Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 402

• 39 874
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Марианче, Оскара го даде Аниста мисля 🙂, обаче и аз ще дам, и на Енгин и на Неслихан, не съм гледала толкова хубаво представление отдавна 👏👏👏

И един рейтинг, който очаквах 👍

А тука какво да говорим 🥇🏆

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 10:31 от araselia

# 136
  • Pleven, Bulgaria
Добро да е утрото и от мен,момичета.Аз още миналата серия се хванах за сцената в мезкитата,така че снощи се чувствах подготвена.Но тя се оказа повече!!!
Араселия,съгласна съм на 100% с теб.Такъв спектакъл заслужава всяка награда и най-вече възхищение.Божеее,Енгин и Неслихан наистина могат да дават уроци по акт1орско майсторство!!!Просто са страхотни.Гледаш единия,гледаш другия и се чудиш за кого да се вълнуваш по-напред.След първи епизод, снощният беше този,който ме държа за  гърлото през цялото време.
Не вярвам да са излетели Наре и Мелек.Не вярвам Санджар да убие Акън,въпреки,че той го заслужава.Този,който не заслужава да лежи в затвора за убийство е Санджар.И се надявам,че Наре,която подозираше нещо,ще е тази,която ще спре Санджар.Нека си получи заслужена присъда Акън от съд,нека Санджар не цапа ръцете си в кръв.
Заради Мелек Санджар и Наре забравиха всичко,по-точно оставиха всичко на заден план.Наслада за окото беше да видим толкова много смях,прегръдки и щастие,като истинско семейство.Не сме свикнали да ни глезят толкова сценаристките.Най-после насред всичката мъка и драма ни показаха искрица щастие.Но това бяха откраднати мигове щастие за Санджар.Как ги събираше като скъпоценни зрънца....едно по едно.....и кулминацията.....Обичам ги толкова много,че ще ги пусна на свобода!!Санджар се спазари със своя бог за живота на детенцето си,както и за този на своята птичка,защото без Мелек тя загиваше.Е,той също загива без тях двете,но е мъж,ще търпи,освен това смята,че заслужава наказание!А Санджар е мъж на честта,когато обещава,се врича и обрича и няма връщане назад.Нека те да са щастливи,да не се разделят,да няма опасност за тях...Боже,дори и сега ми се наливат очите,честно!
Чакам с нетърпение буквичките.
Имайте спорен ден,сладурки!!!

# 137
  • Пловдив

Ето и подробният анализ: 3, 7, 4 място - в трите групи нагоре.

# 138

Рожденият ден на Санджар - много подходящо място за отпразнуване и хубави пожелания.
Той ги изпраща, а те му желаят да е щастлив, при все, че Санджар винаги е казвал, че  без Наре не може да живее, а без дъщеря си умира...
Много трогателно, много великодушно - тортичка преди раздялата. Супер!
Лично аз не се радвам на тази сцена, а ми стои някак унизителна спрямо Санджар. Той обаче явно е щастлив, че въобще са се сетили... остава да започне да повтаря  и  "tamam"/добре...

# 139
Здравейте мили момичета! Hug
Благодаря за превода на фрага! Flowers Hibiscus
Я вижте вие госпожа "майката", превъзмогна гордостта си и прегърна Наре, като скъп член на семейството си! Дано започне да се осъзнава тази жена, какви ги е натворила, дано не попречи на любовта между Каврук и родната си дъщеря!
И според мен Наре няма да замине и си мисля, че Мелек ще я накара да остане! Това дете, освен че носи ангелското име, наистина е един ангел, но от такава силна любов между родителите, може да се роди само ангелче!
Признавам си, че снощи под силата на яда си, исках Акън да полети от скалата, но сега поуспокоена вече смятам, че сте прави-защо да си цапа ръцете Санджар с неговата лоша, мръсна кръв, по-добре да го затворят в някоя психиатрия и там да остане до края на дните си!
Обачееее... Менекшетооо,.... Менекшетоооо....е тази е по-зле и от Акън, яко си я кълве щъркела тази, пък и простаааа, простаааа, как си представя всичките филми в които се вкара-ум не ми го побира! Че то тъпия и брат има повече акъл от нея на моменти!
За снощната серия, писах още на онлайна, страшно ми хареса, а Енгин и Неслихан...ей, Бога ми, тези хора играят като зверове! Как да не ги обича и обожава човек, така те вкарват в играта, че губиш реалната представа, че това е само един филм! А малката Берен-страхотна, достоен техен партньор, от сърце и пожелавам успешно развитие в актьорската игра за в бъдеще, да настигне Енгин аби и Неслихан абла, че и повече!!!
Мили мои момичета, тези дни ще се включбам по -рядко, не че до сега съм била много активна де Stuck Out Tongue Winking Eye но както писах снощи предстоят ми куп изследвания по болници, чакам снахата, синът и внукът си, който обожавам да ми дойдат на гости, искат да бъдат до мен, докато чакам "тежката" дума на докторите!
Мили момичета, от сърце ви пожелавам да бъдете много здрави, пазете се, бъдете добри, срещайте само добро, обичайте, бъдете обичани, и прощавайте, защото хората сме различини, всеки има своята истина, и трябва да се опитаме да го разберем, само тогава ще бъдете наистина цели и щастливи!
Намерих ви много отдавна, преди много, много години, само мога да съжалявам, че по-рано не се присъединих към вас, но както казват: "По-добре късно, от колкото никога!"
Имайте един ден, такъв, какъвто вие искате да имате! Нека той ви донесе това, което вие искате да ви донесе!
Обичам ви! Има за какво! Аз си го знам!
Gift Heart Gift Heart Gift Heart

