С кърма или с адапте, расте красиво ЮНСКОТО дете

• 14 407
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Мишелка, и аз взех Линола Фет за мазане и олио за банята. Дано да има ефект, че кожата на Ени започна да става грапава на места и много суха. А ти мажеш ли лицето на Миа с кремчето Линола? Аз се чудя дали става и за лице  newsm78
Честита месечинка на Миа! Да расте здрава и весела и много да те радва!

Dany_ip, и на моята бебка косичката отзад е оредяла. Ама то е нормално, като се има предвид, че бебковците са повече в легнала поза. Аз забелязвам, че цялата й коса взе да пада, а на нейно място сега се е показал един пух, като на патетата....много е сладка  4470

# 196
Честита месечинка на Миа!

Абе,само ние ли плешивеем откъм челото-отзад и тук там отгоре още ни е старата коса,но челото ни е високо..а дрешките са ни като след излизане от фризьорски салон...наръсени с косми..
А ние в момента се лигавим и мрънкамеот зъбите и нали си имаме баба-все на ръчичиките й...само дето никой не мисли,че утре баба ще си дигне багажа и мама ще трябва да се оправя с разглезени бебета....броя до десет и отивам да създавам конфликтни ситуации.... Mr. Green

# 197
Здравейте и от нас,черпя ви с  cheers Drunkнали си имам първокласник,пък той милия нямаше търпение днес да иде на училище,ще видим от понеделник нататък как ще бъде.Честито на всички мами с ученици,да са живи и здрави и много да слушкат в училище.

Отивам да пийна една биричка на терасата с цигарка. Не можах да ги откажа трайно, докато бях бременна и кърмех ня пуших, но .... след това ги захапах пак. Нищо де ... със следващата бременност ще ги откажа.

Аз бях така с първата бременност,след като родих и спрях да кърмя пак ги почнах и сега пак същата я свърших,само дето не съм увеличила бройката по една две с кафето,ама пусти навик лесно не се отказва. newsm78
на нас пък сега взе да ни расте косичка,като пухче е,но мънинката се роди без коса.

# 198
  • Велико Търново
Добър вечер и от мен  Hug!Днес съм скапана и сега съм си седнала на любимия комп си пифтуня биричка beer3

Честит ти първокласник Иве! Simple SmileСамо радост и шестици да ти носи! Peace

Мишелка,аз ползвам за Божидара медицинската козметика на А-derma.Млякото от което кожата и става направо мека като коприна се казва Exomega.То е за силно чувствителни кожи.Препоръчвам го с две ръце  Peaceмалко е по-скъпо,но аз докато реша да го купя похарчих два пъти по-вече пари.

Емси,дано след кръщенето и операцията  нещата при вас да се нормализират и да се насладите един на друг с Бобко Hug!И като дойдеш в Търново задължително се обади,когато и да  е!
  Това се отнася за всички,да видите вий на живо колко съм гостоприемна и приказлива! Crazy

Корнелия,вие се оправяйте по-бързичко! Simple Smile

За плешивото отзад и ние го имаме,но свекърва ми каза,че при нас това е от рахита,защото Дара като си върти главата и не знам си какво ставало.

Цигарите съм г
ти отказала тотално Peaceкато се има в предвид,че преди пушех по две кутии на ден преди да забременея.По време на бременността пак запалвах,но като се роди Дара реших,че е време да сложа край.От тази си постъпка съм горда и доволна!

Не мога да се стърпя и да не ви се похваля,нали ходихме да се снимаме семейно и толкова са ни харесали снимката,че са я изложили . Embarassed

В момента откриват Мола и тук се виждам в приключение,толкова хора,коли не можах да мина от коли да си вляза у дома.

Айде чао от мен,че чай дългичко стана! newsm78Спокойна нощ!

