- 1 078
- На пазар

Честит рожден ден на Yanan!Много здраве и късмет и най-вече щастливи мигове с бебчо!
И на Криситата-честити имен ден...ако има и други именници-да се чустват поздравени от нас
/мен,Сами и Ивалю...както сега е кръстен от батко си/

ама няма начин...иначе ще си го носи до като се ожени... 
/..та сега ли...дано мама и тати да опекат,ако не....в магазина има.../а,това с тортат -да знаеш,не е честно...
/
.../...незнам ако на мен ми се случи нещо подобно просто ще
и незнам още какво...ама затова все разправям,да пази Господ от некадърници.../съжелявам,ако съм ви развалила настроението,но просто съм бясна..а и допреди малко грледах "Искренно и лично"-темата беше: красиви по време и след раждане.....е направо ми скриха топката-какво ти гледане на деца....трябва да пазим диети,да ходим на фитнес,солариум,на диетолог,пластики да си правим....пък децата да си се гледат сами...накрая не издържах и смених канала...

И като се опитах да се оплача на майка му,тя ми заяви,че "много си го разпуснала"
Сега уж сме се разбрали той да кара баткото на училище,защото училището не ни е много близо и не ми се препуска сутрин по улиците с бебчо.

дано обаче го махнете по-скоро, че да ти облекчи малко живота /и бюджета/
и имен ден на Криси на Anita_S

. Заключението е: ще санкциоирам много строго интернет доставчика ни защото ме остави цял ден без нет. Направо ми се разказа играта ви казвам.
. И все пак много се радвам, че вече пишем по-често то какво беше с тия разходки
два дена - два реда. Много празнуващи
. 
. Само така ще ги превъзпитамеме мъжитата. Нашия и той тази вечер щял да ходи по мъжки на концерт на 'Ахат", ами аз не искам ли отида. Иначе не мога да се оплача много от него помага колкото може момчето, ама след съкращението на държавната вет служба от няколко месеца се мъчи да избие на частния пазар с една скромна вет клиника, та времето му е мноооооого малко. Обаче всяка неделя отделя няколко часа за семейството (разходки, вечеря навън и такива ми ти работи). Айде стига толкоз, че ще разкажа играта и на някой друг с толкоз четене. До скоро
/конска доза/,та малко ми просветна,че нещо почнаха да ми падат батериите..Да ви се похваля,дотук положението със Сами е сухо и ако устиска до довечера съм му обещала мнооооого голям сладолед..ама"шошколадов"

А за майка му...нали съм ви разправяла-нейната позиция по-въпроса е"Ако искаш да ми се хвалиш,хвали ми се,ако ли не-не ми казвай"...Все едно аз съм го възпитавала... 
/...а за залавянето...то такива приказливки като мен и Сиска,трудно можеш да озаптиш само в една тема...то и други гастрольорки има,ама не казвам...а за собствено извинение,ще кажа,че аз там се изявявам още от ранната си бременност...

Ще ви дам един пример-ескимос от 2 части /долница и яке/ за зимата струваше 108лв,егати
Все знаех че са скъпи детските дрешки ама това на нищо не прилича,че на мен батито ми излиза по-евтино с облеклото,купуваш 3-3 чифта дънки,още толкова маратонки и фанели и всичко е ок,ама бебка е друга работа,нали е толкова желана мома,аз докато бах бременна само момиченцата заглеждах и си представях как ще кипря моята принцеска ,а татито ме подиграваше че още от родилния дом ще и сложа "диско въшки "
на косичката!Та ще рябва да пообиколя града да вида дали навсякъде е такава скъпотия