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 17:42 от НиМуКа ТеЙоКе

# 140
Здравейте,

Аз съм за, Акън/поръчителят/ да отиде в затвора заедно с Менекшето/извършителят/...

Е, естествено Акън трябва да я предаде, защото за Гюлсие е по-важна сестра и, отколкото Санджар и Мелек...

НиМуКа ТеЙоКе, Hug

# 141
Тези последни кадри бяха много добра режисьорска и операторска работа. И репликата за "честния враг" беше на място. Но и Гедиз си го бива- всъщност той му помага да не се откаже от Наре. Велико приятелство е тяхното- ще видите, че всичко ще е наред с тях.

# 142

Дали Мелек ще иска да живее разделена от баща си?

НиМуКа ТеЙоКе Two Hearts
Винаги съм казвала, че хората способни да дават добро на други напълно непознати за тях ще получат също добро.Абсолютно съм убедена, че новините за теб ще бъдат добри. От сърце ти го желая.
Още дълги години се надявам да можем да си хортуваме в темичката на Енгин. Сега имаш по-важни неща в реала, но нашето малко виртуално, но с голямо сърце местенце ще те чака. Късмет и успех!

# 143
  • Пловдив

Да се индикирам по вечерно време.
Такива моменти има в този епизод - върховни.
И в миговете на радост - сълзите потичат...

НиМуКа ТеЙоКе, чакаме те.
И като знаеш това - никакво отпускане.

# 144
  • Варна
Здравейте момичета !
Видяхме голямото сърце на Санджар. Видяхме в трейлъра тортата за рождения му ден . Но какъв ще е подаръка ? Мисля че , най-големият подарък ще бъде шанса ,за който молеше Наре да му даде след целувката . Наре не е готова да даде прошка все още , но осъзнава вече чувствата си . Сега се бори сама със себе си . Години наред си е повтаряла, че няма да прости ,но сърцето говори друго . Затова действията ни се виждат объркани .
НаМуКа ТаЙоКе , дано всичко е наред . Приеми нашата подкрепа и ще те чакаме с добри новини.🙏💓

# 145
Тези последни кадри бяха много добра режисьорска и операторска работа. И репликата за "честния враг" беше на място. Но и Гедиз си го бива- всъщност той му помага да не се откаже от Наре. Велико приятелство е тяхното- ще видите, че всичко ще е наред с тях.

Виктория, и аз видях Гедиз като си избърса окото когато гледаше след Санджар и Акън, вървящи към скалата. И на мен ми се струва, че Гедиз въпреки всичко съчувства на приятеля си, цени го и даже му се възхищава (за ужас на фенките му 😜) . Ще видим...

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 18:54 от araselia

# 146
Скрит текст:

Дали Мелек ще иска да живее разделена от баща си?

НиМуКа ТеЙоКе Two Hearts
Винаги съм казвала, че хората способни да дават добро на други напълно непознати за тях ще получат също добро.Абсолютно съм убедена, че новините за теб ще бъдат добри. От сърце ти го желая.
Още дълги години се надявам да можем да си хортуваме в темичката на Енгин. Сега имаш по-важни неща в реала, но нашето малко виртуално, но с голямо сърце местенце ще те чака. Късмет и успех![/b][/color]
Марта, Hug благодаря!
Марианка, Кристалче, благодаря ви момичета за подкрепата и топлината, която ми давате! HugАз вярвам, че всичко с мене ще е наред! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 18:52 от НиМуКа ТеЙоКе

# 147
  • Варна
Момичета ,вие дадохте Оскар ,а аз им пожелавам Еми . Заслужават го .

# 148

Ето, любов.Heart

# 149

Изгледах за пореден път трейлъра за следващата серия. Има още един разговор на Санджар и Гедиз, но и Каврук е при хижата. Все си мисля, че Каврук се е обадил на полицаите, а Акън е оставен горе на скалата сам и пред алтернативата затвор или пропаст - сам да е избрал второто..
Може и в затвора да го изпратят и там да му се случи случка.
Просто предположения.

Четох в една руска група обяснение за това което казва Санджар на Акън горе на скалите. Казва му, че той е неговият Азраил, а това е "сарат". Азраил е ангелът на смъртта, а  "сарат" е мостът който чака човек след смъртта. Този мост е тесен и много остър. Ако човекът има грехове, то той пропада в Ада, ако е добър ангелите го пренасят в Рая.

И снимка. Пише, че е от днес.

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 21:01 от Марта_49

Общи условия

Активация на акаунт