💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 8 /18.10. - 25.10.2020/

• 62 866
  • 1 662
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София
Аз й благодаря на Ивана,че благодарение на нея чух Влади да говори.До този момент мълчеше и слушаше каканиженето на Любе,че Джери трябвало да стане капитан Smiley
Та след вчерашната му изява разбрах,че най-важно е как ще го гледат хората по телевизията.Всеки си има приоритети,лошо няма .

# 1 216
Нека не забравяме, че гледаме ШООЛ.
В понеделник по принцип се играе битка за територия.
Има няколко възможни варианта за развитие на играта според мен
1. Играе се битката за територия. Победителите получават резиденцията, останалите втори получават стопанството. Останалите трети се разпадат и играчите им  отиват в другите две племена ,като победителите в играта получават правото на първи избор.
2. И Жътвари, и Рибари са с по пет човека. Двете племена играят игра в която залога е запазване на племето. Победителите освен запазване на племето получават и правото на първи избор при разделянето на играчите на загубилото племе.  След което вече останалите две племена играят битката за територия.
3. Продукцията разказва на играчите за сестрите. След което следва напълно ново разпределение на племената на принципа всеки играч избира играч, започвайки с Катя и Йо.
4. Нещо друго.

# 1 217
  • София
Подкрепям всеки сценарий в който Ловците не се разпадат. Защо? Ами писал съм вече защо, няма отново.
Между другото идеята за развитие на Батистута е доста реалистична, има резон определено. Пак ще е гавра, но този път с всички племена и участници, а Тупарев ще удари още по-здраво дъното.

# 1 218
  • София
На мен ми направи впечатление,че Милен бил изхейтил Йо пред рибарите.Колко неща не ни показват.
Със сигурност не ни показват много неща, но това точно е на принципа ЕКК - ЕднаКатяКаза. Като знаем как пали от нищо и как е склонна да намери конфликт, където такъв няма, и доколкото ни показват Милен, съм доста склонна да не повярвам на думите ѝ.
Той ми се вижда уравновесен и премерен. До тук коментарите му са точни. Чак пък хейт... Най-вероятно е казал някоя истина за Йоанка, пък Катето се е засегнала на семейна чест.

# 1 219
  • Sofia
На мен ми направи впечатление,че Милен бил изхейтил Йо пред рибарите.Колко неща не ни показват.

Не, аз друго разбрах – че Милен не харесва Ваня и е говорил много лоши неща за нея пред племето на Рибарите. Поне това сподели Катя на Йоанна. Това, че Милен недолюбва Йо, не съм чула да го споменават, но и не слушах много внимателно. Нали после и двете казаха, че го искат в мечтания си отбор, наред с Джери и Любо.

# 1 220
  • София
Хахаха, и аз слушах с половин ухо. Сестринските неволи ми идват вповече.

# 1 221
  • София
Може,но аз като че чух ...бла,бла за Милен и ... между другото той набързо те изхейти.А Йо не беше изненадана и завъртя нещо от вида -знам,не ме харесва.Но си го избраха за племето-мечта.

# 1 222

Не, аз друго разбрах – че Милен не харесва Ваня и е говорил много лоши неща за нея пред племето на Рибарите. Поне това сподели Катя на Йоанна.

Точно така, хейтил е нещо Ваня, а не Йо.Stuck Out Tongue

# 1 223
  • Sofia
Ако Милен хейтеше Йоанна, Катето, каквато е джасната на втория етаж, досега да го е удавила у ряката. Grinning

# 1 224
Ех, Иванушка пак се спаси - колко жалко! Беше се увила около въжето като че ли е дебел чичко бизнесмен с бездънен джоб. Да се пуснел Влади, та да му простила... Да се смее ли човек, да реве ли. Кара ме да се чувствам благодарен, че не съм си имал много вземане-даване в живота с хора, които проявяват наглост в такива измерения. Статичните игри почват да досаждат, въпреки че ме държа в напрежение до известна степен. Една интересна за гледане тип елиминационна игра (въпреки че самата битка беше доста едностранна) ми беше тази, която бяха подбрали за Ивайло и Джери - изискваше се бързина, точност, гъвкавост, търпение и т.н. Тази игра изглеждаше честна и към двата пола. Иначе очаквах от Мира да е победител, но концентрацията й изигра лоша шега. Никой от двамата оставащи на елиминационната не ми харесва, Мира даже ми е дразнител със своята лакомия и мързел. Дали пък нарочно не й правят образ на мързел, Катя каза, че перяла гащите на Николай, което звучи ужасно. Гледам на Александър му е налято достатъчно с големия черпак, няма смисъл и аз да го храня.

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 17:04 от vlid0

# 1 225
Подкрепям горното мнение. От личен опит - познавам мъж, който е цар на пъзелите, и жена, която не умее да ги подрежда, ама хич.
Та ми е смешно да се обобщава - мъжете това, а жените онова. То е до мозъчни гънки и до логика.
Играта довечера ще има да се сече с брадва - дават я за състезание между мъж и жена, т.е. абстрахират се от пола.
Ама на фона на вчерашната - за Ивана - изометрия, толкова си личи побутването на определени играчи, че нямам думи.

На тази снимка Мира ми изглежда от филма "Погрешен завой", едно към едно. Особено с тази енергия, която влага в гредата. Само фона зад нея, трябваше да е горист и е 1:1 Grinning. Иначе очаквам Мира да си иде тази вечер, колкото и да не ми се иска. Просто Алекс е по шашав и ще има много конфликти, а това се гледа. Дано греша!

# 1 226
Алекс може да провали всяко племе в игра с плуване. За продукцията би бил по-ценен от Станимира. За това искам да отпадне.

# 1 227
  • Испания
Симона - Екатерина /следващ рунд/

# 1 228
На нас ни се представи като здравословни причини, ама аз не мисля така.

По-скоро говореше за бъдещи 'здравословни' проблеми които го чакаха след неговото изказване. Бургас винаги ще помни Blush
Не схващам?

Според мен има предвид, че ще си е "ритнал здравната книжка", след като Тошко излезе. Или път от приятелчетата на Тошко.

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 17:39 от NessunDorma

# 1 229
  • Испания

Според мен има предвид, че ще си е "ритнал здравословната книжка", след като Тошко излезе. Или път от приятелчетата на Тошко.

Кое си е ритнал?

Прекрасна Алекс

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 17:21 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

Общи условия

Активация на акаунт