# 199
Здравейте мами,
ние сме супер особено защото днес нашето семейство се увеличи с още един член! Имаме си страхотно кученце порода български барак момиче е и се казва Ерма - страхотна е! Така ставаме 4 момичета, 3 кучета-момичета и аз на двама мъжеТити и бащаму! За сега кучетата не живеят с нас ама дано скоро да си вземем поне Ерма като най-малка!
Ние днес ходихме на гости у свеки и ми беше много готино! Обаче, Тити се разпра да повръща! Не знам вече какво да го правя, уж давам антирефлукно мляко, уж го правя по рецептата ама пак повръща! Мислех да сменя Фризовома който пием в момента с Аптамил АР ама на опаковката на Аптамила пише само по лекарско предписание и сега ще чакаме консултацията на 26-ти за да питам! Иначе бабите му го свикнаха на ръце и сега на мен ми се разказва играта щото е близо 7.5 кг. ама......
Варненски мами това за понеделник 11.00 на летния театър уговорено ли е?

# 200
  • София
Здравейте, момичета!
Не съм писала отдавна, а и нещо нямах никакво настроение. Поради тази причина тази вечер имах доста за четене... Мишелка се е появила...
Елена също има атопичен дерматит, според нашата докторка. Кожата й е грапава и както казва Tatalina като че ли има малки лишейчета. Пиеше миналия месец сокчета от морков и ябълка, но сега ги спряхме и сме само на мляко. Мажа я с крем на Medicline от няколко дни, но ефект не виждам. Докторката ни каза, че ако няма ефект е най-добре да взема Exomega /май siska беше писала за него/. Така че май в понеделник ще купя него.
Друго при нас... Имаме си и ние плешиво петно на главичката отзад. Siska, споменаваш нещо за въртенето на главата и рахита? Каква е връзката между двете, че не разбрах..., а малката си върти доста главата наляво и надясно като легне.
Елена е качила само 500 гр. за миналия месец и докторката я нарича кльощаче, но си е в нормалните граници за теглото.
За моите килограми - имам да свалям още 6, но не помръдва кантара. Може и да съм свалила още 1, защото последната седмица съм в някаква гадна депресия и не ми се яде нищо, направо ми става лошо като ям. Мисля си само лоши неща и се чувствам много самотна и нежелана... но ще се оправя:)
Лека нощ на всички от нас и целувки на малките бебоци!

# 201
  • София
Честит рожден ден, Liviana !
Да си жива и здрава, обичана и щастлива жена!
   bouquet

elita, усмихни се мила! Не се предавай на лошото настроение, че после трудно се измъква човек от него. Направи нещо хубаво за себе си, нещо което би ти доставило удоволствие. Или поговори с някой близък. Изпращам ти положителни и светли мисли!  Hug

Спокойна нощ за всички!

# 202
  • Велико Търново
 bdbaloni Честит Рожден Ден,Liviana! newsm59 :Пожелавам ти преди всичко здраве за теб и цялото ти семейство,щастие,любов,късмет и всичко най-хубаво.Весел празник! newsm51

Елита,връзката е,че това въртене на главата май иде нещо като симптом за рахит/не съм много сигурна,след три дни иде свеки и подробно ще питам и ще пиша/,а и както вече писах като я прегледа,пипа отзад на главата и там кожата и била изтъналя. newsm78Надявам се,че като съм увеличила капките да се оправим бързичко Praynig.
  Ели,изгони всички лоши мисли от главата си.Аз,не им се давам,защото знам,че после става страшно.Така,че напред с хубави мисли Hug.
  Отивам да  newsm64 newsm79 1ironing hang 1dishes и след това оставям Дара с баща и ,а аз хващам сокаците,защото скоро ще изпуша.

Хайде лек и слънчев ден! Hug

# 203
  • Варна
Добро утро на всички от нас с Дари!
Ама че сме ранобудни днес. Малката направо ме озадачи - снощи заспа в 21ч. и чак тази сутрин в 6ч. се събуди. Аз нали съм си шило първо в 3ч. се събудих и чакам и бебка да се събуди, после в 4ч. и така през един час. А то бебенце си спеше сладичко smile3524.
Вчера направо ми поникнаха криле от радост - Дари се смееше с първия си истински бебешки смях  smile3535. Направо се разтопих и започнах да се хиля като луда. smile3532
Munichka благодаря за съвета. После връчвам бебка на баща й и аз ще се наслаждавам на разкрасителната процедура. А те ако искат да обърнат къщата с главата надолу - не ми пука. Ама с каква нагласа започвам само  newsm47.
Elita прогони черните мисли и се наслаждавай пълноценно на малкото си съкровище. Най-силно от него си желана.
Цитат
Dany_ip, и на моята бебка косичката отзад е оредяла. Ама то е нормално, като се има предвид, че бебковците са повече в легнала поза. Аз забелязвам, че цялата й коса взе да пада, а на нейно място сега се е показал един пух, като на патетата....много е сладка
.
Пожелаваме на всички много слънчев ден, приятни емоции и мноооооооооооого дълги разходки  newsm08.
Целувки   love001

