадамата на ехографа. Накрая се оказа едва ли не при далака и АГ-то каза, че толкова високо тонове никога не е записвал. Явно си й е добре високо, макар че при всяко сядане, на мен буквално ми се забива в ребрата.
Планирахме секцио по желание, макар че  , явно, за да има основателна причина, на последния преглед мадамата се беше засилила да се върти седалищно и тук да попитам - вече на няколко места чета, че трябва да си вземем свещички за обезболяване , ама аджеба там не ти ли дават? 🤔
Ще раждам в Шейново, родилите там мами могат ли да споделят дали обезболяват достатъчно, необходимо ли е аз да се запасявам със свещички от аптеката?

Общи условия

Активация на акаунт