# 204
  • Варна
Добро утро и от нас!
Liviananewsm59 nbirthday  bigdance2 Бъди много щастлива и обичана!
Denit, за сега сме май само аз и ninani, но пък сме сериозни  newsm47 /Ние с теб сме родили синчетата си на една и съща дата, така че държа да се запознаем Wink/. Ако има и други желаещи да се обаждат, аз ще нося  smile3509 да снимаме варненските бебета заедно.
Усмихнат ден на всички и послушни бебета!

# 205
 bdbaloniЧестит рожден ден на Liviana! Всичко най-най ти пожелавам!
Мишелка, радвам се че вече си на линия. Пожелавам ви много бързо разрешаване на всички тези неприятни работи и целувки на двете принчипеси Hug!
Elita, какво е това черногледство Naughty. Горе главата и всичко ще си дойде на мястото Peace.

# 206
  • Варна
Добро утро и от нас!
 newsm59 Liviana Да си най-щастливата и най-обичаната и всичко каквото си пожелаеш да се сбъдне.
И нашата косичка пада и расте нова на същото място. Е тук там има малко плешиви местенца... newsm53
Ние нали живеем със свеки ме ядосаха сега newsm61. Правят планове с мъжо без мен, ама аз им ги развалих. И сега се сърдят един на друг, а аз на мъжо.
Това е постоянно. Незнам как ще издържа. С него се караме заради тях.
Elita не бъди черногледа. Радвай се на съкровището, което имаш.

# 207
Елита,връзката е,че това въртене на главата май иде нещо като симптом за рахит/не съм много сигурна,след три дни иде свеки и подробно ще питам и ще пиша/,а и както вече писах като я прегледа,пипа отзад на главата и там кожата и била изтъналя. newsm78Надявам се,че като съм увеличила капките да се оправим бързичко Praynig.

Ами те май всички бебета си въртят главите... или бъркам?
Ние след малко подхващаме улиците и ще намина тук по-късно.
Слънчев и усмихнат ден на всички   bouquet!

# 208
Здравейте милички  bouquet
Включвам се само да ви пожелая лек ден и много усмивки LaughingЗ

Засега съм ЗА варненската среща,дано не ми мине котка път! newsm17
По--късно пак ще пиша Grinning

# 209
  • на брега на Дунав
Честито на liviana   bouquet. А на всички мами с лошо настроение пожелавам един хубав, слънчев, изпълнен само с положителни емоции ден, предвестник на много още такива.   bouquet. И аз днес не съм много в час, ама няма да се оставя така. От няколко дни корема ми е един такъв подут, викам си аз такъв корем нямах дори на следващия ден след раждането пък сега какво става. освен това един глад ме годи направо не се понасям така. И днес изненада  Sick. Взе, че ми дойде М този път вече наистина. Все същия си е като преди ама гадна работа това. Снощи съм спала има няма 1-2 часа, че Сами миличкия с това носле направо се измъчи. Сега опитва да поспи, ама Еми хич не и се пази тишна.
За килограмите и аз имам да свалям, ама вече трябва да се хвана сериозно. От тази бременност имам само 2кг да свалям ама я започнах + 6 кг . Тъй, че ако искам да стана предишната манекенка стават 8 кг за сваляне. Бе, честно аз и 4кг да сваля пак е доста добре. Айде, че едновременно пиша и играя с Еми на майка и дете. Аз съм детето а тя майката и току що 'майка' ми сервира, че утре ще ставаме рано да печем пипер  hahaha  Joy. Голямо шоу у нас. До скоро.

Общи условия

Активация на акаунт